MarcusCamby Opublikowano Środa o 22:47 Udostępnij Opublikowano Środa o 22:47 5 minut temu, julekstep napisał(a): ale czemu mnie o to pytasz w sensie że we FRAKCJI KOMISZOWEJ jesteśmy jakimś zergowym hive-mindem że każdy wie co każdy inny myśli? Wczoraj pisałeś, że nie ma podstaw blokować tego dealu i że były podobne w przeszłości. Bo były i jakby rozłożyć niektóre wymiany to byłoby tego więcej. Dzisiaj doszedł kahR i czując presję zacząłeś grać na sumieniach. Obaj wiemy, że liga nie ma narzędzi, by temu zapobiegać. Szambo wybiło i zamiast w ogóle rozmawiać o problemie, to piszesz jakieś przykre teksty w moją stronę, że dałem się wydymać i jestem frajerem Qcina. Ale co jest problemem? Zysk Qcina czy tanie wzmocnienie? Obaj wiemy, że takie wypożyczenia są niejako normą za każdym razem jak kluby inwestują picki za gracza bez assetów. Tylko, że @profesora oddala unprotected pick za starego Duranta w poprzednim sezonie. Ja za Barnesa. 10 minut temu, ignazz napisał(a): Nieprawda. Ja to odczytałem jak żart I nikt tego nie poparł Kłamiesz. Teraz napisałem jak Rappar Serio macie zgrzyty? Czemu moich postów nie interpretujesz jako żart, kiedy taka narracja mogłaby być wygodna? @Krzemo to był taki żart! Nie załapałeś? pośmiejmy się razem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Środa o 22:50 Udostępnij Opublikowano Środa o 22:50 No Ty nie umiesz w żart. Znamy się osobiście przypominam. Masz sporo zalet. Ale nie żart Dobry żart to ma Julek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Środa o 22:52 Udostępnij Opublikowano Środa o 22:52 (edytowane) 5 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Dzisiaj doszedł kahR i czując presję zacząłeś grać na sumieniach. Obaj wiemy, że liga nie ma narzędzi, by temu zapobiegać. Szambo wybiło i zamiast w ogóle rozmawiać o problemie, to piszesz jakieś przykre teksty w moją stronę, że dałem się wydymać i jestem frajerem Qcina. nie mamy i nie będziemy mieć wielomilionowe korporacje nie są w stanie proceduralnie uchronić się w 100% przed ryzykiem związanym z czynnikiem ludzkim a Ty oczekujesz że w internetowej gierce to osiągniemy? xD Dopóki będzie chęć dopóty będą krzywe akcje walczysz z wiatrakami a qcin się z Ciebie śmieje Edytowane Środa o 22:53 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Środa o 22:53 Udostępnij Opublikowano Środa o 22:53 Zajebisty wpis. I znowu długi jak na standard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano Środa o 22:58 Udostępnij Opublikowano Środa o 22:58 (edytowane) 12 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Tylko, że @profesora oddala unprotected pick za starego Duranta w poprzednim sezonie. Ja za Barnesa. Lol ale brednie piszesz porównując mój deal do twojego Idź spać już dziecię drogie, zjebales i przyjmij to na klatę, a nie wybielaj się i zarzucaj wszystkim w całej lidze szachrajstwo na każdym kroku. Edytowane Środa o 22:59 przez profesora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Środa o 23:06 Udostępnij Opublikowano Środa o 23:06 1 minutę temu, julekstep napisał(a): nie mamy i nie będziemy mieć wielomilionowe korporacje nie są w stanie proceduralnie uchronić się w 100% przed ryzykiem związanym z czynnikiem ludzkim a Ty oczekujesz że w internetowej gierce to osiągniemy? xD walczysz z wiatrakami a qcin się z Ciebie śmieje Qcin nic nie stracił. Ja first pick, twarz i może udział w grze. Faktem jest, że przy takim podejściu takie oferty Qcina powinny zostać częścią gry, chyba że jedyne co zostaje to szantaż moralny. I tak jak pisałem wczoraj i nawet Tobie na PW powinny być jakiejś formy ograniczające takie praktyki. Pytanie czy chcemy szukać rozwiązań, póki co bez pomysłu. Wczoraj było gadanie, że "oby ktoś Qcina wydymał", teraz jest "Camby się zeszmacił, ostatecznie można go usunąć" A @Qcin_69 podejrzewam najbardziej się śmieje z całego zamieszania. Już w BeGM go porównałem do Jokera, on uwielbia jak świat płonie, nawet ten internetowy. My próbujemy panować nad chaosem, a on po prostu rzuca zapałkę i się dobrze bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano Środa o 23:07 Udostępnij Opublikowano Środa o 23:07 5 minut temu, julekstep napisał(a): nie mamy i nie będziemy mieć wielomilionowe korporacje nie są w stanie proceduralnie uchronić się w 100% przed ryzykiem związanym z czynnikiem ludzkim a Ty oczekujesz że w internetowej gierce to osiągniemy? xD Dopóki będzie chęć dopóty będą krzywe akcje walczysz z wiatrakami a qcin się z Ciebie śmieje po 1 mieliście możliwość takie rzeczy ukręcić choćby po tym jak się pojawiła wymiana Alonzo z DeRozanem- zamiast tego było wszystko ok, szlachetny Alonzo, obiecał że weźmie po sezonie i słowa dotrzymał! Brawo Alonzo! Czym się niby różnią te dwie sytuacje- Alonzo wypożycza gdzieś gracza by móc pozyskać innego, drugi GM wiedząc że to tylko wypożyczenie bierze za to mniejszy profit niż by wziął normalnie za takiego kasztana vs Camby pozyskuje top10 gracza na swojej pozycji na cały sezon, płacąc za to raptem 1 pickiem- gdzie trade value Barnesa to obecnie luźno top5-7 w lidze - cena niska bo to tyko roczne wypożyczenie wygrani są zarówno Hornets bo w normalnych warunkach nie mieliby szans pozyskać takiego gracza za taką niską cenę (mimo że to raptem sezon), jak i Hawks którzy mogą rozwijać w tym czasie Johnsona (dla którego zaczynało brakować minut a jest jeszcze trochę potencjału do zdobycia) jak i żałują pick Sytuacja Win-Win dla obu zespolow. Czym się różni niby takie coś, od tego że X czy Y płacą komuś pickiem za to, że dany zespół zwalnia swojego gracza i zrzuca na waivers żeby stamtąd go pozyskać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Środa o 23:07 Udostępnij Opublikowano Środa o 23:07 (edytowane) 11 minut temu, profesora napisał(a): Lol ale brednie piszesz porównując mój deal do twojego Idź spać już dziecię drogie, zjebales i przyjmij to na klatę, a nie wybielaj się i zarzucaj wszystkim w całej lidze szachrajstwo na każdym kroku. Idź gary umyć i gacie wypierz. Na takim poziomie twoja argumentacja. Edytowane Środa o 23:09 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Środa o 23:20 Udostępnij Opublikowano Środa o 23:20 12 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Idź gary umyć i gacie wypierz. Na takim poziomie twoja argumentacja. Oho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Środa o 23:27 Udostępnij Opublikowano Środa o 23:27 19 minut temu, Qcin_69 napisał(a): wygrani są zarówno Hornets bo w normalnych warunkach nie mieliby szans pozyskać takiego gracza za taką niską cenę (mimo że to raptem sezon), jak i Hawks którzy mogą rozwijać w tym czasie Johnsona (dla którego zaczynało brakować minut a jest jeszcze trochę potencjału do zdobycia) jak i żałują pick Sytuacja Win-Win dla obu zespolow. serio ci to przez palce przeszło? xDDD Godzinę temu, ignazz napisał(a): Już sam fakt że dałeś się wciągnąć przez Q do dłuższej wypowiedzi zamiast zwyczajowego aha jest plusem i zwycięstwem Q. jestem komiszem, mam obowiązki komiszowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano Środa o 23:40 Udostępnij Opublikowano Środa o 23:40 12 minut temu, julekstep napisał(a): serio ci to przez palce przeszło? xDDD nie takie akapity te rączki wypisywały! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Czwartek o 00:03 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 00:03 Godzinę temu, julekstep napisał(a): były płacze że wolność kradnę co poradzić Bo ty zawsze spierdolisx, wpierdalasz sie tam gdzie nie trzeba, a jak trzeba to dayesz ciala, szimka to dla ciebie za mało ty w polszej polytyce powinienes sie realizowac, tam takich wiecej Godzinę temu, Qcin_69 napisał(a): Tobie to bym nie dał przypilnować wody do herbaty, a co tu mówić o najlepszym prospekcie gry? ale Krzemo to Krzemo, ostoja moralności i sprawiedliwości, mędrzec i stoik. Dumbledore forumowy a niby czemu? Skoro znał cenę za wypożyczenie od poczatku, tak on jak i cała reszta forum, ale z nim rozmowy były nakonkretniejsze i jakoś o niego byłem najbardziej spokojny że słowa dotrzyma i zasad będzie przestrzegać, a nie będzie krecil od razu jakieś wały jak Ty próbowałeś z Garlandem. Oyebac cygana to cnota Godzinę temu, ignazz napisał(a): No Ty nie umiesz w żart. Znamy się osobiście przypominam. Masz sporo zalet. Ale nie żart Dobry żart to ma Julek To fakt, to jego jedna, byc moze nawet jedyna dobra cecha Godzinę temu, julekstep napisał(a): nie mamy i nie będziemy mieć wielomilionowe korporacje nie są w stanie proceduralnie uchronić się w 100% przed ryzykiem związanym z czynnikiem ludzkim a Ty oczekujesz że w internetowej gierce to osiągniemy? xD My nie jestesmy tak zepsuci jak te korporacje, my tu gramy dla idey 55 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Idź gary umyć i gacie wypierz. Na takim poziomie twoja argumentacja. Znowu miszcz humoru uderzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Czwartek o 00:38 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 00:38 2 godziny temu, Qcin_69 napisał(a): weź sprawdź czy nie masz jakiegoś meczu do powtórnego simowania bo trzeci PG został źle wpisany. dokładnie, podwójne standardy oceniania- Alonzo wypożycza sobie DeRozana bo się budżet nie spina to oho oho, to szlachetne ja dokładnie ten sam mechanizm wykorzystuje - i c*** że z lepszym graczem- to taki Krzemo, człowiek który nie ma ani honoru ani godności, a przy sprawiedliwości to nigdy niebstal będzie straszył wyrzuceniem gry na podstawie swojego widzimisie, lol. Dostaliscie ode mnie rozwiązanie sytuacji na przyszłość wyłożone na tacy, to zamiast grzecznie podziękować, że przez tyle lat na to nie wpadliście, to tutaj straszycie mojego kompana od zawsze na zawsze wyrzuceniem z gry Krzemo robiący kurwe z logiki i wtórujący mu Alonzo + Wariat który pisał tutaj jedno a na messengerze męczył mnie o wypożyczenie Garlanda równocześnie lol, święta trójca moralności xd Czy Ty masz geny Kotuli? DeRozana oddałem z 3 1st pickami za Robina Lopeza . To że go odzyskałem to moja chęć odzyskania gracza a nie wypożyczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Czwartek o 04:34 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 04:34 hahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano Czwartek o 05:04 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 05:04 5 godzin temu, Qcin_69 napisał(a): Czym się niby różnią te dwie sytuacje- Alonzo wypożycza gdzieś gracza by móc pozyskać innego, drugi GM wiedząc że to tylko wypożyczenie bierze za to mniejszy profit niż by wziął normalnie za takiego kasztana vs Camby pozyskuje top10 gracza na swojej pozycji na cały sezon, płacąc za to raptem 1 pickiem- gdzie trade value Barnesa to obecnie luźno top5-7 w lidze - cena niska bo to tyko roczne wypożyczenie Tym że DeRozan był jedynie uzupełnieniem dealu czyli tzw filterem do którego poszedł jeden 1st dopłaty, zresztą takie filtery które wracały po 20 dniach albo sezonie bylo mnóstwo w tej grze i praktycznie każdy miał w swoich dealach takich ananaskow ale zawsze byli to gracze którzy nie mieli takiego impactu jaki ma Scottie. Zastanawiam sie jak ten deal chcą komisze(czyt. @julekstep) puścić jak on nawet fair nie jest a wychodzi cenowo na jednostronne dymanko, mogliście chociaż jakieś pozory zachować albo lepiej jeżeli @MarcusCamby albo @Qcin_69 teraz uderzanie w DeRozana to gdzie byliście trzy sezony temu jak deal był ogłaszany? Przecież można było go cofnąć już wtedy skoro co niektórzy od roku wiedzieli że DeRozan był wypożyczany. W tej grze jest wiele luk, jak handlowanie pickami które są na powyżej dozwolonych 5 lat do przodu i puszczanie ich w osobnych dealach jako uzupełnienie jakiejs innej wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Czwartek o 06:27 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 06:27 5 godzin temu, Alonzo napisał(a): Czy Ty masz geny Kotuli? O wypraszam ... znaczy nie sobie tylko Qpcinowi on ma magistra, moze to i uczelnia krzak, na jakims g. wartym wydziale im flubera, ale zawsze Godzinę temu, kuba2419 napisał(a): Tym że DeRozan był jedynie uzupełnieniem dealu czyli tzw filterem do którego poszedł jeden 1st dopłaty, zresztą takie filtery które wracały po 20 dniach albo sezonie bylo mnóstwo w tej grze i praktycznie każdy miał w swoich dealach takich ananaskow ale zawsze byli to gracze którzy nie mieli takiego impactu jaki ma Scottie. Zastanawiam sie jak ten deal chcą komisze(czyt. @julekstep) puścić jak on nawet fair nie jest a wychodzi cenowo na jednostronne dymanko, mogliście chociaż jakieś pozory zachować albo lepiej jeżeli @MarcusCamby albo @Qcin_69 teraz uderzanie w DeRozana to gdzie byliście trzy sezony temu jak deal był ogłaszany? Przecież można było go cofnąć już wtedy skoro co niektórzy od roku wiedzieli że DeRozan był wypożyczany. W tej grze jest wiele luk, jak handlowanie pickami które są na powyżej dozwolonych 5 lat do przodu i puszczanie ich w osobnych dealach jako uzupełnienie jakiejs innej wymiany. Sam masz luki handlowanie plus5 pickami to tez na odpowiedzialnosc kupujacego poniekąd, a z tym scotiem to Qcin ma zabawe, jakby poszedl deal bez szopki to nikt by sie nie pr,ypier, wszak picki noh zawsze w cenie a gm hawks bardzo lubi "dawać", mozna by go nawet pieszczotliwie nazwac dajką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano Czwartek o 06:36 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 06:36 (edytowane) 7 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): Idź gary umyć i gacie wypierz. Na takim poziomie twoja argumentacja. Co ja mam argumentować kahr napisał to na początku czym jest ta wymiana, wystarczy czytać ze zrozumieniem Wytłumaczenie dla @MarcusCamby Zabrałeś najlepszego zawodnika aby qcin mógł swobodnie tankować (bo nie musi go ograniczać kombinować aby przegrywaci, i aby nie dostać trade requestu). Dałeś mu za to swoj pick. I będziesz mu nabijał i rozwijał młodego zawodnika. To jest wypaczanie gry... Dokładnie to samo zrobiłam z Durantem xD rozwinęłam młodego gracza oddając pick i pomogłam tankować drużynie, i Durant wrócił do swojego zespolu....aaa nie moment teraz jest w nuggets to @Krzemo jest w to zamieszany tłumaczenie dziecka, które próbuje udowodnić że 2 + 2 to 5 no ni c***a Ci nie wyjdzie... Zgłaszam oficjalnie aby nałożyć karę na @MarcusCamby i @Qcin_69 Edytowane Czwartek o 06:38 przez profesora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Czwartek o 07:13 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 07:13 lol, obrończyni moralności, szczególnie wtedy byliście moralni jak z mężem puściliście mecz jak nie zdarzyłem zmienić składu. hipokryci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano Czwartek o 07:27 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 07:27 10 minut temu, Koelner napisał(a): lol, obrończyni moralności, szczególnie wtedy byliście moralni jak z mężem puściliście mecz jak nie zdarzyłem zmienić składu. hipokryci O lol xD nie wiem czy to próba bycia zabawnym w tym wszystkim, no ale nie pyklo. Hipokrytów szukaj wśród swoich znajomych i nie wybiegaj za daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Czwartek o 07:32 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 07:32 1 minutę temu, profesora napisał(a): O lol xD nie wiem czy to próba bycia zabawnym w tym wszystkim, no ale nie pyklo. Hipokrytów szukaj wśród swoich znajomych i nie wybiegaj za daleko nie będziesz oceniała czy „pykło”. było to zwykłe kurestwo i nawet się nie zająknęłaś żeby powtórzyć. przyjąłem to na klatę jako swój błąd ale moralność w tym wypadku spuściliście razem w kiblu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi