kuba2419 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 4 minuty temu, Alonzo napisał: Hmm a ja miałem cały czas wkretne że próg na zmaleć do 3-letniego xD 1 minutę temu, julekstep napisał: 1st round pick za Jordana Hilla na jednorocznym kontrakcie? DAFUCK? Ale ma Birdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Teraz, julekstep napisał: 1st round pick za Jordana Hilla na jednorocznym kontrakcie? DAFUCK? To mój kolejny simkowy steal + baardzo wartościowy dla mnie 2nd z początku przyszłego draftu. No i zwalniają mi sie sloty pod kolejny deal. 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Hmm a ja miałem cały czas wkretne że próg na zmaleć do 3-letniego xD Ale ma Birdy yap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 11 minut temu, kuba2419 napisał: Rockets - Nets Rockets in: Boykins + Brewer Rockets out: Artest + Wanamaker Nets in: Artest + Wanamaker Nets out: Boykins + Brewer @matiwrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 5 minut temu, julekstep napisał: Nikogo innego nie było na rynku xD a o dziwo Prince gra lepiej niż Artest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 3 minuty temu, kuba2419 napisał: Nikogo innego nie było na rynku xD a o dziwo Prince gra lepiej niż Artest Nie dziwi mnie to zbytnio. Artest po dwóch słabych campach z rzędu jest bottom 10 ligi w ofensywie. Straszny łak. A ty Nim jeszcze na PG i SG grałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Nie dziwi mnie to zbytnio. Artest po dwóch słabych campach z rzędu jest bottom 10 ligi w ofensywie. Straszny łak. A ty Nim jeszcze na PG i SG grałeś... Bardziej SF/SG a Prince na SG/PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 8 godzin temu, kuba2419 napisał: Nikogo innego nie było na rynku xD a o dziwo Prince gra lepiej niż Artest no to jeszcze ogarnąć jakiegoś fajnego backup C w stylu Camby'ego i jesteśmy w domu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 8 minut temu, julekstep napisał: no to jeszcze ogarnąć jakiegoś fajnego backup C w stylu Camby'ego i jesteśmy w domu! Jest West więc nie najgorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Jonny Flynn wrócił do domu gratulacje @Alonzo Joe Ingels źle skończył ale strasznie jakoś jest dziwnie porobiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 TERAZ TO SONICS ROZNIOSĄ TĘ LIGĘ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 5 minut temu, Koelner napisał: Jonny Flynn wrócił do domu gratulacje @Alonzo Joe Ingels źle skończył ale strasznie jakoś jest dziwnie porobiony 2 minuty temu, julekstep napisał: TERAZ TO SONICS ROZNIOSĄ TĘ LIGĘ! Syn marnotrawny wrócił do domu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 13 godzin temu, julekstep napisał: Dzień 34 (na pierwszym miejscu goscie) Sonics 131 - Magic 107 play-by-play 2 minuty temu, julekstep napisał: TERAZ TO SONICS ROZNIOSĄ TĘ LIGĘ! pozamiatane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 14 minut temu, Koelner napisał: pozamiatane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 moi byli zawodnicy są traktowani jak Klaudia w gimnazjum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 12 minut temu, Koelner napisał: moi byli zawodnicy są traktowani jak Klaudia w gimnazjum Flynn i B'Easy wrócili do domu, gdzie ich miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 2 minuty temu, Alonzo napisał: Flynn i B'Easy wrócili do domu, gdzie ich miejsce dom: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Teraz, julekstep napisał: dom: Tak to wyglądało jak przejmowałem Marnych Sonics od Ciebie, ale teraz zrobiłem małe przebudowanie i wygląda to tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: dom: blachodachówka to nie tak źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Pojechana kolorystyka. To się teraz sprzedaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 @cvbe zajrzył czasem na skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi