Koelner Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 13 minut temu, kuba2419 napisał: Tylko po co im ten Love jak na nowej pozycji SF mają Larryego a na PF Hawesa czekaj na pm od wariata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 54 minuty temu, kuba2419 napisał: Coś czuję że ten Love będzie jeszcze kilku krotnie przerzucany jak taki worek kartofli między Pacers-Spurs @julekstep @SlaKB @Krzemo Powinniście wprowadzić Z MIEJSCA przepis jak w BeGM zwany u Nas "Batum rule". Zawodnik przez bodajże pół sezonu nie może wrócić do wytransferowanego klubu. Ucięto by te krętactwa raz na zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 9 minut temu, Koelner napisał: czekaj na pm od wariata Hawesa z chęcią bym przygarnął 6 minut temu, MarcusCamby napisał: @julekstep @SlaKB @Krzemo Powinniście wprowadzić Z MIEJSCA przepis jak w BeGM zwany u Nas "Batum rule". Zawodnik przez bodajże pół sezonu nie może wrócić do wytransferowanego klubu. Ucięto by te krętactwa raz na zawsze. Jest przecież okres 20 dni przed powrotnych transferem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 9 minut temu, kuba2419 napisał: Jest przecież okres 20 dni przed powrotnych transferem. A powinno być 200. 20 dni wprowadzono, by nie przerzucać superstarami jako wypełniaczami do wymian, co w sumie i tak dalej ma miejsce, bo co to jest 20 dni przed sezonem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Ale sie nagadali, pieron wie co, na co, po co itd a po co mi love to nie wiem ale lepszego prospecta i tak nie wyciągnę z tymi moimi pickami więc niech juz bedzie plus trochę rostera trza bylo wyludnic, bo na fa same nudy by były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Wiesiek , ja jestem zawsze za ruchem w interesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 3 minuty temu, Koelner napisał: Wiesiek , ja jestem zawsze za ruchem w interesie Po prostu Wiesiek, pamiętaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Trejd stulecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 6 minut temu, Koelner napisał: Trejd stulecia Zbroimy się ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 32 minuty temu, Alonzo napisał: Zbroimy się ;] Ale z którego to roku te picki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Teraz, kuba2419 napisał: Ale z którego to roku te picki? no zakładam że z tego i totalnie nie rozumiem co tu @Krzemo miał na myśli no chyba że to jest preludium do powrotu Ilyasovy do jego ulubionej organizacji xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: no zakładam że z tego i totalnie nie rozumiem co tu @Krzemo miał na myśli no chyba że to jest preludium do powrotu Ilyasovy do jego ulubionej organizacji xD Ta zaliczka to pewni była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 11 minut temu, julekstep napisał: no chyba że to jest preludium do powrotu Ilyasovy do jego ulubionej organizacji xD Ersan to #SonicsLifer ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Apropo dealu Lova to widać że jego wartość spada...ponoć był takim super prospektem a poszedł...właśnie za co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 (edytowane) 4 minuty temu, kuba2419 napisał: Apropo dealu Lova to widać że jego wartość spada...ponoć był takim super prospektem a poszedł...właśnie za co? za szrot on przy kiepskim campie może mieć mocno średnią wartość patrząc na skill vs cena no ale to przecież standard żeby zachwalanki Pablo dzielić przez 5, bo w większości jest to marketing (patrząc po uczciwej cenie za Love'a ludzie na szczęście już to widzą) Edytowane 14 Grudnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 30 minut temu, kuba2419 napisał: Apropo dealu Lova to widać że jego wartość spada...ponoć był takim super prospektem a poszedł...właśnie za co? Chciałbym wierzyć, że to jakieś wyrównanie za wiele złodziejskich na linii Spurs - Pacers, ale jak znam życie to w ciągu sezonu rozmyją ten deal jeszcze ze trzy razy przerzucając się T. Youngiem i tradycyjnie Devin Harrisem. @julekstep Jest jakaś szansa, że rada rozpatrzy wprowadzenie "Batum rule"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: Chciałbym wierzyć, że to jakieś wyrównanie za wiele złodziejskich na linii Spurs - Pacers, ale jak znam życie to w ciągu sezonu rozmyją ten deal jeszcze ze trzy razy przerzucając się T. Youngiem i tradycyjnie Devin Harrisem. @julekstep Jest jakaś szansa, że rada rozpatrzy wprowadzenie "Batum rule"? zobaczymy w to FA, jak będą nadużycia to będzie rozważane wprowadzenia zawieszenia trejdów powrotnych na cały okres FA (w sensie że w sezonie zostanie utrzymane obecne 20 dni, ale dni z FA będą liczone jako 0) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Godzinę temu, kuba2419 napisał: Apropo dealu Lova to widać że jego wartość spada...ponoć był takim super prospektem a poszedł...właśnie za co? A za co go kupiłem? Za dwóch dziadków I tak nie miałem szans na rywalizację z Rox, więc trzeba ich było osłabić w przyszłości. Dostałem w sumie: shootera o fajnym rozkładzie skilla, swój pick, spoko swap i uzupełnienie ławki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 10 minut temu, Pablo81 napisał: A za co go kupiłem? Za dwóch dziadków I tak nie miałem szans na rywalizację z Rox, więc trzeba ich było osłabić w przyszłości. Dostałem w sumie: shootera o fajnym rozkładzie skilla, swój pick, spoko swap i uzupełnienie ławki myslę ze osobno za tych dwóch dziadków dostał byś wiecej niż za Lova teraz a ja niby osłabiłem się z perspektywicznego PFa na przyszłość ale zyskałem Dirka który wzmocnił moją ławę oraz wolne środki na jakiegoś Favorsa czy innego młodego fajnego za dwa sezony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 (edytowane) 7 minut temu, kuba2419 napisał: myslę ze osobno za tych dwóch dziadków dostał byś wiecej niż za Lova teraz a ja niby osłabiłem się z perspektywicznego PFa na przyszłość ale zyskałem Dirka który wzmocnił moją ławę oraz wolne środki na jakiegoś Favorsa czy innego młodego fajnego za dwa sezony A tego Favorsa, to skąd sobie weźmiesz? Nie co roku ma się 5 pikow w top 3 i + 60 na campach dla topowych prospectów Po campach dostań za Dirka lub Cambiego osobno 2x1st i swap. Czekam, aż tak ich sprzedasz @kuba2419 Jako ciekawostkę podam, że ja ten kontakt Dirka podpisałem za 1x1st. Edytowane 14 Grudnia 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi