Pablo81 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 5 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Wpisy, że LAF akurat przechodził z tragarzami to chyba można sobie darować Wcześniej LAF nie wiedział, że Melton dostępny i to z pickiem w dopłacie? Pisze prawdę. Nie mierz innych swoją miarą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Pisze prawdę. Nie mierz innych swoją miarą. Bajki z mchu i paproci. Zgodnie z nowym regulaminem powinien wjechać deal pod ocenę. Ale szkoda się przepychać. Po co tylko z ludzi robić idiotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 6 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Bajki z mchu i paproci. Zgodnie z nowym regulaminem powinien wjechać deal pod ocenę. Ale szkoda się przepychać. Po co tylko z ludzi robić idiotów. Jesteś ostatnią osobą, która powinna oceniać deale innych. Z premedytacją klepnąłeś wypożyczenie, hamowałeś grę, a teraz znowu chcesz być ostatnim sprawiedliwym? Przestań się błaźnić, zarzucając mi bezpodstawnie kłamstwo. Nie wierzę w to, co czytam. @LAF napisałeś sam do mnie o Meltona po wrzuceniu multi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): Jesteś ostatnią osobą, która powinna oceniać deale innych. Z premedytacją klepnąłeś wypożyczenie, hamowałeś grę, a teraz znowu chcesz być ostatnim sprawiedliwym? Przestań się błaźnić, zarzucając mi bezpodstawnie kłamstwo. Nie wierzę w to, co czytam. W jaki sposób hamowałem grę? Ile razy zostało Ci zarzucone przekręcenie na dealu, a ile razy mi? Po prostu dla mnie to jest jakaś farsa, że dopiero co była taka burza o deal, wstrzymanie rozgrywek, a teraz kończy się na "ktoś Ci się włamał na konto", "ktoś się wypiął" i uśmieszkach. Ja też nie wierzę w co czytam i w to co widzę w temacie transfery. Przestań się blaźnić i bez odbioru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): W jaki sposób hamowałem grę? Ile razy zostało Ci zarzucone przekręcenie na dealu, a ile razy mi? Po prostu dla mnie to jest jakaś farsa, że dopiero co była taka burza o deal, wstrzymanie rozgrywek, a teraz kończy się na "ktoś Ci się włamał na konto", "ktoś się wypiął" i uśmieszkach. Ja też nie wierzę w co czytam i w to co widzę w temacie transfery. Przestań się blaźnić i bez odbioru. Znowu Cię nosi? Zazdrość? Bardzo nie podoba mi się, że zarzucasz mi kłamstwo. Bez odbioru! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 3 godziny temu, Krzemo napisał(a): Mamy cię na oku. Na oku to ja was mam 1 godzinę temu, profesora napisał(a): Wybrany w heat przez @ignazz i sprzedany przeze mnie chyba za collisona(?) z @elwariato? Tak było, u mnie dlugo grał, ale na standardy SaS mozna powiedziec ze legenda, z poł sezonu możliwe ze pograł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 27 minut temu, Pablo81 napisał(a): napisałeś sam do mnie o Meltona po wrzuceniu multi? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 6 minut temu, LAF napisał(a): Tak nie pierdol, zrobić z Tobą deal i to na szybko to niemożliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 48 minut temu Udostępnij Opublikowano 48 minut temu 2 godziny temu, Koelner napisał(a): nie pierdol, zrobić z Tobą deal i to na szybko to niemożliwe Jako nadkomiszasz informuje ze @Lafcio mial chrapkę na meltona od dawna, tylko na td zeszlego sezonu nie udało nam sie sklecic wymiany. Już parafrazujac, że przyganiał kocioł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi