MarcusCamby Opublikowano Środa o 21:12 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:12 6 minut temu, profesora napisał(a): Ranking ogórów zyskał nowego ogóra @MarcusCamby straciles szacunek w moich oczach Rozumiem, że jako kobieta kierujesz się emocjami, ale jeśli ja dorzucę dwa picki extra do dealu to problem zostanie, a wciąż nie będzie pomysłu jak temu zapobiec. Także ja mogę dać dwa picki extra do dealu, ale jedyne czym będziemy szachować to zaufaniem. Qcin wrzucił granat, ja kolejny raz mówię sprawdzam. Jak dorzucę pick więcej, a potem deal przejdzie przez LAFa i Wariata to jego ocena się zmieni? Odłóżcie emocje na bok i zastanówmy się jakie mamy narzędzia, by ograniczyć te praktyki. Bo mnie możecie brać pod włos, ale większość chce wygrać i nagina swoją moralność pod własny komfort. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano Środa o 21:14 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:14 2 minuty temu, elwariato napisał(a): Nie, jak nie odda Scotiego to luz, jak odda to juz napisalem co o tym myślę Czy odda, czy nie odda to i tak straszne oszukiwanie... W sumie im dłużej myślę to trochę smutne bo pokazuje to nieudolność gma w zbudowaniu własnego składu, aby cokolwiek ugrać musi wchodzić w konszachty z cyganem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Środa o 21:18 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:18 Cygan też się wzmacnia bo nieregulaminowo sądzą swój talent na 100% spotkań. I jeszcze mu płacą za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Środa o 21:19 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:19 Myślę, że mamy podstawę żeby wspólnie zastanowić się nad relegowaniem sprawców zamieszania z ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Środa o 21:19 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:19 To ze sadza bo wysyła na wypożyczenie to technikalia. Istota jest tank i to z zyskiem extra. Geniusz zła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano Środa o 21:20 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:20 Teraz, Krzemo napisał(a): Myślę, że mamy podstawę żeby wspólnie zastanowić się nad relegowaniem sprawców zamieszania z ligi. myślę że głupszego posta nie napisałeś dawno, a trzeba przyznać, że konkurencja byłaby niemała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Środa o 21:24 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:24 (edytowane) 12 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Odłóżcie emocje na bok i zastanówmy się jakie mamy narzędzia, by ograniczyć te praktyki. Bo mnie możecie brać pod włos, ale większość chce wygrać i nagina swoją moralność pod własny komfort. serio jeszcze próbujesz to sprzedać jako walka o ideę? xD qcin redagował tego posta? Edytowane Środa o 21:25 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Środa o 21:32 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Środa o 21:32 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:32 W sumie to takim ruchem @MarcusCamby wchodzisz na orbitę ludzi maluczkich, z marszu przegrywasz względy kibiców, zamykasz sobie drogę w dalszych dyskusjach moralizatorskich i myślę że będzie niezła zwala i śmiech gdy noga się Tobie w tym sezonie powinie a potem będziesz musiał podziękować Q i oddać gracza. Na wielu frontach straciłeś tym ruchem. Jeżeli Q ma powody do zadowolenia to najbardziej że trafił frajera. Masz tyle różnych aspektów w plecy tym ruchem że gratuluję. No i życzę aby sezon do piachu szedł. Wyjątkowo tanio się sprzedałeś. Na razie jest to moje zdziwienie roku. Ale mamy luty dopiero więc z nominacją poczekam. Chciałeś być sprytny jak Q. Ba nawet sprytniejszy. Niestety śmiesznie to z boku wygląda. Śmieszniej tylko z perspektywy Q. Ten się śmieje najbardziej. W sumie tank plus pick za friko. Golić frajerow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Środa o 21:36 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:36 12 minut temu, Krzemo napisał(a): Myślę, że mamy podstawę żeby wspólnie zastanowić się nad relegowaniem sprawców zamieszania z ligi. O to jest ciekawe, że najwięksi szubrawcy ligi biorą się za takie zmiany. Nie proponują rozwiązań, gdy sami przez lata psuli grę przez lata w białych rękawiczkach. Teraz po prostu próbują zmieniać zasady na gwałt i wyrzucać z ligi tych, co na problemy zwracali uwagę latami. Czułem smród, ale że taka gnójowa wybije to się nigdy nie spodziewałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Środa o 21:37 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:37 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): O to jest ciekawe, że najwięksi szubrawcy ligi biorą się za takie zmiany. Nie proponują rozwiązań, gdy sami przez lata psuli grę przez lata w białych rękawiczkach. Teraz po prostu próbują zmieniać zasady na gwałt i wyrzucać z ligi tych, co na problemy zwracali uwagę latami. Czułem smród, ale że taka gnójowa wybije to się nigdy nie spodziewałem. Czułeś smród? To trzeba było omijać. Teraz dla mnie masz ręce brązowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Środa o 21:40 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:40 5 minut temu, ignazz napisał(a): W sumie to takim ruchem @MarcusCamby wchodzisz na orbitę ludzi maluczkich, z marszu przegrywasz względy kibiców, zamykasz sobie drogę w dalszych dyskusjach moralizatorskich i myślę że będzie niezła zwala i śmiech gdy noga się Tobie w tym sezonie powinie a potem będziesz musiał podziękować Q i oddać gracza. Na wielu frontach straciłeś tym ruchem. Jeżeli Q ma powody do zadowolenia to najbardziej że trafił frajera. Masz tyle różnych aspektów w plecy tym ruchem że gratuluję. No i życzę aby sezon do piachu szedł. Wyjątkowo tanio się sprzedałeś. Na razie jest to moje zdziwienie roku. Ale mamy luty dopiero więc z nominacją poczekam. Chciałeś być sprytny jak Q. Ba nawet sprytniejszy. Niestety śmiesznie to z boku wygląda. Śmieszniej tylko z perspektywy Q. Ten się śmieje najbardziej. W sumie tank plus pick za friko. Golić frajerow. Przecież zaraz może pójść wymiana Jalen Johnson za Jabari Parkera. Nikt już nie rozmawia o istocie problemu. Ja zrobiłem wyprzedzający ruch, od razu mówiąc zarówno Qcin jak i na forum. A że takie forumowe ścierwo bez zasad jak Krzemo chce mnie pouczać to sorry. Ja wysiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Środa o 21:41 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:41 ale troszkę wyluzujcie z tymi tekstami w pod-forum internetowej gierki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Środa o 21:43 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:43 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): A że takie forumowe ścierwo bez zasad jak Krzemo chce mnie pouczać to sorry. Ja wysiadam Morda chamie. Ścierwuj sobie do domowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Środa o 21:43 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:43 Teraz, julekstep napisał(a): ale troszkę wyluzujcie z tymi tekstami w pod-forum internetowej gierki jest fajnie odpier.oli sie, tu jest możliwość grubej g. burzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Środa o 21:44 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:44 3 minuty temu, ignazz napisał(a): Czułeś smród? To trzeba było omijać. Teraz dla mnie masz ręce brązowe. I co by to zmieniło? W BeGM ukróciłem conajmniej dwie złodziejskie zasady, ale jak robił je Karpik to biłeś pokłony. Tu jest problem, że widzicie kradzież, ale puszczacie jak robią to "szanowani" userzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Środa o 21:54 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:54 13 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Ja zrobiłem wyprzedzający ruch dziękujemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Środa o 22:14 Udostępnij Opublikowano Środa o 22:14 30 minut temu, MarcusCamby napisał(a): I co by to zmieniło? W BeGM ukróciłem conajmniej dwie złodziejskie zasady, ale jak robił je Karpik to biłeś pokłony. Tu jest problem, że widzicie kradzież, ale puszczacie jak robią to "szanowani" userzy Nie ma szanowanych userow. Są frakcje. Ktoś wygrywa ktoś przegrywa wymiany. Ale to wypożyczenie jest krótkowzroczne. I nie wyzywaj innych jak fluber w politycznym. Chciałeś błysnąć w blasku Q nie wyszło. Zdarza się najlepszym. Q jest zajebisty. Ile on „przypadkiem” afer skręcił. Goat A co Co @Krzemo zrobił to nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano Środa o 22:18 Udostępnij Opublikowano Środa o 22:18 18 minut temu, Krzemo napisał(a): Morda chamie. Ścierwuj sobie do domowników. weź sprawdź czy nie masz jakiegoś meczu do powtórnego simowania bo trzeci PG został źle wpisany. 29 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Tu jest problem, że widzicie kradzież, ale puszczacie jak robią to "szanowani" userzy dokładnie, podwójne standardy oceniania- Alonzo wypożycza sobie DeRozana bo się budżet nie spina to oho oho, to szlachetne ja dokładnie ten sam mechanizm wykorzystuje - i c*** że z lepszym graczem- to taki Krzemo, człowiek który nie ma ani honoru ani godności, a przy sprawiedliwości to nigdy niebstal będzie straszył wyrzuceniem gry na podstawie swojego widzimisie, lol. Dostaliscie ode mnie rozwiązanie sytuacji na przyszłość wyłożone na tacy, to zamiast grzecznie podziękować, że przez tyle lat na to nie wpadliście, to tutaj straszycie mojego kompana od zawsze na zawsze wyrzuceniem z gry Krzemo robiący kurwe z logiki i wtórujący mu Alonzo + Wariat który pisał tutaj jedno a na messengerze męczył mnie o wypożyczenie Garlanda równocześnie lol, święta trójca moralności xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Środa o 22:20 Udostępnij Opublikowano Środa o 22:20 Ten pomysł Q logiczny. Warto pomyśleć i zaimplementować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi