julekstep Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 2 minuty temu, Koelner napisał: Pablo z Julkiem trejd do interesów nie potrzeba przyjaźni! Teraz, kuba2419 napisał: I to niezły konkret xD Julek nie wytrzymał czekania na młodzież czemu? przecież Val i Fournier to też młodzież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Nie no! Deal na linii Magic - Spurs!!! Nie mam pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Teraz, kuba2419 napisał: I to niezły konkret xD Julek nie wytrzymał czekania na młodzież A pablo nie wytrzymał - dba o ruch w interesie . w tym roku był bardzo spokojny , do mnie ani razu nie pisał 1 minutę temu, julekstep napisał: do interesów nie potrzeba przyjaźni! wspólne robienie pieniędzy najmocniej utrwala przyjaźń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Nie kumam tego dealu ze strony Pablo w ogóle... Co zyskał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Nie kumam tego dealu ze strony Pablo w ogóle... Co zyskał? Że nie dał rozwinąć Greena julkowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Nie kumam tego dealu ze strony Pablo w ogóle... Co zyskał? Hmm, ułatwia reszcie rywalizację że Spurs ciekawy deal. Tam tego Oden nie pasuje jak ma Jordana. Rudy Gay był by idealny w tej wykianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 5 minut temu, kuba2419 napisał: Hmm, ułatwia reszcie rywalizację że Spurs ciekawy deal. Tam tego Oden nie pasuje jak ma Jordana. Rudy Gay był by idealny w tej wykianie No za to Magic zrobili się niestety mocni. A szkoda bo miałem nadzieję że wypadną z Playoffs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 2 minuty temu, kuba2419 napisał: Hmm, ułatwia reszcie rywalizację że Spurs ciekawy deal. Tam tego Oden nie pasuje jak ma Jordana. Rudy Gay był by idealny w tej wykianie 12 minut temu, MarcusCamby napisał: Nie kumam tego dealu ze strony Pablo w ogóle... Co zyskał? No bez jaj:) 1) nie miałem żadnego podkoszowego z blokiem przecież 2) Davis jest lepszy rzutowo od Francisa, ergo bardziej pasuje do Rondo 3) w końcu mam klasycznego SFa - Greena 4) patrząc na punkty 1 i 3 Griffin wraca w końcu na swoją pozycję PF i dodatkowo będzie fajnie fitował z defensywym klockiem Odenem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: A szkoda bo miałem nadzieję że wypadną z Playoffs zawsze Cię lubiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Julek oddal all stara odena za borderline takiego w postaci Vala, sam tak mi gadał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 5 minut temu, elwariato napisał: Julek oddal all stara odena za borderline takiego w postaci Vala, sam tak mi gadał Z Odena taki All-star że w sumie jakbym nie oddał Asika to nie byłby Turek bez szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 10 minut temu, Qcin_69 napisał: zgadza się, ale proszę sprawdzić czy da się do tego dołożyć jeszcze PTB in:T.Jones PTB out:E.Barron albo jakiś inny leszcz Hornets in: E.Barron albo jakiś inny leszcz Hornets out: T.Jones Tyus? @MarcusCamby oddaje Tyusa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 2 godziny temu, Alonzo napisał: Tyus? @MarcusCamby oddaje Tyusa? nie, tego którego mu pożyczyłem na start sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 5 godzin temu, Qcin_69 napisał: nie, tego którego mu pożyczyłem na start sezonu Przecież Barron to za mało. Musi być wyższy kontrakt dużo. A dwóch nie przyjmę. Celtics robią ruch po mistrza. Kolejny All-Star przechodzący z Zachodu na Wschód pogłębiający już i tak ogromną różnice między konferencjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 4 godziny temu, MarcusCamby napisał: Przecież Barron to za mało. Musi być wyższy kontrakt dużo. A dwóch nie przyjmę. Celtics robią ruch po mistrza. Kolejny All-Star przechodzący z Zachodu na Wschód pogłębiający już i tak ogromną różnice między konferencjami. Patrząc od końca dominacji 76 tylko raz niby bardziej napakowany wschód zdobył misia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 5 minut temu, kuba2419 napisał: Patrząc od końca dominacji 76 tylko raz niby bardziej napakowany wschód zdobył misia Jeszcze popatrz na wyniki ASG, gdzie Zachód regularnie leje Wschód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 11 minut temu, kuba2419 napisał: Patrząc od końca dominacji 76 tylko raz niby bardziej napakowany wschód zdobył misia 5 minut temu, Pablo81 napisał: Jeszcze popatrz na wyniki ASG, gdzie Zachód regularnie leje Wschód. Dlatego Panowie mistrzostwo rozstrzyga się na naszym zachodnim podwórku, a przed oficjalną ceremonią dostajemy jeszcze jakiegoś sparingpartnera dla formalności ze Wschodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 5 godzin temu, MarcusCamby napisał: Przecież Barron to za mało. Musi być wyższy kontrakt dużo. A dwóch nie przyjmę. Celtics robią ruch po mistrza. Kolejny All-Star przechodzący z Zachodu na Wschód pogłębiający już i tak ogromną różnice między konferencjami. to kogoś zwolnisz i dostaniesz dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Godzinę temu, Qcin_69 napisał: to kogoś zwolnisz i dostaniesz dwóch Od biedy tego Matt Bonera mogę teraz wyjebać. Daj ofertę na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 dobra to rano się klepnie Blazers - Celtics a Wy się dogadujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi