julekstep Opublikowano 24 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 Uuu sie rzucila koalicja pierwszorundowcow xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 I chyba dawał też Tatuma za Jokica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2024 (edytowane) W dniu 24.11.2024 o 20:58, MarcusCamby napisał(a): O zbiórce gada GM, który nawet na C i PF ma gości z zbiórką poniżej 80 skilla przeoczyłem tę perełkę piękny pojazd w stronę top3 zbierającej ekipy w lidze xD W dniu 24.11.2024 o 21:25, MarcusCamby napisał(a): I chyba dawał też Tatuma za Jokica Ingrama i tutaj to heheszki nie powinny być z GMa który proponował, tylko z GMa który to odrzucił Edytowane 26 Listopada 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 Drogo ten Capela. A Sullinger by myślę wystarczył. Spurs szybko stracili we mnie zagorzałego kibica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 16 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Drogo ten Capela. A Sullinger by myślę wystarczył. Spurs szybko stracili we mnie zagorzałego kibica Ehh te szimkowe komitywy, imo po taniosci, mid first, zapewne i banda rolsow, za legit 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 6 godzin temu, Qcin_69 napisał(a): Primo out Zbok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 44 minuty temu, elwariato napisał(a): Ehh te szimkowe komitywy, imo po taniosci, mid first, zapewne i banda rolsow, za legit 5 Banda młodych rolesów o całkiem niezłej wartości i potencjale Herb Jones, Bitadze, Jalen Smith Pick koło 15-20 miejsca i dobry vet Sullinger. Ile Capela da upgrade nad Sullingerem? Trochę da, ale poszły assety, głębia i kontrakt ponad dwa razy większa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 @julekstep w poście nie mam tych 2ndow Magic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 9 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 Co tutaj tak cicho ? Przyjście Kevina zmienia trochę spojrzenie na Wschód. Do BIG Three dołącza Miami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 27 minut temu, LAF napisał(a): Co tutaj tak cicho ? Przyjście Kevina zmienia trochę spojrzenie na Wschód. Do BIG Three dołącza Miami a o czym ma być głośno? Durant nie jest nawet top4 wingiem na Florydzie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2024 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): a o czym ma być głośno? Durant nie jest nawet top4 wingiem na Florydzie xD No niestety trzeba sie z kolega zgodzic, ale mama moze niewyspana była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2024 9 godzin temu, SzuLcU napisał(a): Clippers- Heat: LAC out Kevin Durant Heat out Facundo Campazzo+ 1st '47 Heat Heat In Kevin Durant LAC In Facundo Campazzo+ 1st '47 Heat @profesora deal nie przechodzi (pewnie trzeba pobrać jakieś min z FA i dodać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 10 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2024 57 minut temu, julekstep napisał(a): deal nie przechodzi (pewnie trzeba pobrać jakieś min z FA i dodać) Dorzucę Bendera jeżeli @SzuLcUsie zgodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 10 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2024 8 godzin temu, elwariato napisał(a): No niestety trzeba sie z kolega zgodzic, ale mama moze niewyspana była To już od 2 miesięcy chodzę jak zombie, dlatego faktycznie mogę nie myśleć trzeźwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 10 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2024 Godzinę temu, profesora napisał(a): Dorzucę Bendera jeżeli @SzuLcUsie zgodzi Zgadzam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 12 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 (edytowane) Obręcze będą urwane - Capela wzmacnia skład! Skoczny, atletyczny i mający świetne warunki fizyczne Szwajcar będzie latał nad koszami Edytowane 12 Grudnia 2024 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 12 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 7 minut temu, LAF napisał(a): @julekstep , @Cichy , @Krzemo wieczorem debiuty ? Mecz z samolotu zawsze na propsie @LAF ostrzeżenie, w tamtym temacie nie komentujemy;) niemniej Capela raczej poczeka na debiut do jutra;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 12 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 To będzie pożegnalny mecz Grega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 12 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 Ja tam bym nigdy kołka Capele za Monroe nie wymienił....Znów Spurs kogoś wydymali i wzmocnili skład....trochę już się to nudne robi....ale wielcy Kings i tak się nie ulękną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 18 minut temu, Ice23 napisał(a): Ja tam bym nigdy kołka Capele za Monroe nie wymienił....Znów Spurs kogoś wydymali i wzmocnili skład....trochę już się to nudne robi....ale wielcy Kings i tak się nie ulękną! E tam Monroe lepszy fit do Giannisa. Ty pod koszem masz dziurę defensywną gorszą od Monroe i na dodatek Biida, który defensywnie ustępuje Giannisowi i jakoś się buja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi