ignazz Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Poprawiłem 11 godzin temu, Qcin_69 napisał: Z pierwszym pickiem do Hawks trafia Jaylen Brown. żegnamy @geniuz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 4 minuty temu, geniuz napisał: Warriors in: Jaylen Brown Warriors out: 1st rnd 2040 Warriors + 1st rnd Bucks Hawks in: 1st rnd 2040 Warriors + 1st rnd Bucks Hawks out: Jaylen Brown @Qcin_69 oficjalnie ten transfer przejdzie tak ze gsw pickna z 2 numerem i bedzie gracz za gracza + pick btw @Qcin_69 jak Brown sie okaze teraz GOATem simki to tez bedziesz pisal raz jastrzab, zawsze jastrzab? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: oficjalnie ten transfer przejdzie tak ze gsw pickna z 2 numerem i bedzie gracz za gracza + pick btw @Qcin_69 jak Brown sie okaze teraz GOATem simki to tez bedziesz pisal raz jastrzab, zawsze jastrzab? xD Oczywiście. Mógł wymienić się pickami a wybrał drogę aby zrobić JB najpierw jastrzebiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 9 minut temu, julekstep napisał: oficjalnie ten transfer przejdzie tak ze gsw pickna z 2 numerem i bedzie gracz za gracza + pick btw @Qcin_69 jak Brown sie okaze teraz GOATem simki to tez bedziesz pisal raz jastrzab, zawsze jastrzab? xD oczywiście xd Brown jest git ale słaby fit fła mnie bo Booker lepszy :€ od początku chciałem kogoś innego wybrać i wole ten 14 pick bo jeszcze jakiś rolsik powinien wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: oczywiście xd Brown jest git ale słaby fit fła mnie bo Booker lepszy :€ od początku chciałem kogoś innego wybrać i wole ten 14 pick bo jeszcze jakiś rolsik powinien wpaść dobra pickuj te swoje busty a nie przynudzasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: dobra pickuj te swoje busty a nie przynudzasz negocjuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 #13 pick pozyskałes 1 minutę temu, julekstep napisał: dobra pickuj te swoje busty a nie przynudzasz Pewnie miesza w kotle 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: negocjuje Aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Qcon lubi te sporty 2 godziny temu, ignazz napisał: Oczywiście. Mógł wymienić się pickami a wybrał drogę aby zrobić JB najpierw jastrzebiem tej skazy juz nie usuniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 jest asem, całe sezony tankuje aby później w w parę godzin ten plan rozjebać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 10 minut temu, Koelner napisał: jest asem, całe sezony tankuje aby później w w parę godzin ten plan rozjebać xD absolutnie, z 1 od początku planowałem inny wybór, Browna wziąłem ze względu ma value (mi słabo fituje z Bookerem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: absolutnie, z 1 od początku planowałem inny wybór, Browna wziąłem ze względu ma value (mi słabo fituje z Bookerem) To dawaj te 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Pablo widać, że fachura. Ostro się napalił na moje koty i ma chłop racje! Drugi transfer po picki z tego draftu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 4 minuty temu, Krzemo napisał: Pacers - Nuggets Pacers out: Powell, Thabeet Pacers in: Noel, pick 23 drugiej rundy 2040 Nuggets Nuggets out: Noel, pick 23 drugiej rundy 2040 Nuggets Nuggets in: Powell, Thabeet @elwariato ehhh kto jak nie wariat mógł zrobić transferową laskę Krzemowi i zostać ligowym pariasem..... chociaż w sumie on był już tym pariasem, więc faktycznie to jedyna osoba która mogła zrobić taki trejd bez straty wizerunkowej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Bardzo dobry deal dla obu stron. Było nieco zainteresowania Neolem, ale bez jakiegoś szału. A on defensywnie wygląda przecież lepiej od Goberta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 22 minuty temu, julekstep napisał: ehhh kto jak nie wariat mógł zrobić transferową laskę Krzemowi i zostać ligowym pariasem..... chociaż w sumie on był już tym pariasem, więc faktycznie to jedyna osoba która mogła zrobić taki trejd bez straty wizerunkowej! Co Ty piszesz? Topowy podkoszowy z mnóstwem potencjału, za baaardzo przeciętnego SG po nieudanych campach, bez scoringu i z mierna obroną. Wariat wygrywa na luźno 4-0 te wymiane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 (edytowane) 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Co Ty piszesz? Topowy podkoszowy z mnóstwem potencjału, za baaardzo przeciętnego SG po nieudanych campach, bez scoringu i z mierna obroną. Wariat wygrywa na luźno 4-0 te wymiane. tu nie chodzi o wygranego czy przegranego tu chodzi o zasady nie wspiera się się Nuggets i tyle rozumiem że Noel już w samolocie do San Antonio btw? xD Edytowane 23 Marca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: tu nie chodzi o wygranego czy przegranego tu chodzi o zasady nie wspiera się się Nuggets i tyle rozumiem że Noel już w samolocie do San Antonio btw? xD W dniu 12.01.2023 o 12:05, julekstep napisał: Nuggets - Magic Nuggets cut: Chris Duhon Nuggets out: Ray Allen, Robert Sacre, Sonics 1st 2041 Nuggets in: Danny Granger, Ike Diogu, Jay Williams Magic out: Danny Granger, Ike Diogu, Jay Williams Magic in: Ray Allen, Robert Sacre, Sonics 1st 2041 @Krzemo W S T Y D ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 6 minut temu, Pablo81 napisał: W S T Y D ! ! ! wtedy jeszcze można było teraz przyzwoici GMowie już nie dealują z Nuggets! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 8 minut temu, Pablo81 napisał: W S T Y D ! ! ! Podwójne standardy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Ale bagno ta liga gdy taki fałszywy komisz. Kłamać w żywe oczy. Kto go tego nauczył? Świat nauki? Sztuki? Biznesu? Polityki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi