Reikai Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 W dniu 5.06.2024 o 07:58, eMeS napisał(a): fajno, curry na zachodzie to wiecej nagrod dla walla W dniu 5.06.2024 o 08:04, Koelner napisał(a): Bardziej możliwe, że Curry już podczas FA zmieni klub a może nawet podczas draftu. Taa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 2 minuty temu, Cichy napisał(a): @Pablo81 A Ci sie nie pomylily Bogdanovice? Nie , jest Bogdan Pewnie Stefan idzie za cap space Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 1 minutę temu, Koelner napisał(a): "Dziękuję za szansę rozwoju w New York, zawsze będzie w moim sercu i bardzo się cieszę, że dalej będę mógł się rozwijać w Texasie." Wez mu tam truknij zeby walizek nie rozpakowywal xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 24 minuty temu, Cichy napisał(a): @Pablo81 A Ci sie nie pomylily Bogdanovice? Chciałem Bogdana właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 @MarcusCamby Mógłbyś zrobić miejsce w skrzynce? Mam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 2 minuty temu, Ashigaru napisał(a): @MarcusCamby Mógłbyś zrobić miejsce w skrzynce? Mam temat. Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 7 godzin temu, SlaKB napisał(a): Pistons in: Noah Vonleh Pistons out: - Blazers in: - Blazers out: Noah Vonleh @LAF nie masz miejsca w składzie na niego @SlaKB @LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 Już, Harris out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Te ostatnie ruchy (Pablo zbierajacy od ludzi gowno-picki i przekazujacy je w pakiecie Sylwkowi) to wyglada jak pralnia brudnych pieniedzy tbh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 7 minut temu, julekstep napisał(a): Te ostatnie ruchy (Pablo zbierajacy od ludzi gowno-picki i przekazujacy je w pakiecie Sylwkowi) to wyglada jak pralnia brudnych pieniedzy tbh Eeeee, no co Ty? Takie oskarżenia po tylu latach znajomości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 (edytowane) Picki Magic niezmiennie wysoko cenione, jak na przyszla dynastie przystalo! Edytowane 13 Czerwca 2024 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 6 minut temu, Reikai napisał(a): Picki Magic niezmiennie wysoko cenione, jak na przyszla dynastie przystalo! świetny ruch Nets z pozbyciem się nieprzyjemnego i zbędnego kontraktu za cenę tylko #29 picku w przyszłym drafcie gratsy @matiwrona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zaraz bedzie deal z Pablo 2.0, tym razem Kawhi na ryj przyjety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 1 godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Spurs - Rockets - Raptors Spurs in: Anderson + 1st Orl 45 (7-29) + 1st LAL 2046 i 1st LAL 2047 Spurs out: Avdija Rockets in: Avdija + Tillman Rockets out: Anderson + 1st Orl 45 (7-29) + 1st LAL 2046 i 1st LAL 2047 Raptors in: - Raptors out: Tillman @kuba2419 @Sylvinho. ależ ruchanko na Rockets 2 świetne picki (Lakers) i jeden słabiutki (29ty za rok) za dwóch gówniaków.... meh Teraz, Reikai napisał(a): Zaraz bedzie deal z Pablo 2.0, tym razem Kawhi na ryj przyjety już @Koelner przyjął Kawhiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 (edytowane) 25 minut temu, julekstep napisał(a): ależ ruchanko na Rockets 2 świetne picki (Lakers) i jeden słabiutki (29ty za rok) za dwóch gówniaków.... meh Jeden z tych kasztanów jest na podobnym poziomie co wybrany z #2 Ant a co do pickow lal to oni będą mieli sporo wolnej gotówki i wszystko się może zdarzyć jeszcze to że lekki przepłaciłem to wiem ale Dani zapowiada się na legitneto SFa Edytowane 13 Czerwca 2024 przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 6 minut temu, kuba2419 napisał(a): Jeden z tych kasztanów jest na podobnym poziomie co wybrany z #2 Ant a co do pickow lal to oni będą mieli sporo wolnej gotówki i wszystko się może zdarzyć jeszcze to że lekki przepłaciłem to wiem ale Dani zapowiada się na legitneto SFa Kuba zaproponował dwa picki Lakers - odmówiłem. Zobaczyłem, że Kuba ma pick Magic - sam napisałem. Sama prawda - @kuba2419 potwierdzi. Spodziewajcie się niedługo Tatuma w Teksasie - Magic lubią tank, a nawet jak znielubią, to będą zmuszeni tankować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 10 minut temu, kuba2419 napisał(a): Jeden z tych kasztanów jest na podobnym poziomie co wybrany z #2 Ant Niezle tam ci pranie mozgu wPMach @Pablo81 zafundowal xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 Pablo pod względem jebania na dealach w simce to już chyba przebił peak Qcina. Jeden oddaje Middletona za bezcen, drugi oddaje za nie dwa first picki i prospekta. Tu Middleton osłodzony kilkoma prospektami, w tym jednym bardzo mocnym za kiepskiego Leonarda. Zaraz potem ten prospekt idzie drożej niż Booker. Wszystkiego mi się nawet nie chcę analizować, ale deale w kilka dni obok siebie i to co jedni oddają półdarmo, to Pablo sprzedaje bogato. Ja nie wiem, czy ludzie to w ogóle nie oglądają tych dealów wrzucanych do tematu transfery, że nie czują w ogóle trade value? Skoro jednego dnia gracz jest c***a warty, to jak dwa dni później idzie tak drogo? Podejrzewam, że jakby ktoś to przeanalizował to te deale z Sylvinho, Roger, Kuba, Koelner to można by rozegrać w większości udziału Pabla, a tak gość wyjechał z wagonem picków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 4 godziny temu, Szulim napisał(a): Boston można pisać o każdego poza Westbrookiem i Ibaką zapraszam do rozmów Szulim, pogoń lepiej tego Westbrooka, póki ma jeszcze bardzo wysoką wartość, bo to drugi LeBron jest, a skończy na kosmicznym kontrakcie do końca kariery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 5 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Szulim, pogoń lepiej tego Westbrooka, póki ma jeszcze bardzo wysoką wartość, bo to drugi LeBron jest, a skończy na kosmicznym kontrakcie do końca kariery Elfirid gotowy na przeprowadzke do Bostonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi