elwariato Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 5 minut temu, Qcin_69 napisał: cudownie mieć przyszłoroczny pick Pacers xd będzie kibicowanie! Pamietam jak sie january cieszyl z mojego tegorocznego także trzymaj kciuki żeby cos sie ostalo grywalnego do tego late 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 1 godzinę temu, Alonzo napisał: Czekałem na Wasz deal niczym Tecu na playoffs Byłem w PO jak Ty jeszcze siusiałeś na nocnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 @SlaKB @julekstep @Krzemo Jeszcze jakby można było draft pick protections ogarnąć. Godzinę temu, MarcusCamby napisał: Wariat łyknął DeAndre Jordana, nowy potencjalnie najgorszy kontrakt ligi bez popity? Nikt się nie spodziewał Z tego co pamiętam, to ostatni raz takie komentarze były, kiedy Love przechodził Pacers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 5 minut temu, Pablo81 napisał: @SlaKB @julekstep @Krzemo Jeszcze jakby można było draft pick protections ogarnąć. Z tego co pamiętam, to ostatni raz takie komentarze były, kiedy Love przechodził Pacers Czułem, że nawiążesz. No jak Wariat za każdym razem będzie liczył, że gracz na 4-5 roku umowy zaliczy campy w okolicach +40 to daleko nie zajedzie Love zaliczył zajebiste campy, a i tak był graczem poziom wyżej niż Jordan. Jedyne co przemawia to, że takich umów jak DAJ za chwilę może być sporo na rynku, ale wątpię by Wariat tu przekalkulował rynek do przodu Pacers wzięli dwa fajne prospecty - Collison i Danny Green. Problem w tym, że nie mają pieniędzy na ich przedłużenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Czułem, że nawiążesz. No jak Wariat za każdym razem będzie liczył, że gracz na 4-5 roku umowy zaliczy campy w okolicach +40 to daleko nie zajedzie Love zaliczył zajebiste campy, a i tak był graczem poziom wyżej niż Jordan. Jedyne co przemawia to, że takich umów jak DAJ za chwilę może być sporo na rynku, ale wątpię by Wariat tu przekalkulował rynek do przodu Pacers wzięli dwa fajne prospecty - Collison i Danny Green. Problem w tym, że nie mają pieniędzy na ich przedłużenie Mogą mieć 19, a jak Reggie skończy (oby nie), to nawet 25 mln wolnego miejsca. Tak więc luźno stać ich na Greena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Danny Green to śmierdzi Arizą/ Dorellem Wrightem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 5 minut temu, Pablo81 napisał: Mogą mieć 19, a jak Reggie skończy (oby nie), to nawet 25 mln wolnego miejsca. Tak więc luźno stać ich na Greena Coś muszę chyba źle liczyć. Mają 80 baniek w salary. Spada im 15. Jak dodać do tego wzrostowe kontrakty Love, Jordana, Hawesa i reszty drobnice to wyjdzie może z 11-12 wolnych środków. No chyba, że planują żegnać prospekty jak Mirotic, Jackson i Joseph po sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Coś muszę chyba źle liczyć. Mają 80 baniek w salary. Spada im 15. Jak dodać do tego wzrostowe kontrakty Love, Jordana, Hawesa i reszty drobnice to wyjdzie może z 11-12 wolnych środków. No chyba, że planują żegnać prospekty jak Mirotic, Jackson i Joseph po sezonie. Ja bym zwolnił Josepha bez mrugnięcia okiem. Mirotica też. Jackson to bardzo fajny prospekt z kolei. A kontrakty kończą się takim zawodnikom jak: Nowitzki Chandler Bogut ONeal Bynum Biedrins Bosh Baker Wallace Smith Granger Garnett TyrekeEvans DeRozan WesleyMatthews RickyDavis Beverley Richardson Odom Carmelo Teague Lawson Paul, więc będzie na kogo wydawać kasę. Green wcale nie musi zostać przeplacony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 53 minuty temu, MarcusCamby napisał: Czułem, że nawiążesz. Jedyne co przemawia to, że takich umów jak DAJ za chwilę może być sporo na rynku, ale wątpię by Wariat tu przekalkulował rynek do przodu Z tym dajem to jak z hughesem swego czasu dobry podkoszowy, ma dalej potencjał na rozwój, przeplacony jest, ale tez nie jest to top najgorszych kontraktow w historii simki, mysle ze mu nawet daleko do tego. 54 minuty temu, Krzemo napisał: Danny Green to śmierdzi Arizą/ Dorellem Wrightem Oby na rynku o tym pamietali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 @Krzemo szedłbyś w deal Jordan za Ilyasovę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: @Krzemo szedłbyś w deal Jordan za Ilyasovę? No nie wiem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 2 minuty temu, Krzemo napisał: No nie wiem ... ch. a juz mialem pytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Godzinę temu, MarcusCamby napisał: @Krzemo szedłbyś w deal Jordan za Ilyasovę? Buźkę Ersana to Ty mi Marcus szanuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 fajny trade w Jazz zostanie 0 sensownych PGs w Spurs będzie 5 sensownych PGs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 27 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Godzinę temu, julekstep napisał: fajny trade w Jazz zostanie 0 sensownych PGs w Spurs będzie 5 sensownych PGs small Spurs - Small Ball - rządzi Big m.d.f.ers Jazz - Big Ball - rządzi - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 7 godzin temu, julekstep napisał: w Spurs będzie 5 sensownych PGs A SG/SF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 3 godziny temu, Koelner napisał: A SG/SF? W sumie to mogę kupić jak masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 kolejny trade Rockets którego nie rozumiem pure value-wise wiadomo ze na plus (Rip to super grajek a oddano za niego raczej gówno-assety), ale Rockets znów zostają z 3osobową rotacją pod koszem (gdzie Webber i Nowik to prędzej SF/PF niż PF/C) i bez żadnego backupa na PG imho ten trejd może im wyjść na dobre tylko w przypadku kontuzji K-Marta i zdrowia reszty s5 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 teksańska krew w transferach się odzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 29 minut temu, Koelner napisał: teksańska krew w transferach się odzywa W Houston wiemy jak zrobić Mistrzowska drużynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi