Skocz do zawartości

Transfery - komentarze, uwagi

gimmie

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, ignazz napisał(a):

Nie ma szanowanych userow. Są frakcje. 

I tu się zgadzam. 

Problemem jest, gdy frakcja zarządza grą. 

Ktoś się zastanawiał czemu przedłużenie Randle przez mnie dla Sixers zostało puszczone? @Ice23 nawet dał pytanie na forum. 

Zacznijcie zadawać pytania, łączyć pewne fakty. Albo oszukujcie się dalej, że wszystko jest w porządku. 

Chciałem blokady wymiany wypożyczenia ale chyba lepiej aby została bo będzie można Cambusa ciągnąć po rynsztokach za klapy obsikanej marynarki 

Teraz, MarcusCamby napisał(a):

I tu się zgadzam. 

Problemem jest, gdy frakcja zarządza grą. 

Ktoś się zastanawiał czemu przedłużenie Randle przez mnie dla Sixers zostało puszczone? @Ice23 nawet dał pytanie na forum. 

Zacznijcie zadawać pytania, łączyć pewne fakty. Albo oszukujcie się dalej, że wszystko jest w porządku. 

Dajcie mi tu władzę to zrobię porządek szybko 

IMG-8557.jpg

Nie zmienia to faktu że się zeszmaciłeś. 

Oby ten jeden sezon pożyczenia był tego wart. 

2 minuty temu, ignazz napisał(a):

Ten pomysł Q logiczny. Warto pomyśleć i zaimplementować. 

generalnie dopóki są osoby chcące wykorzystywać luki / 'oszukiwać' dopóty luki będą wykorzystywane / 'oszustwa' będą miały miejsce - nawet jak regulamin będzie miał 100 forumowych podstron

a czytając kolejne posty w temacie mam wrażenie że tutaj to wykorzystywanie luk jest robione dla samej frajdy z tego (postawę Marcusa, który kreuje się na zbawcę a po prostu dał się wydymać na pick przemilczę)

3 minuty temu, ignazz napisał(a):

Chciałem blokady wymiany wypożyczenia ale chyba lepiej aby została bo będzie można Cambusa ciągnąć po rynsztokach za klapy obsikanej marynarki 

Dajcie mi tu władzę to zrobię porządek szybko 

IMG-8557.jpg

Nie zmienia to faktu że się zeszmaciłeś. 

Oby ten jeden sezon pożyczenia był tego wart. 

Przecież Julek i nie tylko twierdzi, że dalej jest gówno team. Więc w czym problem? 

Ile picków musi dorzucić gówno team, by uzyskać prawo do Barnesa? 

34 minuty temu, Qcin_69 napisał(a):

z Marcusem Cambym znamy się gdy nazywał się jeszcze Finleyem i chłop ma więcej honoru niż wy wszyscy razem wzięci! Stąd mu nie odmówiłem, choć jakbym wrzucił screena ze wszystkich którzy się odezwali z zapytaniem, to paru obrońców sprawiedliwości by musiało się tutaj gęsto tłumaczyć :)

To ja poczynie myk wyprzedzajacy, poczytuje sobie za zaszczyt ze mi Qupcin nie ufa, przynajmniej nie tak jak innym😋 moja oferta była szczodra, w związku z tym oddac bym nie oddał, z czystym sumieniem, gracza danego. @MarcusCamby dales dobrą cenę,  NoH to ekipa legitnie ujowa, prawie jak ta z Indianapolis😄 taki pick to uczciwa zapłata, nie powinieneś Barnesa oddawać, mam nadzieje ze z biegiem czasu tez to zrozumiesz😊

Screenshot_20250219_224531_Messenger.jpg

Teraz, julekstep napisał(a):

generalnie dopóki są osoby chcące wykorzystywać luki / 'oszukiwać' dopóty luki będą wykorzystywane / 'oszustwa' będą miały miejsce - nawet jak regulamin będzie miał 100 forumowych podstron

a czytając kolejne posty w temacie mam wrażenie że tutaj to wykorzystywanie luk jest robione dla samej frajdy z tego (postawę Marcusa, który kreuje się na zbawcę a po prostu dał się wydymać na pick przemilczę)

Już sam fakt że dałeś się wciągnąć przez Q do dłuższej wypowiedzi zamiast zwyczajowego aha jest plusem i zwycięstwem Q. 

1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a):

Przecież Julek i nie tylko twierdzi, że dalej jest gówno team. Więc w czym problem? 

Zero 

1 minutę temu, eMeS napisał(a):

Ktoś zapoda jakieś tl;dr? Bo nie chce mi się przez bluzgi przekopywać, a też bym bluzgnal chętnie 😛

zrobiliśmy roczną wymianę z Cambym, a Krzemo, Alonzo i Wariat się prują, że z DeRozanem można takie wymiany robić, a z Barnesem nie

Julek, Profesora i Ignazz wyzywają Cambyego (i Krzemo też) 

Kahr się obrazili załamał ręce 

Koelner się cieszy z zadymy i też by chciał się włączyć w wypożyczanie graczy

1 minutę temu, julekstep napisał(a):

Skoro dałem się wydymać za pick to czemu komisz chce mnie usuwać z gry? 

Jak Bucks oddali first pick i pierwsze miejsce na waiverach za Melo będąc pod kreską to legit, a ja nie mogę wzmocnić teamu? 

Gdzie jest granica wzmocnień? Czy problemem jest wzmocnienie, jego cena, a może sam proceder? 

1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a):

podaj przykład

i zapomniałeś dodać że to Twój wspólnik (haha) w wyzywankach wszedł o jeden stopień za wysoko (co było dojebane imho, ale tu by trzeba było spytać @Denis Bad Boy Załęcki)

1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a):

zrobiliśmy roczną wymianę z Cambym, a Krzemo, Alonzo i Wariat się prują, że z DeRozanem można takie wymiany robić, a z Barnesem nie

A Q ma rozrywkę.  Planując przysiad na rok celem zdobycia kogoś tam w drafcie. Może ktoś bardziej obeznany przypomni mi maluczkiemu kogo tam teraz gracie w drafcie. Jest jakiś prospekt? Pewnie słaby ze Q musiał brać dopłatę w Picku do tanku. Może o prospekcie wypowie się ekspert @MarcusCamby

13 minut temu, Qcin_69 napisał(a):

weź sprawdź czy nie masz jakiegoś meczu do powtórnego simowania bo trzeci PG został źle wpisany. 

dokładnie, podwójne standardy oceniania- Alonzo wypożycza sobie DeRozana bo się budżet nie spina to oho oho, to szlachetne 

ja dokładnie ten sam mechanizm wykorzystuje - i c*** że z lepszym graczem- to taki Krzemo, człowiek który nie ma ani honoru ani godności, a przy sprawiedliwości to nigdy niebstal będzie straszył wyrzuceniem gry na podstawie swojego widzimisie, lol.

Dostaliscie ode mnie rozwiązanie sytuacji na przyszłość wyłożone na tacy, to zamiast grzecznie podziękować, że przez tyle lat na to nie wpadliście, to tutaj straszycie mojego kompana od zawsze na zawsze wyrzuceniem z gry :) 

Krzemo robiący kurwe z logiki i wtórujący mu Alonzo + Wariat który pisał tutaj jedno a na messengerze męczył mnie o wypożyczenie Garlanda równocześnie lol, święta trójca moralności xd 

Alonzo to akurat powinien byc broniony przed samym soba😄😋

4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

No ja 3 dawalem

2 minuty temu, Qcin_69 napisał(a):

Ja tylko uwazam ze niepowinien mc dawac cigo za rok zpowrotem i tyle

1 minutę temu, julekstep napisał(a):

podaj przykład

i zapomniałeś dodać że to Twój wspólnik (haha) w wyzywankach wszedł o jeden stopień za wysoko (co było dojebane imho, ale tu by trzeba było spytać @Denis Bad Boy Załęcki)

Twoj kolega z pozycji siły zagroził usunięciem gry przy wsparciu kilku userów, a także innego komisza :)

Mimo, że byłoby to bezprawie. Pominę, że w wielu kwestiach puszczane na sucho wg waszego widzimisię. Także wciąż pytam, gdzie jest problem. 

To, że o Krzemo mam bardzo kiepskie zdanie od dawna przemilczam. Ale tutaj chciał mnie usunąć z gry za przeprowadzenie legalnego dealu. 

1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a):

Twoj kolega z pozycji siły zagroził usunięciem gry przy wsparciu kilku userów, a także innego komisza :)

Mimo, że byłoby to bezprawie. Pominę, że w wielu kwestiach puszczane na sucho wg waszego widzimisię. Także wciąż pytam, gdzie jest problem. 

To, że o Krzemo mam bardzo kiepskie zdanie od dawna przemilczam. Ale tutaj chciał mnie usunąć z gry za przeprowadzenie legalnego dealu. 

Nieprawda. Ja to odczytałem jak żart 

I nikt tego nie poparł 

Kłamiesz. 

Teraz napisałem jak Rappar 

Serio macie zgrzyty? 

3 minuty temu, elwariato napisał(a):

No ja 3 dawalem

Tobie to bym nie dał przypilnować wody do herbaty, a co tu mówić o najlepszym prospekcie gry? 

2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

ale Krzemo to Krzemo, ostoja moralności i sprawiedliwości, mędrzec i stoik. 

Dumbledore forumowy

6 minut temu, elwariato napisał(a):

Ja tylko uwazam ze niepowinien mc dawac cigo za rok zpowrotem i tyle

a niby czemu? Skoro znał cenę za wypożyczenie od poczatku, tak on jak i cała  reszta forum, ale z nim rozmowy były nakonkretniejsze i jakoś o niego byłem najbardziej spokojny że słowa dotrzyma i zasad będzie przestrzegać, a nie będzie krecil od razu jakieś wały jak Ty próbowałeś z Garlandem.