Qcin_69 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 28 minut temu, julekstep napisał: noooo szkoda że nie udało mi się zdobyć picku Marcusa wtedy miałbym picki Marcusa + Alonzo i byłbym o pick wariata od zrobienia klasycznego loteryjnego hattricka! jeszcze pick Koelnera i masz wielkiego szlema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 53 minuty temu, julekstep napisał: wtedy miałbym picki Marcusa + Alonzo i byłbym o pick wariata od zrobienia klasycznego loteryjnego hattricka! Handluj tym pickiem, handluj - dopóki ma jeszcze jakąś wartość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 16 minut temu, Alonzo napisał: Seattle SuperSonics - Utah Jazz SEA out: Markel Brown SEA in: KJ McDaniels UTA out: KJ McDaniels UTA in: Markel Brown @gimmie Tego nie było w opisie i planach na sezon dumnych sonic, wiec trade nie powinien sie liczyc xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 słabiutki ten trejd, tylko dwa ludki i dwa teamy - @Alonzo jesienne rozleniwienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 28 minut temu, profésora napisał: Tego nie było w opisie i planach na sezon dumnych sonic, wiec trade nie powinien sie liczyc xD Czyżby? 23 minuty temu, Koelner napisał: słabiutki ten trejd, tylko dwa ludki i dwa teamy - @Alonzo jesienne rozleniwienie? 16 godzin temu, Alonzo napisał: Podsumowanie pierwszej połowy sezonu 2038/2039 Dumnych Seattle SuperSonics (...) Ostatecznie Harris trafił do Jazz, gdzie z powodzeniem gra jako pg w s5 a ja odzyskałem od Kings Jordana Crawforda oraz pozyskałem Briana Cooka i Georgea Hilla (nawiasem mówiąc jak jest ktos chętny na Hilla to pisać, bo niebawem go będę zwalniał). Wymiana ta daje mi odpowiednia elastyczność finansową na przedłużenie moich FA po sezonie. Jeszcze podczas sezonu czeka mnie jeden kosmetyczny deal, który nie będzie miał żadnego wpływu na rotację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 2 minuty temu, kuba2419 napisał: do dealu Spurs-Kings brakuje 1 077 750 @Pablo81 @Ice23 olej pato deale i wyniki wrzucaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 dobra nieważne już będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 3 minuty temu, kuba2419 napisał: dobra nieważne już będzie ok dokladnie wszystko idzie dogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Gdzie został przypisany pick Jazz do Spurs? Ani na forum w temacie ani na stronce go nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 8 minut temu, Pablo81 napisał: Gdzie został przypisany pick Jazz do Spurs? Ani na forum w temacie ani na stronce go nie ma. w gierce powinien być oddany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Teraz, julekstep napisał: w gierce powinien być oddany W sensie na stronce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 (edytowane) Teraz, Pablo81 napisał: W sensie na stronce? no pewnie w gierce nie został przetransferowany, więc na stronce się nie pokazuje xD (tzw pierwsze śliwki robaczywki) przypominaj się! Edytowane 7 Października 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: no pewnie w gierce nie został przetransferowany, więc na stronce się nie pokazuje xD (tzw pierwsze śliwki robaczywki) przypominaj się! Od razu do Nets, jak Mati potwierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 2 godziny temu, julekstep napisał: no pewnie w gierce nie został przetransferowany, więc na stronce się nie pokazuje xD (tzw pierwsze śliwki robaczywki) przypominaj się! Kurde to przez tego edita zapomniałem o picku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 @kuba2419 Wymiana do poprawki. Jeszcze Mcdermott do mnie, a Sessions do Wariata. Jak bez tych dwóch gierka to puscila? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 11 minut temu, Pablo81 napisał: @kuba2419 Wymiana do poprawki. Jeszcze Mcdermott do mnie, a Sessions do Wariata. Jak bez tych dwóch gierka to puscila? Robiłem to ręcznie. Gierka nie chciała puścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 11 minut temu, Pablo81 napisał: @kuba2419 Wymiana do poprawki. Jeszcze Mcdermott do mnie, a Sessions do Wariata. Jak bez tych dwóch gierka to puscila? Simka Spurs i Pacers traktuje jako jeden team i jej filię - dlatego tu żadne limity nie są wymagane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Robiłem to ręcznie. Gierka nie chciała puścić a Cuninghama na fa dałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 1 minutę temu, elwariato napisał: a Cuninghama na fa dałeś? Pierwsze co to musiałem go wywalic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 ale mi sie kaski zrobiło za to Pablo jakies kary czy cus 81 mln budżet no naprawde sie nie godzi 21 minut temu, Pablo81 napisał: @kuba2419 Wymiana do poprawki. Jeszcze Mcdermott do mnie, a Sessions do Wariata. Jak bez tych dwóch gierka to puscila? jedna wielka sciema z tym gierka puściła czy nie, to taki tylko komiszowy straszak z Kuba pogadasz i wszystko da sie machnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi