Pablo81 Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 2 minuty temu, Szulim napisał: Generalnie to pierwszy sezon spędziłem na weryfikacji czym jest simka teraz zaczynam trochę więcej rzeczy ogarniać wiec robię co mogę z tego zespołu który January zostawił z zajebistym Westbrookiem i gruzem zamiast pickow xD Oj, niesprawiedliwa ocena. Tam był Chandler + Wallace + Lawson + Westbrook. Był contender. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 1 minutę temu, Szulim napisał: Generalnie to pierwszy sezon spędziłem na weryfikacji czym jest simka teraz zaczynam trochę więcej rzeczy ogarniać wiec robię co mogę z tego zespołu który January zostawił z zajebistym Westbrookiem i gruzem zamiast pickow xD Jasiek zrobił jakiś przejebany team, ale po ucieczce Josh Smitha do Mavs, Boston stracił na wartości. Krzemo potem próbował ratować team ściągając Amare, ale jednak było to za mało na dumę Nowego Orleanu i właściwie Celtics posiadając potwora Westbrooka są rozczarowaniem w fazie postseason. 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Oj, niesprawiedliwa ocena. Tam był Chandler + Wallace + Lawson + Westbrook. Był contender. Ano właśnie jeszcze Chandler, którego Szulim na FA odpuścił, bo uznał że za drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 (edytowane) True @Pablo81 i @MarcusCamby - zapomniałem ze tam po drodze Josh był ale to już nie za mojej kadencji a Tysona fakt - mogłem wtedy mocniej licytować ale byłem zbyt świeży w simce żeby to dobrze rozegrać takze zeszły sezon to był test tego co miałem - 2runda i trochę błędów taktycznych ale myśle ze to był max zestawu teraz poprawiłem front, dodałem strzelca obok Westa No i przede wszystkim Brook ma full power na PG wiec licze na mocniejsze wejście w playoffs Edytowane 12 Października 2022 przez Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 2 minuty temu, Ashigaru napisał: Tak. Przy okazji Bucks zwalniają Hamiltona i Adriena. Musisz zwolnić kogoś przed wymianą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Ta Utah tonie, tonie i.... k**** utonąć nie może Szczwany lis zawsze odmłodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Ta Utah tonie, tonie i.... k**** utonąć nie może Szczwany lis zawsze odmłodzi tylko że teraz - po tym odmłodzeniu - będzie się opierać na dwóch bustach nie wiem czy biedny Bogut to ogarnie i połata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 mc ma haki na innych gmow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 21 minut temu, Pablo81 napisał: Ta Utah tonie, tonie i.... k**** utonąć nie może Szczwany lis zawsze odmłodzi DeRozan po dwóch kiepskich campach teraz może odbije. Tu popatrzę jednych dobrych campów w ofensywie, by chłop był legit opcją. Dobrze mu też zrobi przejście na naturalną pozycje SG. Ciekawi mnie też jak pokieruje gimmie dalej karierę Satoransky. Najwyższy PG w lidze, który spokojnie może grać na trzech pozycjach z powodzeniem. Różne miałem na Niego pomysły, jestem ciekaw jak GM Jazz będzie go trenował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 kontrakt derozana w końcu poszedł w obieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 15 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 13 godzin temu, MarcusCamby napisał: DeRozan po dwóch kiepskich campach teraz może odbije. Tu popatrzę jednych dobrych campów w ofensywie, by chłop był legit opcją. Dobrze mu też zrobi przejście na naturalną pozycje SG. Ciekawi mnie też jak pokieruje gimmie dalej karierę Satoransky. Najwyższy PG w lidze, który spokojnie może grać na trzech pozycjach z powodzeniem. Różne miałem na Niego pomysły, jestem ciekaw jak GM Jazz będzie go trenował Po 2 sezonach ocenimy czy deal będzie dla Jazz pozytywny czy umoczyłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Sonics już chyba trzeci raz oddają Ersana xD KULTURA ORGANIZACJI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Teraz, julekstep napisał: Sonics już chyba trzeci raz oddają Ersana xD KULTURA ORGANIZACJI! Hahaha,dobrze że pracuje do 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Teraz, julekstep napisał: Sonics już chyba trzeci raz oddają Ersana xD KULTURA ORGANIZACJI! Jeszcze tam wróci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 8 minut temu, julekstep napisał: Sonics już chyba trzeci raz oddają Ersana xD KULTURA ORGANIZACJI! No właśnie to samo pomyślałem. Z 5x był w Media Roomie, a większej szmaty jak Ersan, to w lidze nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 16 minut temu, julekstep napisał: Sonics już chyba trzeci raz oddają Ersana xD KULTURA ORGANIZACJI! W tym sezonie podstawowym zadaniem Ersana jest bycie fillerem przy wymianach. W rotacji nie mamy dla niego minut, ale ta misja jest równie istotna. W offseason naturalnie zaproponujemy mu nowy kontrakt - min. lub LLE - jeszcze obaczymy. Bez Ersana nie byłoby Meyersa, a teraz Sheeda. Ersan = SuperSonicsLifer 23 minuty temu, Pablo81 napisał: No właśnie to samo pomyślałem. Z 5x był w Media Roomie, a większej szmaty jak Ersan, to w lidze nie ma Tylko proszę mi tu Ersana nie obrażać! To nasz kluczowy roleplayer związany z Dumnymi SuperSonics na dobre i na złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 @julekstep czemu mój deal niewprowadzony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: @julekstep czemu mój deal niewprowadzony? bo aprobata przyszła po simce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 3 godziny temu, julekstep napisał: Magic out: Magic in: Kings 2nd 2039, Kings 2nd 2040 Kings out: Kings 2nd 2039, Kings 2nd 2040 Kings in: @Ice23 grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 4 minuty temu, elwariato napisał: grubo oddam za Josha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: oddam za Josha to Kuba musiał by wklepywać plus masz naciesz sie tymi pickami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi