julekstep Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Tim Hardaway Jr Buddy Hield zgłoszenia w ramach waivers na priv 04.03 o godz 22.00 gracze trafiają na FA gdzie można ich pobrać na zasadzie 'kto pierwszy ten lepszy' 2 minuty temu, kolader napisał(a): DeAnthony Melton MEM out: Draymond Green MEM in: DeAnthony Melton + 1 st rd 49 POR POR out: DeAnthony Melton + 1 st rd 49 POR POR in: Draymond Green bez protekcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca 9 minut temu, julekstep napisał(a): Tim Hardaway Jr Buddy Hield zgłoszenia w ramach waivers na priv 04.03 o godz 22.00 gracze trafiają na FA gdzie można ich pobrać na zasadzie 'kto pierwszy ten lepszy' bez protekcji? Dzięki za podpowiedź, za bardzo jestem przemęczony ostatnimi tygodniami. Idę spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca Dla mnie bomba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca 5 minut temu, kuba2419 napisał(a): Rockets Hayward cut Hardaway Jr. in Czy tan hayward nie poszedł do Spurs? 10 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Spurs - Rockets Spurs in: Harden + Cunnigham + Hayward Spurs out: Antetokoumpo + Payton + 1st Kings 51 Rockets out: Harden + Cunnigham + Hayward Rockets in: Antetokoumpo + Payton + 1st Kings 51 @kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca 1 minutę temu, profesora napisał(a): Czy tan hayward nie poszedł do Spurs? To Pablo się rypnal i nie tam gdzie trzeba wrzucił Haywarda xD ja go nigdy nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca Pewnie to był już wyprzedzający deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca KTÓRY TANKER PRZYGARNIE HOFA AMARE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca Teraz, julekstep napisał(a): KTÓRY TANKER PRZYGARNIE HOFA AMARE? Magic nie chcą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca 3 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Magic nie chcą? NIE MAM SALARY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca (edytowane) 3 godziny temu, julekstep napisał(a): NIE MAM SALARY Zasejwuj se salary. Nie umiesz? Klikasz aż wypadnie. Edytowane 5 Marca przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca (edytowane) 27 minut temu, Szulim napisał(a): Boston Kaminsky out Edytowane 10 Marca przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Smutna historia Bola Bola, Bol Bol razem z Tatumem i Edwardsem mieli budować "dynastię" Magic a skończyło się na motywacji pseudoGMA Magic na tym ,że "a Bol się obsrał" "ależ bol bol ssie" Życzymy Bol Bolowi najlepszego w Pacers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca 7 minut temu, Koelner napisał(a): Smutna historia Bola Bola, Bol Bol razem z Tatumem i Edwardsem mieli budować "dynastię" Magic a skończyło się na motywacji pseudoGMA Magic na tym ,że "a Bol się obsrał" "ależ bol bol ssie" Życzymy Bol Bolowi najlepszego w Pacers! Chce mu wynagrodzic te traumy, jest narazie jak taki wystrachany, 3 metrowy, szczeniaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca 13 minut temu, Koelner napisał(a): Smutna historia Bola Bola, Bol Bol razem z Tatumem i Edwardsem mieli budować "dynastię" Magic a skończyło się na motywacji pseudoGMA Magic na tym ,że "a Bol się obsrał" "ależ bol bol ssie" Życzymy Bol Bolowi najlepszego w Pacers! Będziemy musieli sobie poradzić z Wembanyamą w miejsce Bola! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Będziemy musieli sobie poradzić z Wembanyamą w miejsce Bola! Juz @Lafcio ci zrobi takiego wembyegio, że za bolkiem zapłaczes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Draft prawie ukończony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Zeljko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca zawsze miałęś słabość do Scoota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Henderson do ujebania zdecydowanie, nie wiem czy on by w top 8 poszedl w redrafcie obecnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Henderson do ujebania zdecydowanie, nie wiem czy on by w top 8 poszedl w redrafcie obecnie. w sensie że Wemby robiący MVP w rookie season jest ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi