SlaKB Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Proponuję trójstronna wymianę. PTB dostają maszynkę do triple-double Koufosa, Hawks Scotta a Pistons Kidda lub Sampsona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Jeśli 90% kontraktu Kuofosa na wszystkie lata zostaje w Pistons to ok :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Masz okazję wyjąć niskim kosztem 23/9/9 na 48fg%. Taka okazja może się więcej nie powtórzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 btw, czemu Pistons tankują? ogarnąć jakiegoś przyzwoitego PG poprzez transfer i to jest team na top-4 wschodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Pistons w Tym sezonie eksperymentują, cały sezon będę sprawdzał różne ustawienia, analizował statsy i kombinował. Może jeszcze wyjdą z tego PO,a jeśli nie to wpadnie jakiś ciekawy zawodnik z draftu. Ale to pierwszy i ostatni taki mój sezon. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 To mam grać 3ma zawodnikami czy podniesiesz dla mnie Lux cap? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Proponuję trzema plus reszta undrafted. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 potwierdzam trade z mavs :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 SlaKB wyczyść skrzynkę bo nie mogę wysłać potwierdzenia. Potwierdzam wymianę z lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 SlaKB wyczyść skrzynkę bo nie mogę wysłać potwierdzenia. Potwierdzam wymianę z lakers wyczyszczona ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) Nuggets in: Heat 2nd round pick 2025Nuggets out: Bj MullensHeat in: Bj MullensHeat out: 2nd round pick 2025 Ten trade nie przechodzi. Salary się nie zgadza. Edytowane 7 Marca 2016 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Why? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Heat po wyborze Artesta mają salary na minusie więc nie mogą przyjąć żadnego kontraktu nie oddając nic od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Ten trade nie przechodzi. Salary się nie zgadza.To do Nuggets z Heat wedruje jeszcze M.Taylor. Bez pendingu prosimy. Edytowane 8 Marca 2016 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 yess Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Do Pacers Lambier + Love + Francis + pick1 runda najblizsza Do Cavs Magic Johnson+ Wennington+ Jim Jackson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 To do Nuggets z Heat wedruje jeszcze M.Taylor. Bez pendingu prosimy. Właśnie chciałem wprowadzić Wasz deal do gry i ona cały czas tego nie przepuszcza. Sytuacja wygląda tak ... Heat Cap Room: -$1 495 441 Nuggets Cap Room: $11 021 780 Więc Heat będąc poniżej salary cap, muszą oddawać podobnej wartości kontrakt jak przyjmują. Więc biorąc pod uwagę kontrakt Mullensa $5 400 000, to gra przepusza trejd dopiero gdy w drugą stronę będziesz szedł John Bagley i jego $5 000 000. Wszystkie mniejsze kontrakty gra odrzuca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Właśnie zaktualizowałem stronę o wymiany: Pacers-Raptors oraz Celtics-Bucks. Wymiana Heat-Nuggets nie przechodzi w w/w powodów. Natomiast deal Pacers-Cavs ma jeszcze pending, więc też nie została przeze mnie jeszcze wklepana. Tak więc wszystkie salary na stronie są aktualne. Sugeruję odświeżenie strony, aby przez przypadek nie wyświetliło Wam starych informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Nuggets in: Elliot Perry Nuggest out: 1rd pick Wizz 2025, kasa (po cutach) 4 416 750 $$$ Lakers in: 1 rd pick Wizz 2025, kasa (po cutach) 4 416 750 $$$ Lakers out: Elliot Perry bez pendingu ten transfer jest lekko bez sensu... chyba ze zaraz za nim pojdzie cos jeszcze. Kasa i pewnie nieloteryjny pick za pg ktory moze byc w s5 wielu ekip w lidze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Przeciez za Dunigana złożyłes mi taką samą ofertę nic nie warty pick +spadający kontrakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi