Skocz do zawartości

Transfery - komentarze, uwagi

gimmie

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Pablo81 napisał(a):

Spurs - Heat - Celtics

Spurs in: Payton + Johnson

Spurs out: Missi + McDaniels + Wallace + Murray + 1st Bulls 53 + 1st PTB 50 (top 10 protected) -> niezrealizowany przechodzi w 1st Spurs 53 (jeżeli nie pójdzie do Rockets) lub 54 (jeżeli 1st Spurs 53 pójdzie do Rockets)

Heat in: Missi + McDaniels + Wallace + Murray + 1st Bulls 53 + 1st PTB 50 (top 10 protected) -> niezrealizowany przechodzi w 1st Spurs 53 (jeżeli nie pójdzie do Rockets) lub 54 (jeżeli 1 at Spurs 53 pójdzie do Rockets)

Heat out: Dinwiddie + Johnson

Celtics in: Dinwiddie 

Celtics out: Payton.

@profesora @Szulim

W zwiazku z ponizsza zasada:

W dniu 31.05.2021 o 09:36, julekstep napisał(a):

OD TERAZ handlować można pickami tylko na 5 lat do przodu (czyli to co widać w gierce +2)

oczywiście wszystkie picki z dalszych lat przehandlowane przed tą zmianą zostają u nabywców (prawo nie działa wstecz).

Deal w tej formie jest niewazny

Tak wiec zapraszam z powrotem na PMy do poprawki :)

ahh te zlosliwosci

To raz.

A dwa ten Payton za worek żwiru to b. dobry ruch dla Spurs. Payton ma za zeszły sezon c***owe statystyki (a on chyba na campach nawet zyskał), przy czym to wynika z gównianej taktyki jaką grali Cetics, jest generalnie przereklamowany, ale lepszy taki Payton niż nic. 

Edytowane przez Krzemo

6 minut temu, julekstep napisał(a):

przecież oni obaj (Payton i Dinwiddie) mieli pojebane campy i wskoczyli do czołówki rozgrywajków

Nie mówię, że nie.

Dlatego dymanko na + dla Spurs.

Celtics siekierka na kijek / jak nie ogarną ustawień taktyki, to nawet z Currym nie weszliby do PO ;] 

A Dinwiddie po 10 sezonach w Heat ... tak spuszczony, ech ;] 

Nie rozumiem, dlaczego to ma być niby dymanko?

Payton i Dinwiddle po ostatnich campach mają bardzo zbliżone skille do siebie. Istotne różnice to Inside Scoring (Payton >> Spencer) i Jumpshot (Spencer >> Payton).

Czy overall Payton jest trochę lepszy niż Dinwiddle? Tak, choć dużej różnicy nie ma

Czy biorę na siebie ryzyko gorszych campów? Teoretycznie tak, ale każdy wie że campy to loteria

Natomiast również poza tym biorę do siebie PG który jest zbliżony poziomem między sobą i biorę go z kontraktem na dwa lata. A Payton za rok sobie będzie chciał z 15mln+ na które mnie nie stać więc albo bym go stracił po sezonie, albo i tak szukał wymiany.

Także tu zdecydowany też inne czynniki, które brałem pod uwagę, tak aby się nie osłabiać na pozycji PG a zostać na zbliżonym poziomie.

A taktyka? Cóż, to wyjdzie w praniu, talentu mam na dobrą grę :D 

19 minut temu, Szulim napisał(a):

Nie rozumiem, dlaczego to ma być niby dymanko?

Payton i Dinwiddle po ostatnich campach mają bardzo zbliżone skille do siebie. Istotne różnice to Inside Scoring (Payton >> Spencer) i Jumpshot (Spencer >> Payton).

Czy overall Payton jest trochę lepszy niż Dinwiddle? Tak, choć dużej różnicy nie ma

Czy biorę na siebie ryzyko gorszych campów? Teoretycznie tak, ale każdy wie że campy to loteria

Natomiast również poza tym biorę do siebie PG który jest zbliżony poziomem między sobą i biorę go z kontraktem na dwa lata. A Payton za rok sobie będzie chciał z 15mln+ na które mnie nie stać więc albo bym go stracił po sezonie, albo i tak szukał wymiany.

Także tu zdecydowany też inne czynniki, które brałem pod uwagę, tak aby się nie osłabiać na pozycji PG a zostać na zbliżonym poziomie.

A taktyka? Cóż, to wyjdzie w praniu, talentu mam na dobrą grę :D 

i to wszystko żeby dostać w 1szej rundzie sweepa od Wielkich Magic (AUU!)

Słodkie

They Grow Up So Fast GIFs | Tenor