elwariato Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 chyba za duzo za tego lawsona dawałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 34 minuty temu, elwariato napisał: chyba za duzo za tego lawsona dawałem nie tylko Ty xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 1 godzinę temu, Szulim napisał: @julekstep czy trejd teraz się zgadza? jesli tak to wprowadź go w wolnej chwili no jest chyba git - po simce wklepię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 56 minut temu, elwariato napisał: chyba za duzo za tego lawsona dawałem 21 minut temu, profésora napisał: nie tylko Ty xD ani pierwszy, ani druga w symulacjach jakie były prowadzone ta opcja zdecydowanie była najkorzystniejsza choć muszę przyznać @elwariato, że propozycja na początku sezonu była ciekawa, choc Griffin okazał sie później gorszym fitem nie tylko u ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Wycofuje @Pablo81 moje gratulacje, skoro ta menda mnie przebiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 9 minut temu, julekstep napisał: PRZYJACIELSKICH TRANSFERÓW CIĄG DALSZY Magic out: Kevin Love + Evan Fournier Magic in: Andrei Kirilenko + Smush Parker Spurs out: Andrei Kirilenko + Smush Parker Spurs in: Kevin Love + Evan Fournier @Pablo81 W Orlando lux się zgadza? Jest chyba 700k różnicy, a wg strony tylko 320k wolnej kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 1 minutę temu, Cichy napisał: W Orlando lux się zgadza? Jest chyba 700k różnicy, a wg strony tylko 320k wolnej kasy przecież ja oddaję więcej niż biorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: przecież ja oddaję więcej niż biorę Racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Oho! Julek poprawia obronę Magic z papy i dykty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 1 minutę temu, Alonzo napisał: Oho! Julek poprawia obronę Magic z papy i dykty raczej pogarszam atak żeby dać Wam jakiekolwiek szanse na nawiązanie walki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Teraz, julekstep napisał: raczej pogarszam atak żeby dać Wam jakiekolwiek szanse na nawiązanie walki! Przecież Ciebie co dopiero kilka godzin temu sklepałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 1 minutę temu, Alonzo napisał: Przecież Ciebie co dopiero kilka godzin temu sklepałem bo ci dałem szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: bo ci dałem szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 5 minut temu, julekstep napisał: raczej pogarszam atak żeby dać Wam jakiekolwiek szanse na nawiązanie walki! łeeeee a takim fajnym byłeś Nelsonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 23 minuty temu, MarcusCamby napisał: Wycofuje @Pablo81 moje gratulacje, skoro ta menda mnie przebiła Widzę, że tam lekka kosa jest na linii Hornets-Magic Ale ostatnio wyraz na K poszedł z wielkiej litery, co tylko świadczy o sportowej postawie i wzajemnym szacunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 (edytowane) 49 minut temu, Pablo81 napisał: Widzę, że tam lekka kosa jest na linii Hornets-Magic Ale ostatnio wyraz na K poszedł z wielkiej litery, co tylko świadczy o sportowej postawie i wzajemnym szacunku Magic nie mają kosy z Hornets. Magic ledwo zauważają istnienie takiego PLANKTONU Edytowane 5 Października 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 13 minut temu, julekstep napisał: Magic nie mają kosy z Hornets. Magic ledwo zauważają istnienie takiego PLANTKONTU proszę szanować naszych rywali o top3 rozstawienie przed loteria! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 (edytowane) 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: proszę szanować naszych rywali o top3 rozstawienie przed loteria! noooo szkoda że nie udało mi się zdobyć picku Marcusa wtedy miałbym picki Marcusa + Alonzo i byłbym o pick wariata od zrobienia klasycznego loteryjnego hattricka! Edytowane 5 Października 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: noooo szkoda że nie udało mi się zdobyć picku Marcusa wtedy miałbym picki Marcusa + Alonzo i byłbym o pick wariata od zrobienia klasycznego loteryjnego hattricka! on to chce za ten pick mln monet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 9 minut temu, julekstep napisał: noooo szkoda że nie udało mi się zdobyć picku Marcusa Wciąż jest na stole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi