Krzemo Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 3 godziny temu, Braveheart22 napisał(a): To wystarczyło chociaż jakąś wstępną wiadomość dać, to może bym czekał. Kombinowałem w tym czasie spadający pod ew. przyszłego propsa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Nie lepiej mieć cap space i MLE niż samo MLE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 12 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Przecież dalej mam cap space i uwolniłem MLE, tracąc tylko 332 tysiące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 @elwariato tłumacz się, o co tu chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 8 minut temu, Krzemo napisał(a): @elwariato tłumacz się, o co tu chodzi ? Zeby mi na zlosc zrobic. Byl konkretny trade dogadywany caly draft i FA, po campach stwierdzil ze jednak nie i rozmienil DMC na jakies gowno.... Wiec od teraz Sacramento z Indiana wymian zadnych nie robi wiecej i wszystkim innym tez to polecam..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 11 minut temu, Krzemo napisał(a): @elwariato tłumacz się, o co tu chodzi ? efekt rankingu @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 3 minuty temu, Ice23 napisał(a): 13 minut temu, Krzemo napisał(a): @elwariato tłumacz się, o co tu chodzi ? Zeby mi na zlosc zrobic. Byl konkretny trade dogadywany caly draft i FA, po campach stwierdzil ze jednak nie i rozmienil DMC na jakies gowno.... Bardzo nieładne zachowanie @elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 19 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Tak naprawdę chodziło mi o Tate. El był nieugięty i dorzucił jako warunek tego Boogiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Godzinę temu, Ice23 napisał(a): Zeby mi na zlosc zrobic. Przeciez on glownie sobie zrobil na zlosc w tym momencie - szczegolnie ze obok Bismacka i Kawhiego to ten DMC mogl jakos wygladac xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 2 godziny temu, profesora napisał(a): Bardzo nieładne zachowanie @elwariato Nie wszystkim znane jest gentleman agreement Przekonałem się o tym i ja w to FA. Chociaż Ice kiedyś mnie wystawił z Tysonem Chandlerem na początku mojej zabawy, więc trochę karma wróciła Jest szansa, jednak to naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 7 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Nie wszystkim znane jest gentleman agreement To co z tym Noelem w Suns? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): To co z tym Noelem w Suns? Ja umów dotrzymuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 7 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Ja umów dotrzymuje no ogłoszenie było wczoraj, liczyłem na jakieś detale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): no ogłoszenie było wczoraj, liczyłem na jakieś detale Kontrahent życzył sobie wstrzymanie ogłoszenia. Mnie to ganz egal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Kontrahent życzył sobie wstrzymanie ogłoszenia. Mnie to ganz egal. okej! to czekam na finalne ogłoszenie! bo przecież nie była to chyba próba jakiegoś multi-layered brania pod c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 srentelment agrement, jakby Icek nie zwlekal tyle z podpisami to by tego dmc miał, ale ze go lubię to mowie wyśle cancera do Gima zeby Jazz już tych rekordow po nie spróbowało a tak zupelnie serio napisalem do kolegi, ze po campach i tychże w wykonaniu Dunna, kurak mi niezbyt potrzebny, tak samo jak i Cuz, ale jeśli mu serio zalezy to deal klepne, nie doczekalem w tym zakresie twierdzacej odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Picie skraca życie ale wydłuża odpowiedz w pm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 jako ze mam pick 44’ Hornets, a Camby jak widać robi przebudowę z głowa, to jestem w stanie go ruszyć za jakieś dobre wzmocnienie (pick zapowiada się na top6 wiec nie próbujcie mnie cyganic!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 9 minut temu, Qcin_69 napisał(a): jako ze mam pick 44’ Hornets, a Camby jak widać robi przebudowę z głowa, to jestem w stanie go ruszyć za jakieś dobre wzmocnienie (pick zapowiada się na top6 wiec nie próbujcie mnie cyganic!) Skrzynkę masz pełną, Gonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 6 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Skrzynkę masz pełną, Gonzo chyba wiesz gdzie mnie znaleźć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi