Skocz do zawartości

Transfery - komentarze, uwagi

gimmie

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, MarcusCamby napisał(a):

Nie rozumiem zupełnie co kierowało @gimmie

@gimmie odezwij się przyjacielu, że Cię mafia z Ciechocinka nie trzyma w piwnicy!

Spokojnie żyję jeszcze @MarcusCamby Kosztowo kontrakt fakt robi wrażenie i zupełnie nie mieści się w polityce kontraktowej Jazz. Wytłumaczenie jest proste. Po prostu lubię Jamala 🥸

7 minut temu, kuba2419 napisał(a):

Aż tak mi nie zależy aby oddzyskac mój pick aby brać Zacha.

bardziej myślałem o czymś w stylu Harden <-> Siakam

Harden ideolo do Spurs i taki deal ze sparowaniem Hardena i Giannisa byłby dla naszego narkusa jak prawdziwy złoty strzał!

a z punktu widzenia Rockets lepiej mieć Siakama niż Hardena (jeszcze lepiej byłoby mieć Haliburtona...no ale teges xD)

10 minut temu, kuba2419 napisał(a):

Tam jeszcze w pakiecie z Aminu był IT!

Warto było w takim razie, przyjacielu! 

6 minut temu, julekstep napisał(a):

bardziej myślałem o czymś w stylu Harden <-> Siakam

Harden ideolo do Spurs i taki deal ze sparowaniem Hardena i Giannisa byłby dla naszego narkusa jak prawdziwy złoty strzał!

a z punktu widzenia Rockets lepiej mieć Siakama niż Hardena (jeszcze lepiej byłoby mieć Haliburtona...no ale teges xD)

Oddawanie Hardena jak się kolejny raz oddało cztery unprotected picki to szaleństwo :)

jak już trejd klepnięty...

dobrze wiedzieć że nawet w sezonie gdzie Pacers zaczęli w gronie contenderów dalej w duszy są Klubem Kokosa dla Spurs....

Spurs mieli problem ze względu na złe sparowanie Siakam-Ingram + brak ofensywnego lidera....nie ma problemu! Ten problem na siebie wezmą Pacers teraz parując Siakama z Laurim....lol

3 godziny temu, julekstep napisał(a):

jak już trejd klepnięty...

dobrze wiedzieć że nawet w sezonie gdzie Pacers zaczęli w gronie contenderów dalej w duszy są Klubem Kokosa dla Spurs....

Spurs mieli problem ze względu na złe sparowanie Siakam-Ingram + brak ofensywnego lidera....nie ma problemu! Ten problem na siebie wezmą Pacers teraz parując Siakama z Laurim....lol

Trzeba bylo pomoc koledze za podłozenie tego lałajna 😋 

Plus vs najlepsza ekipa wschodu i ich pg Trae i tak by nie miał szans, mowa o Knicks ofc😛

Edytowane przez elwariato