Ice23 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Wszystko się zgadza. Mam nadzieję, że nie powstaną w związku z tym nowe ankiety i kolejny lockout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Właśnie miałem pytać. Trzy picki i Irving za spadającego Bookera? no ja aż sprawdziłem czy Booker nie miał jakiegoś +40 na campach ale to dalej ten sam Booker -> fajny (ale nie wybitny) w O i tragiczny w D...do tego 44 potencjału i ostatni rok kontraktu tam jeden pick za wymianę połamańca na zdrowego to jest max jaki powinien iść od Kings co jakiś czas takie dymanka przechodzą a ludzie jako KARYGODNY przykład nierównego trejdu podawali snt Josha Edytowane 4 godziny temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Chodziło też o pozbycie się kontraktu Meltona, z którym trochę przeszarżowałem na FA. A to nie są tanie rzeczy jak widać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 4 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): Sobick 49, Sonicks 50! Ale to będzie trzymane za pysk! no chyba że ktoś dogada jakieś grubsze dwuletnie wypożyczenie do Seattle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 53 minuty temu, profesora napisał(a): Czy rada transferowa zatwierdzi deal? Jestem komisarzem, który działa wyłącznie we własnym interesie, więc to oczywiste, że zablokuje każdy deal Pablo. Zaraz idzie ankieta. Zapomniałem. Ale kurewskie dymanko. 56 minut temu, Pablo81 napisał(a): Zaraz zapytam, kogo trzeba. @elwariato czy deal jest legitny? A gdzie tam, skoro @elwariato nic nie dostaje. Powinien jeszcze iść pick do Pacers. Edytowane 4 godziny temu przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 20 minut temu, julekstep napisał(a): no chyba że ktoś dogada jakieś grubsze dwuletnie wypożyczenie do Seattle no liczę że Rada wtedy wykaże równie duże zaangażowanie jak w przypadku dealu z @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 50 minut temu, Ice23 napisał(a): Chodziło też o pozbycie się kontraktu Meltona, z którym trochę przeszarżowałem na FA. A to nie są tanie rzeczy jak widać.... 4 minuty temu, LAF napisał(a): San Antonio - Portland San Antonio in : Michael Kidd-Gilchrist San Antonio out : Melton Portland in : Melton Portland out : Michael Kidd-Gilchrist @Pablo81 także teges Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 1 minutę temu, julekstep napisał(a): także teges Nie jestem Pablo i nie mam takiego daru przekonywania A 1st rd picki są przereklamowane, szczególnie wielkich Kings Edytowane 3 godziny temu przez Ice23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Teraz, julekstep napisał(a): także teges Dostałem zapytanie o Meltona od Przyjaciół z Oregonu juz po wrzuceniu multi. Nie planowałem go oddawać. Ale MKG to legenda Spurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Skoro PTB sami się wypięli, to nie ma się co dziwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 5 minut temu, Krzemo napisał(a): Skoro PTB sami się wypięli, to nie ma się co dziwić. Bez przesady. Na Meltona to Ja już miałem chrapkę sezon temu Edytowane 3 godziny temu przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 27 minut temu, LAF napisał(a): Bez przesady. Na Meltona to ja już miałem chrapkę sezon temu Dobra, ale ten MKG to często kryptonit na innych SF, co jest na wagę wygrania serii w PO. A Melton to taki se SG, na ryzykownym kontakcie. Edytowane 3 godziny temu przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 41 minut temu, Krzemo napisał(a): Jestem komisarzem, który działa wyłącznie we własnym interesie, więc to oczywiste, że zablokuje każdy deal Pablo. Zaraz idzie ankieta. Zapomniałem. Ale kurewskie dymanko. A gdzie tam, skoro @elwariato nic nie dostaje. Powinien jeszcze iść pick do Pacers. Ja uczciwy, ty tego nie zrozumiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Takie walenie w Jana na ostro idzie świeżo po lockoucie, a lu liga zablokowana była przez Barnesa I tak to się kręci w tym kurwidołku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 55 minut temu, elwariato napisał(a): Ja uczciwy, ty tego nie zrozumiesz Mamy cię na oku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał(a): Takie walenie w Jana na ostro idzie świeżo po lockoucie, a lu liga zablokowana była przez Barnesa I tak to się kręci w tym kurwidołku... Chwilę temu liga wróciła i widzę że niektórzy się nieźle bawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Ice23 napisał(a): A 1st rd picki są przereklamowane, szczególnie wielkich Kings oby nie było to prawda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) A tym razem o co chodzi??? Pozyskałem Jalena na zasadzie transferu definitywnego. Poświęćcie z trochę czasu na badanie rynku, wysyłanie ofert a nie na marudzenie. Serio, nie wiem o co teraz znowu są pretensje??? Edytowane 1 godzinę temu przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 2 godziny temu, Pablo81 napisał(a): Ale MKG to legenda Spurs. Wybrany w heat przez @ignazz i sprzedany przeze mnie chyba za collisona(?) z @elwariato? Edytowane 1 godzinę temu przez profesora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 minuty temu Udostępnij Opublikowano 2 minuty temu Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): A tym razem o co chodzi??? Pozyskałem Jalena na zasadzie transferu definitywnego. Poświęćcie z trochę czasu na badanie rynku, wysyłanie ofert a nie na marudzenie. Serio, nie wiem o co teraz znowu są pretensje??? Wpisy, że LAF akurat przechodził z tragarzami to chyba można sobie darować Wcześniej LAF nie wiedział, że Melton dostępny i to z pickiem w dopłacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi