Principe Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia @julekstep ja po scutowaniu przed wymianą Dedmona i Browna nie zwalniam Jonesa, Bryanta i RHJ - edytowałem to w poście wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 24 minuty temu, Principe napisał(a): @julekstep ja po scutowaniu przed wymianą Dedmona i Browna nie zwalniam Jonesa, Bryanta i RHJ - edytowałem to w poście wczoraj. ehh to lipa bo nie mam jak tego cofnąć (ofc mogę ci dodać wszystkich z FA pomijając waivers, ale tam Jones miał chyba MLE, więc stracisz u niego prawo do MLE* :/) dlatego najlepiej kasować i wklepywać od nowa trejd przy takich zmianach (co innego jest w Twoim poście a co innego w poście Reikaia gdzie cytuje nieedytowany wpis) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Uuu ja tu widze wypozyczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Teraz, julekstep napisał(a): Uuu ja tu widze wypozyczenie Gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Teraz, kuba2419 napisał(a): Gdzie? Richardson @MarcusCamby co o tym sadzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 3 minuty temu, julekstep napisał(a): Richardson @MarcusCamby co o tym sadzisz? Podobno nie mam moralnego prawa się wypowiadać, więc wszystkie swoje opinie dzielę się tylko w zaufanym gronie na PW A dealów w których bierze Pablo w ogóle nie mam zamiaru jawnie oceniać. Ten jegomość ma u mnie ignora, także nie zabieram głosu Zresztą nie wiem czy zgodnie z nowym rozporządzeniem rady ten deal jest w ogóle ważny, bo Killian Hayes jest na rookie kontrakcie i chyba wraca do Spurs po raz trzeci czy czwarty, a obecnie takie praktyki miały być zablokowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Teraz, MarcusCamby napisał(a): Zresztą nie wiem czy zgodnie z nowym rozporządzeniem rady ten deal jest w ogóle ważny, bo Killian Hayes jest na rookie kontrakcie i chyba wraca do Spurs po raz trzeci czy czwarty, a obecnie takie praktyki miały być zablokowane. @Krzemo @Cichy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Misiu jaki mściwy za polityczny To w końcu chodzi o Richardsona czy Hayesa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Chwila , chwila Ja proponuję odwołać wieczorną simkę aż do momentu wyjaśnienia tej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia W dniu 23.03.2025 o 21:30, elwariato napisał(a): Spurs - Pacers Spurs in: Nurkic + Richardson + Garuba + 1st Sonics 48 Spurs out: Harden + Azubuike + Minott + 2nd Sonics 49 + 2nd Lakers 47 + 2nd Lakers 48 + 2nd Cavs 47 Spurs - Pacers Pacers out: Nurkic + Richardson + Garuba + 1st Sonics 48 Pacers in Harden + Azubuike + Minott + 2nd Sonics 49 + 2nd Lakers 47 + 2nd Lakers 48 + 2nd Cavs 47 Pacers - Clippers Pacers out: Mack Pacers in: Kuzma Clippers out: Kuzma Clippers in: Mack @Pablo81 @SzuLcU Tu dwóch graczy na rookie umowach wracało i było wrzucone, a teraz w imię osobistych wojenek jest już bezprawne 20 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Podobno nie mam moralnego prawa się wypowiadać, więc wszystkie swoje opinie dzielę się tylko w zaufanym gronie na PW A dealów w których bierze Pablo w ogóle nie mam zamiaru jawnie oceniać. Ten jegomość ma u mnie ignora, także nie zabieram głosu Zresztą nie wiem czy zgodnie z nowym rozporządzeniem rady ten deal jest w ogóle ważny, bo Killian Hayes jest na rookie kontrakcie i chyba wraca do Spurs po raz trzeci czy czwarty, a obecnie takie praktyki miały być zablokowane. Na ignora mnie wrzucił, jak udowodniłem mu wierutne KŁAMSTWO na mój temat w beGM. Ten KŁAMCA nie ma moralnego prawa oceniać czegokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 28 minut temu, Pablo81 napisał(a): Misiu jaki mściwy za polityczny bycie mściwym to cecha pewnego typu ludzi KMWTW 28 minut temu, Pablo81 napisał(a): To w końcu chodzi o Richardsona czy Hayesa? mi chodziło ofc o Richardsona, bo na bolków w stylu Hayesa nie zwracam uwagi -> ale 2/3 komiszów upierało się nad PRZEPISEM i miało tego pilnować -> więc skoro Marcus to poruszył to ich oznaczyłem żeby mieli szansę się wypowiedzieć w kwestii która była dla nich ważna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2 minuty temu, julekstep napisał(a): mi chodziło ofc o Richardsona, bo na bolków w stylu Hayesa nie zwracam uwagi -> ale 2/3 komiszów upierało się nad PRZEPISEM i miało tego pilnować -> więc skoro Marcus to poruszył to ich oznaczyłem żeby mieli szansę się wypowiedzieć w kwestii która była dla nich ważna @Cichy widziano tutaj jakoś prawie dwa tygodnie temu wiec pozostaje jedynie opinia @Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 4 minuty temu, julekstep napisał(a): bycie mściwym to cecha pewnego typu ludzi Grubych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 6 minut temu, Pablo81 napisał(a): Grubych? idź do lustra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia HYYYYYYYYYYYDRAAAAAAAAAUUUULIKAAAAAAAAAAAA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 19 minut temu, julekstep napisał(a): mi chodziło ofc o Richardsona, bo na bolków w stylu Hayesa nie zwracam uwagi -> ale 2/3 komiszów upierało się nad PRZEPISEM i miało tego pilnować -> więc skoro Marcus to poruszył to ich oznaczyłem żeby mieli szansę się wypowiedzieć w kwestii która była dla nich ważna Przepis o możliwości blokowania trejdów przeszedł. Przepis o rookich, z tego co pisał @Cichy, był nierozstrzygnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia No właśnie był rozstrzygnięty na niekorzyść, bo Cichy nawet zabronił ludziom zmiany głosu. Zresztą zarówno ja jak i Julek byliśmy zdania, że ten przepis jest bezsensu, po prostu chodzi o fakt, że wprowadziliście zapis, którego nie przestrzegacie. Nic nowego. Po prostu martwy przepis, który trafia do zapomnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia @Cichy pisał co innego, więc niech się wypowie. Niemniej, jeśli już @julekstep chce zablokować trejd, to ja oczywiście popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Wymiana wyjebana. Już nie musicie się silić, że robicie coś w imię prawa. Wyżej dałem przykład, że opiera się to wyłącznie na waszej uznaniowości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 12 minut temu, Krzemo napisał(a): @Cichy pisał co innego, więc niech się wypowie. Niemniej, jeśli już @julekstep chce zablokować trejd, to ja oczywiście popieram. Nie musicie blokować trejdu bo został cofniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi