Koelner Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 W dniu 25.01.2022 o 12:04, julekstep napisał: siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Lol. Coś się tak @Qcin_69 pospieszył i nie po negocjowałeś ze mną nawet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 serio @Qcin_69 nawet Kemby nie wyciągnąłeś? KOLEJNY PO WARIACIE SPÓŁDZIELCZYK SPURS! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 TANK MODE zapraszam do składania ofert za Ridnoura! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: TANK MODE zapraszam do składania ofert za Ridnoura! Natury się nie da oszukać W dniu 12.10.2021 o 17:33, julekstep napisał: ehh qcin cały sezon siedział w szafie wyszedł na chwilę i zepsuł ligę (a przynajmniej konferencję zachodnią xD) GG! Julek jakiś komentarz? ;] Tak tylko przypomnę, że to dotyczyło wymiany Millsap/Bynum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 (edytowane) 19 minut temu, Alonzo napisał: Julek jakiś komentarz? ;] MAM JEDEN KOMENTARZ @Qcin_69 wyczyść skrzynkę! Edytowane 28 Stycznia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 (edytowane) 5 minut temu, julekstep napisał: MAM JEDEN KOMENTARZ @Qcin_69 wyczyść skrzynkę! A gdzie przeprosiny dla Dumnych SuperSonics, którzy po tym dealu jako jedyni postawili się Mistrzowi z Houston w playoffs? ;] Edytowane 28 Stycznia 2022 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Teraz, Alonzo napisał: A gdzie przeprosiny dla Dumnych SuperSonics, którzy po tym dealu jako jedyni postawili się Mistrzowi z Houston w playoffs? ;] przepraszac to sie mozecie wiesz - w waszej bieda-kongfie, albo innym begieemie Magic nie przepraszaja ani nie dziekuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 5 minut temu, julekstep napisał: przepraszac to sie mozecie wiesz - w waszej bieda-kongfie, albo innym begieemie Magic nie przepraszaja ani nie dziekuja Wykonałem ponoć najgorszy deal w historii simki Dobrze wiedzieć na przyszłość, że tego rodzaju opinie szkalujące Dumnych SuperSonics to tylko czcze gadanie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Alonzo napisał: A gdzie przeprosiny dla Dumnych SuperSonics, którzy po tym dealu jako jedyni postawili się Mistrzowi z Houston w playoffs? ;] A za co tu przepraszać jak deal był c***owy? Wymiana Milsap za Bynuma nigdy się nie obroni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: A za co tu przepraszać jak deal był c***owy? Wymiana Milsap za Bynuma nigdy się nie obroni Już się obroniła. ja po tym dealu pierwszy raz awansowałem do playoffs, gdzie przegrałem dopiero w g7 w II rundzie z późniejszym mistrzem. Qcin awansowsł do playoffs walcząc do końca (później też był w II rundzie), a teraz się przebudowuje pomimo że po dealu po Millsapa miał zdominować zachód. Ot same fakty Dla mnie zaorane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 @Qcin_69 Wyczyść skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 4 godziny temu, julekstep napisał: serio @Qcin_69 nawet Kemby nie wyciągnąłeś? pewien legendarny user odradzał mi branie Kemby, wiec nie powinno dziwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Qcin_69 napisał: pewien legendarny user odradzał mi branie Kemby, wiec nie powinno dziwić nie ta gra mordo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 7 minut temu, julekstep napisał: nie ta gra mordo! uniwersa się przenikają!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 23 minuty temu, Qcin_69 napisał: uniwersa się przenikają!! konwergencja !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 18 minut temu, Krzemo napisał: konwergencja !!! Może simka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Jest poza domem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 7 godzin temu, julekstep napisał: serio @Qcin_69 nawet Kemby nie wyciągnąłeś? KOLEJNY PO WARIACIE SPÓŁDZIELCZYK SPURS! Japa tam spółdzielczy całej ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 6 minut temu, matiwrona napisał: Nets in: Van Horn, Brooks Nets out: Pau Gasol LAL in: Pau Gasol LAL out: VAn Horn, Brooks @piotreksuper Nets muszą kogoś zwolnić żeby przeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi