Skocz do zawartości

Transfery - komentarze, uwagi

gimmie

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, julekstep napisał(a):

zazwyczaj psujesz jak długo nie trejdowałeś, jesteś na głodzie i ktoś to wykorzysta 🙃

Ja wiem, że Randle to super Asset na tej umowie, ale nikt go nie chciał. Albo marudzili, a Kuba był konkretny. A ja w przyszłym sezonie miałbym 87 baniek w salary, a nie lubię być na musie.

Edytowane przez Pablo81

52 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

Spurs - Pacers - Rockets 

Spurs in: Ball + Graham + Jovic
Spurs out: Fox + Wells + 2nd Wizz 50 + 2nd Celtics 50
Pacers in: Randle + Wells + 2nd Wizz 50 + 2nd Celtics 50
Pacers out: Ball + Jovic + Graham + 1st Pacers 52
Rockets in: Fox + 1st Pacers 52
Rockets out: Randle

@elwariato @kuba2419

*** Deal wchodzi w życie po D40, jak tylko Fox zawita do Spurs ***

2 tankers z zachodu i 1 chad ze wschodu

tak to widzę

W dniu 2.03.2026 o 15:57, Pablo81 napisał(a):

Jakby ktoś nie wiedział, jak korzysta się z władzy.

zwykle nie podobaja mi sie waivery Julka przed sezonem, bo tam korzysta z wladzy, ale tu napisal kilkanascie godzin po uplywie terminu waiverow

8 minut temu, Cichy napisał(a):

zwykle nie podobaja mi sie waivery Julka przed sezonem, bo tam korzysta z wladzy, ale tu napisal kilkanascie godzin po uplywie terminu waiverow

Eee tam :) Kilka razy wcześniej pisał, że nie upływ czasu 48h jest decydujący, a komunikat o zgłoszeniach lub ich braku.

8 minut temu, Cichy napisał(a):

Tylko szkoda, że nie wszyscy są równo traktowani. Keldon do tej pory nie doczekał się TR mimo, że szybciej dostał ostrzeżenie. Już nawet nie wspominając, że sam Julek stosuje podobną rotacje w swoje drużynie co ja przy Jamalu. 

11 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Eee tam :) Kilka razy wcześniej pisał, że nie upływ czasu 48h jest decydujący, a komunikat o zgłoszeniach lub ich braku.

przecież takie info jest tylko przy początkowych waiverach (gdzie jest dużo chętnych do podpisu) i to by mogło mocno namieszać ('zrobić burdel')

przy grajkach zwalnianych w trakcie sezonu nigdy nie ma czegoś takiego (co najwyżej unieważniam podpisy z tematu signs & cuts jak ktoś za wcześnie wrzuci)

20 minut temu, Cichy napisał(a):

zwykle nie podobaja mi sie waivery Julka przed sezonem

czo? xD

jak ja praktycznie zawsze po FA mam pełny roster i prawie nigdy nie używam początkowych waiverów

8 minut temu, SzuLcU napisał(a):

Tylko szkoda, że nie wszyscy są równo traktowani. Keldon do tej pory nie doczekał się TR mimo, że szybciej dostał ostrzeżenie. Już nawet nie wspominając, że sam Julek stosuje podobną rotacje w swoje drużynie co ja przy Jamalu. 

Przy Keldonie pisałem że jak dostanę jakiegokolwiek PMa że ktoś chce go brać to TR leci od razu -> inaczej to marnowanie miejsca na serwerze tbh (Keldon jest nietrejdowalny...tak jak Murray rok temu)

gracze na ostatnim roku to inna bajka, bo tu idzie cut, więc apples to oranges w tym wypadku

Co do mojej rotacji to serio porównujesz chadów (17-13 💪) do tankerów (5-21  a w momencie TR to było coś w stylu 1-14) w kontekście Trade Requestów?

No i sam zobacz jak ładnie siadł Jamalek jako rotacyjniak w dużo mocniejszej ekipie. Wyniki Clippers też mocno się poprawiły od tego czasu (4-6 L10!)..tak więc:

Jamal szczęśliwy, kibice w LA szczęśliwi -> Trade Request udany, kolejny sukces komiszów!

Edytowane przez julekstep

23 minuty temu, julekstep napisał(a):

Przy Keldonie pisałem że jak dostanę jakiegokolwiek PMa że ktoś chce go brać to TR leci od razu -> inaczej to marnowanie miejsca na serwerze tbh (Keldon jest nietrejdowalny...tak jak Murray rok temu)

gracze na ostatnim roku to inna bajka, bo tu idzie cut, więc apples to oranges w tym wypadku

Co do mojej rotacji to serio porównujesz chadów (17-13 💪) do tankerów (5-21  a w momencie TR to było coś w stylu 1-14) w kontekście Trade Requestów?

No i sam zobacz jak ładnie siadł Jamalek jako rotacyjniak w dużo mocniejszej ekipie. Wyniki Clippers też mocno się poprawiły od tego czasu (4-6 L10!)..tak więc:

Jamal szczęśliwy, kibice w LA szczęśliwi -> Trade Request udany, kolejny sukces komiszów!

Ja jakoś nie widzę informacji o PM w tym  temacie, ani w ostrzeżeniach. 

I tak porównuje rotację. Bo skoro Jamal za bańkę może być dla kogoś wartością dodana. To tak samo Simons, za połowę tej kasy może być wartościowym zmiennikiem.

2 minuty temu, SzuLcU napisał(a):

Ja jakoś nie widzę informacji o PM w tym  temacie, ani w ostrzeżeniach. 

W dniu 16.02.2026 o 13:46, julekstep napisał(a):

Jrue Holiday i Keldon Johnson wyrażają niezadowolenie -> @kuba2419

W dniu 18.02.2026 o 22:44, julekstep napisał(a):

JAK KTOŚ CHCE KELDONA JOHNSONA TO DAJCIE ZNAĆ (nie wiem czy jest sens TR request robić :P )

3 minuty temu, SzuLcU napisał(a):

I tak porównuje rotację. Bo skoro Jamal za bańkę może być dla kogoś wartością dodana. To tak samo Simons, za połowę tej kasy może być wartościowym zmiennikiem.

obwodowy ze 194 scoringu, który nie jest ani wybitnym playmakerem ani obrońcą....mkay

chcesz kupić? tanio sprzedam!

24 minuty temu, julekstep napisał(a):

obwodowy ze 194 scoringu, który nie jest ani wybitnym playmakerem ani obrońcą....mkay

chcesz kupić? tanio sprzedam!

Wypisz wymaluj opisałeś Jamala.

Szkoda, że wpis o keldonie jest w temacie, w którym ponad połowa wpisów to jest wyznawanie waszej męsko męskiej miłości.  

15 minut temu, SzuLcU napisał(a):

Pisząc o słaby rozegraniu i obronie opisałeś jeszce słabszego w tym Jamala.

jest delikatna różnica między fatalnym scorerem który przy tym średnio broni i rozgrywa a niezłym scorerem który przy tym średnio broni i rozgrywa

zresztą kolega wyżej opisał sens porównywania tych dwóch grajków

2 godziny temu, SzuLcU napisał(a):

Sam z chęcią wysłucham ofert za Keldona, przy ciekawej mogę go nawet zwolnić 😉

W dniu 4.03.2026 o 21:42, Pablo81 napisał(a):

Spurs - Pacers - Rockets 

Spurs in: Ball + Graham + Jovic
Spurs out: Fox + Wells + 2nd Wizz 50 + 2nd Celtics 50

@elwariato @kuba2419

*** Deal wchodzi w życie po D40, jak tylko Fox zawita do Spurs ***

Ja wiem, że się odzwyczaiłem, ale mocno mnie rozbawiło ostatnie zdanie 😂