Skocz do zawartości

Transfery - komentarze, uwagi

gimmie

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Krzemo napisał(a):

@Cichy pisał co innego, więc niech się wypowie. 

Niemniej, jeśli już @julekstep chce zablokować trejd, to ja oczywiście popieram.

Przeciez to z d. akcja, co w tym dealu jest nie tak ze niby trzeba go uwalic? Oprocz tego ze Julcio uroil sobie, ze Pablo jemu na złość robi dealami z Pacers, co ogolnie zakrawa na absurd i jakąś  forme obłędu. To nie mi zależało zeby Irvinga wyekspediowac, imo z nim na teraz mam lepszą pakę, takze jeszcze raz, co niby jest nie tak z tym three wayem?

4 godziny temu, julekstep napisał(a):

Uuu ja tu widze wypozyczenie :)

Na jakiej zasadzie, ze niby rich u Pabla byl na wypożyczeniu, czy u mnie teraz ma byc🤔 jest 20 dni odstepu i nic ponadto nie powinno tu wchodzic w rachubę 

2 godziny temu, julekstep napisał(a):

przecież sam głosowałeś za tym żeby rookies nie mogli brać udziału w trejdach powrotnych xDDDD

2. Nowy zapis w regulaminie: "Zakaz powrotu wytransferowanego rookie do klubu macierzystego w trakcie obowiązywania kontaktu rookie (propozycja - czas do ustalenia)"

Farsa i żenada. Jeden leczy jakieś kompleksy, drugi - wiadomo - bezinteresowny, a trzeci po bezczelnej próbie wydymania systemu robi za niezależnego eksperta. Wiedziałem, że tak się skończy.

(Już nie wspominając, że ten punkt nie przeszedł)

6 godzin temu, Pablo81 napisał(a):

2. Nowy zapis w regulaminie: "Zakaz powrotu wytransferowanego rookie do klubu macierzystego w trakcie obowiązywania kontaktu rookie (propozycja - czas do ustalenia)"

Farsa i żenada. Jeden leczy jakieś kompleksy, drugi - wiadomo - bezinteresowny, a trzeci po bezczelnej próbie wydymania systemu robi za niezależnego eksperta. Wiedziałem, że tak się skończy.

Dokladnie, powiedz im, komisze to z zalozenia dziady 😋

Edytowane przez elwariato

3 minuty temu, elwariato napisał(a):

Dokladnie, powiedz im, komisze to z zalozenia dziady 😋

Aaaa, to jest spoko wszystko jednak. Ja nie mam niczego do dodania w takim razie. Następnym razem na kolanach do Julka, może ci puści wymianę.

Jedyną zasadą jest ich widzimisię poparte opinią "eksperta".

6 godzin temu, Pablo81 napisał(a):

Przecież ten zapis nie wszedł w życie bo głosowanie nie przeszło 😅

7 minut temu, kuba2419 napisał(a):

Przecież ten zapis nie wszedł w życie bo głosowanie nie przeszło 😅

11 godzin temu, Krzemo napisał(a):

@Cichy pisał co innego, więc niech się wypowie. 

Niemniej, jeśli już @julekstep chce zablokować trejd, to ja oczywiście popieram.

Ale Krzemo oczywiście popiera zablokowanie.

3 godziny temu, Koelner napisał(a):

O co chodzi z tym wypożyczeniem Josha Richardsona? Trejd dotyczy dwóch ekip walczących o jak najwyższy seed w swoim konferencjach, więc praktycznie mogą robić wszystko. 

Pacers na +, Rokets na +

A jaki ten trejd ma sens dla Spurs?

Spurs są w takim momencie, że robią od kilku kolejek najlepszy bilans na zachodzie, to jest jeden z tych momentów, że mają całkiem spore szanse na wygranie zachodu i grę o mistrza, wystarczy tylko tego nie spi*****ić kolejnymi ruchami. 

I oddają Richardsona za nic. 

Nie chce mi się wierzyć, że pablo robi na złość julkowi i wzmacnia pacers, bo julek go brzydko traktuje na FB i w każdym innym możliwym temacie poza simbasketem, ale jednak tak to może wyglądać ;]