ignazz Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 43 minuty temu, kuba2419 napisał: Robiłem to ręcznie. Gierka nie chciała puścić Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Godzinę temu, ignazz napisał: Xd co zrobić, bywa że i recznie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 1 minutę temu, elwariato napisał: co zrobić, bywa że i recznie trzeba tylko Kozacy …… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 6 minut temu, julekstep napisał: coś wisi w powietrzu! BÓJCIE SIĘ kiepszczaczki Czekamy! Mało kto ma taki talent do rozbijania zespołów z mistrzowskim potencjałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 niech ktoś mi wytłumaczy cel tego transferu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 6 minut temu, Koelner napisał: niech ktoś mi wytłumaczy cel tego transferu SPACE J(ohn) A(ndrei) M(arc)! Not one Not two Not three .... !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 14 minut temu, Koelner napisał: niech ktoś mi wytłumaczy cel tego transferu 7 minut temu, julekstep napisał: SPACE J(ohn) A(ndrei) M(arc)! Not one Not two Not three .... !!!! w skrocie spółdzielnia te picki magic będą dobre niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 4x 1st za resztki Barona. Dobry interes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 4 godziny temu, julekstep napisał: SPACE J(ohn) A(ndrei) M(arc)! DJAM, bo jeszcze Deron! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 2 minuty temu, eMeS napisał: DJAM, bo jeszcze Deron! jeszcze wiele różnych legend zawita w naszych szeregach podczas najbliższych mistrzowskich sezonów na Florydzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: jeszcze wiele różnych legend zawita w naszych szeregach podczas najbliższych mistrzowskich sezonów na Florydzie! fakt wiele bedzie musialo zawitac zeby cokolwiek ugrać eh te komenty Julka nawet ni nastrój po wtopach poprawiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 8 minut temu, eMeS napisał: DJAM, bo jeszcze Deron! Potęga na jaką nie zasługujemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: Potęga na jaką nie zasługujemy! to akurat prawda przyjacielu nie zasługujecie a ja Wam i tak to daję #OstatniaNadziejaSimki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Dobry ruch @Szulim. Nie żeby było jakieś zagrożenie dla Magic, ale o drugie miejsce mogą powalczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 3 minuty temu, Szulim napisał: Celtics - Bux Celtics out: McGee - Hedo - 1st TOR 39 Celtics in: Dalembert Bux out: Dalembert Bux in: McGee - Hedo - 1st TOR 39 @Ashigaru kasa się nie zgadza i to podwójnie lol (raz że Bux oddają ponad 115% więcej, dwa że C's skończyli by ponad hard capem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Teraz, julekstep napisał: kasa się nie zgadza i to podwójnie lol (raz że Bux oddają ponad 115% więcej, dwa że C's skończyli by ponad hard capem) ile tam brakuje tej kasy? to jakiegoś ziutka dodamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Teraz, Szulim napisał: ile tam brakuje tej kasy? to jakiegoś ziutka dodamy prawie 600k co najmniej Pattersona trzeba rzucić a Bucks muszą wcześniej zrzucić dwóch grajków (np Moultrie i Knight) bo mają full roster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Teraz, julekstep napisał: prawie 600k co najmniej Pattersona trzeba rzucić a Bucks muszą wcześniej zrzucić dwóch grajków (np Moultrie i Knight) bo mają full roster ok, to jak Ashi będzie dostępny do ogarniemy poprawione @julekstep Ashi zcutuje później kogoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Dobry deal dla Celtics. Powoli ten zespół można traktować w roli poważnego contendera do mistrzostwa, bo wcześniej GM trochę jakby ugrzązł w strefie komfortu zadowalając się udziałem w PO, które gwarantuje sam w sobie Westbrook. Bucks idą w soft przebudowę oddając wartościowych weteranów, ale biorąc pod uwagę że mają niewiele gorszych (lub nawet wcale) młodszych zmienników jak Bojan i Sanders to wciąż będą groźni. Solidna przebudowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Generalnie to pierwszy sezon spędziłem na weryfikacji czym jest simka teraz zaczynam trochę więcej rzeczy ogarniać wiec robię co mogę z tego zespołu który January zostawił z zajebistym Westbrookiem i gruzem zamiast pickow xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi