Skocz do zawartości

Transfery - komentarze, uwagi

gimmie

Rekomendowane odpowiedzi

12 godzin temu, MarcusCamby napisał(a):

a tu sobie skupie konkurencję jak za najlepszych czasów, gdy w dwa okienka wymienił past prime minusowy kontrakt Erica Gordona na Russella Westbrooka. 

W dniu 19.06.2024 o 22:51, Pablo81 napisał(a):

Spurs - Celtics

Spurs in: Westbrook

Spurs out: Zubac + Simmons + 1st Bos 45 + 1st Orl 45 + 1st Dal 45 + 1st Tor 45 + 1st Dal 45 (top 10 protected)

Celtics out: Westbrook

Celtics in: Zubac + Simmons + 1st Bos 45 + 1st Orl 45 + 1st Dal 45 + 1st Tor 45 + 1st Dal 45 (top 10 protected)

@Szulim

Zapomniałeś o 5 pickach i Simmonsie, ale co tam ;)

11 godzin temu, ignazz napisał(a):

@Pablo81 umie w wymiany. 

czy ja wiem

zamiana Ingram + Jrue na Beal + Sullinger + kilka bieda assetów (których i tak nie ma jak wykorzystać bo salary nie jest z gumy) nie wygląda jakoś imponująco...

tzn wiadomo że na papierze big3 Westbrook/Beal/Giannis wygląda na pierwszy rzut oka potężnie....ale Brick już jest starawy (i póki co poleciał mocniej niż taki Curry) a dodatkowo obudowa tego big3 to bieda (Sullinger legit starter a poza tym średniaki/kiepszczaki)

takie tam deale na trzy z dwoma

@LAF który odzyskał lepiej fitującego Monroe z wypożyczenia dostając przy okazji prospekta zdecydowanie lepiej wypada w tym FA póki co

Edytowane przez julekstep

5 minut temu, julekstep napisał(a):

czy ja wiem

zamiana Ingram + Jrue na Beal + Sullinger + kilka bieda assetów (których i tak nie ma jak wykorzystać bo salary nie jest z gumy) nie wygląda jakoś imponująco...

tzn wiadomo że na papierze big3 Westbrook/Beal/Giannis wygląda na pierwszy rzut oka potężnie....ale Brick już jest starawy (i póki co poleciał mocniej niż taki Curry) a dodatkowo obudowa tego big3 to bieda (Sullinger legit starter a poza tym średniaki/kiepszczaki)

@LAF który odzyskał lepiej fitującego Monroe z wypożyczenia dostając przy okazji prospekta zdecydowanie lepiej wypada w tym FA póki co

Dziękuję za opinię. Co prawda to tylko ocena drugorundowca, ale się starałeś ❤️

Ach ten Westbrook, który ma 43 potencjału... Nie to co Josh, Lillard, Biyombo czy Tadek :)

A i bieda assety :) Wystawialeś ten pick PTB jako bardzo cenne preciozum i pisałeś, że był core wymiany po Ingram. 

Hahaha :)

1 minutę temu, Pablo81 napisał(a):

Dziękuję za opinię. Co prawda to tylko ocena drugorundowca, ale się starałeś ❤️

Ach ten Westbrook, który ma 43 potencjału... Nie to co Josh, Lillard, Biyombo czy Tadek :)

Josh jest stary, nikt tego nie kryje (i zresztą po nim widać było jak sam wiek wpływa na grę)
Lillard i Biyombo są młodsi
Tadek to rezerwowy (który i tak zżera Twoich grachy 5-12 w rotacji 🙃)

jestem B2B mistrzem konferencji i RS, więc grzeczniej kiepszczaczku

5 minut temu, Pablo81 napisał(a):

A i bieda assety :) Wystawialeś ten pick PTB jako bardzo cenne preciozum i pisałeś, że był core wymiany po Ingram. 

Hahaha :)

Wembanyama jest ciągle u mnie z tego picku

in @LAF we trust

14 minut temu, julekstep napisał(a):

jestem B2B mistrzem konferencji i RS, więc grzeczniej kiepszczaczku

Jeszcze nie jest do końca dobrze :(

Jeśli to pomoże w leczeniu, to jesteś też mistrzem naszych serc ❤️

26 minut temu, julekstep napisał(a):

Ingram -> Beal

JRue -> Sullinger + 3x 1st.

Mnie tam pasuje :)

A mlody Lillard ma tyle potencjału co Westbrook, więc jak Brick skończy to na szczycie, a nie zostanie najgorszym kontraktem w lidze jak Dame.

Ale zrobisz ranking, w którym Lillarad jest top 4 PG ligii i będzie ok :)

Edytowane przez Pablo81

2 godziny temu, Pablo81 napisał(a):

A mlody Lillard ma tyle potencjału co Westbrook, więc jak Brick skończy to na szczycie, a nie zostanie najgorszym kontraktem w lidze jak Dame.

patrząc na to jakie Brick dostał extension to ten fragment się może bardzo ciekawie zestarzeć :) 

2 godziny temu, Pablo81 napisał(a):

A mlody Lillard

młody >< młodszy mój Ty semantyku

Teraz, julekstep napisał(a):

patrząc na to jakie Brick dostał extension to ten fragment się może bardzo ciekawie zestarzeć :) 

Nooo :)

Westbrook może skończyć wcześniej, a jak nie, to spada z 1043, a nie 936 jak Lillard.

W najgorszym wypadku w ostatnich latach będzie na poziomie obecnego Lillarada :)

1 minutę temu, Pablo81 napisał(a):

Nooo :)

Westbrook może skończyć wcześniej, a jak nie, to spada z 1043, a nie 936 jak Lillard.

W najgorszym wypadku w ostatnich latach będzie na poziomie obecnego Lillarada :)

najgorszy wypadek to 38 latek (który regularnie od 3 campów leci) za 31 baniek

więc te bzdurki to se zostaw na PMy z wariatem, czy kto tam teraz robi za Klub Kokosa xD

9 minut temu, julekstep napisał(a):

najgorszy wypadek to 38 latek (który regularnie od 3 campów leci) za 31 baniek

więc te bzdurki to se zostaw na PMy z wariatem, czy kto tam teraz robi za Klub Kokosa xD

"Leci" :)

Jak będzie tak "leciał" to w ostatnim roku będzie obecnym Lillardem, a Dame za dwa lata będzie ekskluzywnym pastprime Chrisem Paulem za 25 baniek ;)

16 godzin temu, MarcusCamby napisał(a):

Green >= Suggs

Jakbym wiedział to bym Ci dorzucił jeszcze jakieś first picki :P Nawet, żeś negocjacji nie podjął :D

Tak czy siak desperacki deal trochę. Beal w peaku, obok JJJ czyli chyba dwóch gości z TOP15 ligi i powrót do tanku. Dla mnie słabo. Pablo ma na Was jakieś kwity czy jak? :P

PabloGOAT tymczasem szaleje. Po oddaniu Ingrama myślałem, że kryzys po przegranym finale, a tu sobie skupie konkurencję jak za najlepszych czasów, gdy w dwa okienka wymienił past prime minusowy kontrakt Erica Gordona na Russella Westbrooka. Za potencjalnego nowego Zubaca czyli Hartensteina zgarnia dwa mocne picki, oddaje z fajnym zyskiem Holidaya po małym wypożyczeniu i niemal półdarmo zgarnia najlepszego gracza ligi. A w deal, nawet nie są zamieszane assety Wariata i LAFa. Czapki z głów!

Swoje asety to mam przy sobie😋 a pablo napisalem i tu powtorze xe imo oddanie tercetu harten, sugs i mobley za beala srednia opcja, po campach bedzie jeszcze sredniejsza, Principe akurat wyciagnał maxa maxow co sie dalo ze swojej gwiazdy ktora i tak mu nie gwarantowała sukcesow, teraz ma praktycznie gotowa 5 złożona z samych mlodych grajkow

1 minutę temu, julekstep napisał(a):

@Alonzo będziesz teraz miły dla Conleya, czy będziesz się na nim mścić za Gorana? :P 

Dumni SuperSonics to w pełni profesjonalny klub z wysoką kulturą organizacji.

Sprawdzimy teraz jak ten legendarny impact Conleya wygląda :P

Planuję Mikea w s5 jako mojego podstawowego pg. Klasycznie - walczymy tym co mamy! 💪