Skocz do zawartości

Transfery - komentarze, uwagi

gimmie

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 6.04.2025 o 10:36, Krzemo napisał(a):

Nie chce mi się wierzyć, że pablo robi na złość julkowi i wzmacnia pacers, bo julek go brzydko traktuje na FB i w każdym innym możliwym temacie poza simbasketem, ale jednak tak to może wyglądać ;] 

Rozwiń  

To są już teorie spiskowe i jeśli na takiej podstawie macie blokować trejdy to jest bez sensu. Przeważnie są deale na plus i minus ale @Pablo81 po tym trejdzie nie ma szans na jakiś tank czy inne pierdy. 

W dniu 6.04.2025 o 10:36, Krzemo napisał(a):

Pacers na +, Rokets na +

A jaki ten trejd ma sens dla Spurs?

Spurs są w takim momencie, że robią od kilku kolejek najlepszy bilans na zachodzie, to jest jeden z tych momentów, że mają całkiem spore szanse na wygranie zachodu i grę o mistrza, wystarczy tylko tego nie spi*****ić kolejnymi ruchami. 

I oddają Richardsona za nic. 

Nie chce mi się wierzyć, że pablo robi na złość julkowi i wzmacnia pacers, bo julek go brzydko traktuje na FB i w każdym innym możliwym temacie poza simbasketem, ale jednak tak to może wyglądać ;] 

Rozwiń  

Znaczy Rox na + na teraz to wiadome, ale ja to juz nie wiem, Josh kontrakt i overall niby jawnie na + przy czym to jest legit rols co najwyzej, a Kyrie przy swoich brakach dalej napierdziela az miło. No i egocentryzm Julkowy nie zna granic😋 Pablo notorycznie buduje i demontuje contendera, ogolnie Julek powinien byc mu raczej za to wdzięczny😄 

W dniu 6.04.2025 o 10:55, Koelner napisał(a):

To są już teorie spiskowe i jeśli na takiej podstawie macie blokować trejdy to jest bez sensu. Przeważnie są deale na plus i minus ale @Pablo81 po tym trejdzie nie ma szans na jakiś tank czy inne pierdy. 

Rozwiń  

Nom.

Czyli wracając do racjonalnych opcji, możliwe jest, że Richardson szedł wcześniej jako wypożyczenie z Pacers do Spurs, tylko po to żeby finansowo przepchać Hardena do Pacers i miał wrócić przed TD za jakąś paczkę gówna ;]. 

W dniu 6.04.2025 o 11:04, elwariato napisał(a):

ale ja to juz nie wiem, Josh kontrakt i overall niby jawnie na + przy czym to jest legit rols co najwyzej, a Kyrie przy swoich brakach dalej napierdziela az miło.

Rozwiń  

No to po co ten deal :)?  

W dniu 6.04.2025 o 11:05, Krzemo napisał(a):

Nom.

Czyli wracając do racjonalnych opcji, możliwe jest, że Richardson szedł wcześniej jako wypożyczenie z Pacers do Spurs, tylko po to żeby finansowo przepchać Hardena do Pacers i miał wrócić przed TD za jakąś paczkę gówna ;]. 

No to po co ten deal :)?  

Rozwiń  

Ogolnie Johnson na mle, kilian spoks prospect dalej, i pick jest takze teges imo long term

W dniu 6.04.2025 o 11:10, Pablo81 napisał(a):

Dobra, ja ostatecznie cofam tę wymianę.

Ci, którzy teraz milczą, sami na siebie kręcą bata w przyszłości. Sami sobie walczcie z betonem.

Rozwiń  

Łoj tam juz wyluzuj, gorsze betony sie trafiają, spróbuj taryfe energetyczna zmienić np 😄🥴

W dniu 6.04.2025 o 11:12, elwariato napisał(a):

Ogolnie Johnson na mle, kilian spoks prospect dalej, i pick jest takze teges imo long term

Łoj tam juz wyluzuj, gorsze betony sie trafiają, spróbuj taryfe energetyczna zmienić np 😄🥴

Rozwiń  

No spróbuję :) Ale sami sobie przepychajcie wymiany wg uznania jaśnie panów. 

GDZIE JEST @Cichy KIEDY LUD CIERPI?!?

W dniu 6.04.2025 o 11:12, elwariato napisał(a):

Rozwiń  

w sumie gdyby nie brak Twoich potwierdzeń, to trejdy byłyby wklepane

więc to TY jesteś betonem!

hihi

Rozwiń  

To wtedy Josh nie był gównem?

W dniu 6.04.2025 o 11:33, Krzemo napisał(a):

a kto twierdzi, żeby był/jest?

Rozwiń  

Richardson szedł wcześniej jako wypożyczenie z Pacers do Spurs, tylko po to żeby finansowo przepchać Hardena 

Rozwiń  

Richardsons jako cap space = gówno

W dniu 6.04.2025 o 11:17, julekstep napisał(a):

GDZIE JEST @Cichy KIEDY LUD CIERPI?!?

w sumie gdyby nie brak Twoich potwierdzeń, to trejdy byłyby wklepane

więc to TY jesteś betonem!

hihi

Rozwiń  

Potwierdzilem zanim Pablo zdjąl z wokandy, czyli trejd powinien byc wklepany tak czy siak

W dniu 6.04.2025 o 11:44, Krzemo napisał(a):

dobry pan  

Rozwiń  

Prosze🤗

W dniu 6.04.2025 o 19:29, elwariato napisał(a):

Tacy koledzy😋 jak ja kiedys chcialem sie wymiksowac z deala z qConem to nie bylo zmiłuj😄😪

Rozwiń  

generalnie to pewnie Ty masz nawet rację, ale ja nawet nie wiem co było w tym dealu Pablo, bo @kuba2419 pomógł mu w zacieraniu śladów xD