Skocz do zawartości

Transfery - komentarze, uwagi

gimmie

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, Koelner napisał(a):

nie będziesz oceniała czy „pykło”. było to zwykłe kurestwo i nawet się nie zająknęłaś żeby powtórzyć. przyjąłem to na klatę jako swój błąd ale moralność w tym wypadku spuściliście razem w kiblu. 

Weź się ogarnij dzieciaku dostałeś pytanie czy chcesz powtórzyć simke i powiedziałeś, że nie. To ześ pierdoła i nie ustawiłeś skład to Twoja wina. I serio kurewskie jest twoje zachowanie i wyzywanie od hipokrytów...chcesz być zabawny i bawić się w wyzwiska to idź do piaskownicy z qcinem i cambym i sypcie sobie piachem po oczach.

Nie wchodzę dalej w dyskusję z Wami bo widzę, że poziom wybitnie niski reprezentujecie 🤦

32 minuty temu, Koelner napisał(a):

lol, obrończyni moralności, szczególnie wtedy byliście moralni jak z mężem puściliście mecz jak nie zdarzyłem zmienić składu. hipokryci 

Profesora nie puszcza simek, zwykle spi jak to robie,

Wtedy sklady poprawilem wszystkim, ktorzy ustawili taktyki przed terminem podanym wczesniej boldowana czcionka na forum.

Jak zrobilem babola w przeszlosci to robilem powtorna simke.

W kazdym razie zapraszam do komiszowania! Pomoc zawsze sie przyda, np w sobotę wieczór będziesz mógł przeglądać wszystkie taktyki przed puszczeniem simki i pisać pm'y do gm'ów czy czegoś nie chcą jeszcze zmenić zanim zrobisz simke

35 minut temu, profesora napisał(a):

Nie wchodzę dalej w dyskusję z Wami bo widzę, że poziom wybitnie niski reprezentujecie 🤦

To spróbuj chociaż raz podwyższyć! Boisko Twoje ❤️

29 minut temu, Cichy napisał(a):

Profesora nie puszcza simek, zwykle spi jak to robie,

Wtedy sklady poprawilem wszystkim, ktorzy ustawili taktyki przed terminem podanym wczesniej boldowana czcionka na forum.

Jak zrobilem babola w przeszlosci to robilem powtorna simke.

W kazdym razie zapraszam do komiszowania! Pomoc zawsze sie przyda, np w sobotę wieczór będziesz mógł przeglądać wszystkie taktyki przed puszczeniem simki i pisać pm'y do gm'ów czy czegoś nie chcą jeszcze zmenić zanim zrobisz simke

Nie jest udokumentowane żeby jakoś wyrywała się do powtórki. Decyzja o simce zapadła tego samego dnia czyli 31 sierpnia, powtarzam 31 sierpnia w sobotę w ostatni weekend wakacji.

Bardzo szanuję pracę komiszy ale logiczne jest, że nikt na gm1 play off nie wystawiłby rezerw. Jeśli uważasz, że to było z

31 minut temu, julekstep napisał(a):

tzw. 'duchu gry'

To nie mamy o czym pisać :)

Uderzyłem w stół i nożyce się odezwały. Uprawianie moralności w tym wypadku mnie po prostu mocno bawi. Zaczynając tę zabawę byłem świadkiem jak komisz tankuje bezczelnie wygrywając po 6W, czy ktoś wtedy pisał o moralności? Typ zbudował dynastię, ludzie z nim handlują i życie toczy się dalej. Obecne oburzenie jest komiczne a @Qcin_69 robi to co na to mu gra pozwala. Tym bardziej, że zrobił to oficjalnie, jawnie a nie typu jak GM Magic który wyruchał przeciwnika mimo braku gracza na trade blocku. Skąd mamy pewność czy to nie była jakaś przysługa za przeszłość lub ponieważ w realu mu OBCIĄGNĄŁ ( raczej to pewne )?

Trochę w to gramy i prawie każdy ma coś za uchem a rozmawiamy o precedensie, który nadal nie wiemy jak się skończy.

Mnie to ciekawi i zastanawia jakby to wyglądało w realu? Np. Portland oddałoby na wypożyczenie grzejącego ławkę Scotta Hendersona do Wizards?

Tym bardziej, że wypożyczenia mają miejsca w sporcie i to nawet w koszykówce.

Simka nie jest realna ponieważ nawet tankowanie jest tutaj bardziej opłacalne z powodu znajomości historii graczy, których draftujemy, dodatkowo nie ma tutaj kwestii finansowych klubów więc np. Lakers @piotreksuper miałoby zajebistą taryfę ulgową. :)

31 minut temu, Pablo81 napisał(a):

@julekstep jak korzysta z sytuacji :) :) Wytrawny gracz!

DIVIDE ET IMPERA ❤️

LIGA OBCIĄGACZA

4 minuty temu, Koelner napisał(a):

GM Magic który wyruchał przeciwnika mimo braku gracza na trade blocku.

ten 'wyruchany' przeciwnik po roku planowanego tanku właśnie zaczął sezon od 3-0 i ma topową drużynę w lidze

każdemu życzę takiego wyruchania!

12 godzin temu, Qcin_69 napisał(a):

Hawks out: S.Barnes

Hornets in: S.Bey, J.Konchar, Hornets 49’ 1st 

@MarcusCamby

trade nie przechodzi ponieważ Hawks nie mają wolnego slotu

xD

10 minut temu, Koelner napisał(a):

ie jest udokumentowane żeby jakoś wyrywała się do powtórki. Decyzja o simce zapadła tego samego dnia czyli 31 sierpnia, powtarzam 31 sierpnia w sobotę w ostatni weekend wakacji.

Bardzo szanuję pracę komiszy ale logiczne jest, że nikt na gm1 play off nie wystawiłby rezerw. Jeśli uważasz, że to było z

Sezon skończył się 28 sierpnia

od tego czasu była dyskusja kiedy zaczynamy PO

30 sierpnia (w piątek) zadeklarowałem się na forum, że zrobię simkę następnego dnia (w sobotę).

W międzyczasie zdążyłeś typować wyniki PO, pisać coś o Julku, a nie zdążyłeś ustawić składów,

a po simce mówiłem, że mam save (zaraz po jak zobaczyliśmy na discordzie boxscore) i jak będzie taka chęć to inny komisz może zrobić powtórkę tego samego dnia.

11 minut temu, Cichy napisał(a):

Sezon skończył się 28 sierpnia

od tego czasu była dyskusja kiedy zaczynamy PO

30 sierpnia (w piątek) zadeklarowałem się na forum, że zrobię simkę następnego dnia (w sobotę).

W międzyczasie zdążyłeś typować wyniki PO, pisać coś o Julku, a nie zdążyłeś ustawić składów,

a po simce mówiłem, że mam save (zaraz po jak zobaczyliśmy na discordzie boxscore) i jak będzie taka chęć to inny komisz może zrobić powtórkę tego samego dnia.

Ok, następnym razem będę śledzić temat Hall of Fame - klasa [2044] w celu ustalenia terminu rozpoczęcia PO

a słowo

W dniu 30.08.2024 o 09:56, Cichy napisał(a):

Ja mógłbym zadeklarować się na jutro wieczor.

"mógłbym" uznam za pewnik.

jasne jest, że przed PO nawet było ustalane czy taksy są jawne czy nie ale jeśli dla Ciebie simowanie meczu gdy jasnym jest, że ktoś nie zmienił taksy i wystawił rezerwy jest z "duchem gry" to jak pisałem nie ma tematu.

ale żeby było jasne W NASTĘPNYM TAKIM PRZYPADKU W WYPADKU MOJEJ EKIPY MA IŚĆ AUTO LUB PRAWIDŁOWA TAKSA Z PRZED WYSTAWIENIA REZERW.

jeśli nie działamy z "duchem gry" to to zaznaczam.

4 godziny temu, Pablo81 napisał(a):

@julekstep jak korzysta z sytuacji :) :) Wytrawny gracz!

DIVIDE ET IMPERA ❤️

Ba, tutaj nigdy do konca nie wiadomo kto pociaga za sznurki🤔😄

5 godzin temu, Koelner napisał(a):

lol, obrończyni moralności, szczególnie wtedy byliście moralni jak z mężem puściliście mecz jak nie zdarzyłem zmienić składu. hipokryci 

To ty tez uja mistrza oddawaj, zaczniemy od nowa, ja na g1 ustawie tym razem