julekstep Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 2 minuty temu, elwariato napisał: Ja pfierdziele czy bez mojego udziału tu nic się odbyć nie może @julekstep ja też juz mam ustawioną, możemy grać to simuj! ja dzis bez dostepu do kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: to simuj! ja dzis bez dostepu do kompa @Krzemo pomocy! @SlaKB pomocy! (Derby Łodzi były tydzień temu, więc może... ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 (edytowane) Godzinę temu, julekstep napisał: to simuj! ja dzis bez dostepu do kompa Od czego mam ludzi dobra to daje anallogowo Najsamprzod daje widowisko nr1 czyli Pacers vs Tragic vel Magic, odrazu uprzedzam wszelkie pomowienia o stronniczosc są kompletnie bezzasadne, nad przebiegiem meczu czuwa moj kot Dzień na pierwszym miejscu goscie Pacers 175 - Magic 48 Edytowane 29 Października 2021 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 26 minut temu, elwariato napisał: Dzień na pierwszym miejscu goscie Pacers 175 - Magic 48 Nie widać boxscora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Godzinę temu, Pablo81 napisał: @Krzemo pomocy! @SlaKB pomocy! (Derby Łodzi były tydzień temu, więc może... ) Na dołku ciężko o internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 (edytowane) 16 godzin temu, kuba2419 napisał: To kto wklepuje ten deal? Bo bym taksę zmienił miałeś świadomość, że Dirk to jest jeszcze na 11 dni kontuzjowany :D? Edytowane 29 Października 2021 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 9 minut temu, Krzemo napisał: miałeś świadomość, że Dirk to jest jeszcze na 11 dni kontuzjowany :D? Jak robiłem deal to tak ale chyba go w taksie ustawiłem co? Dobrze że dziś nie grałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 2 minuty temu, kuba2419 napisał: Jak robiłem deal to tak ale chyba go w taksie ustawiłem co? mhm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 5 godzin temu, elwariato napisał: Dzień na pierwszym miejscu goscie Pacers 175 - Magic 48 prawie trafiles! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 20 minut temu, julekstep napisał: prawie trafiles! Prawie trafił wynik GS vs LA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Zawsze coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 4 minuty temu, elwariato napisał: Oki to chalmers i boone out a tamci in Why? @elwariato Why???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 (edytowane) No bo kogo kufa ja bym ich obu zostawił i na pappierze ten boone spoko ale teraz kilka kolejnych gier to go niszcza jakies fazekase, nosz k. Edytowane 30 Października 2021 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Jak to będzie wyglądać po sezonie z pickani? Na ile lat do przodu będzie można wymieniać picki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 49 minut temu, kuba2419 napisał: Jak to będzie wyglądać po sezonie z pickani? Na ile lat do przodu będzie można wymieniać picki? 1sza runda do 2040 2ga do 2041 docelowo pickami z obu rund będzie można handlować maksymalnie na 5 lat naprzód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 4 minuty temu, matiwrona napisał: Ricki Rubio dostępny mały kontrakt może też podpisać qo i iść za większą kasę na dłuższy czas do kogoś. Poszukiwany Center. Inni także dostępni za wysokie pucki w drafcie młodych rozwojowych graczy bądź graczy na podobnym poziomie ZNAM TO UCZUCIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: ZNAM TO UCZUCIE Już przed sezonem próbowałem a plan dalej był czy bym wygrał czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Coś czuję że ten Love będzie jeszcze kilku krotnie przerzucany jak taki worek kartofli między Pacers-Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 47 minut temu, Pablo81 napisał: Spurs - Pacers SAS in: Young, Andersen, Vasquez, Carroll, 1st SAS 40 (8-29), 1st Ind 38, better 1st Ind/SAS 39 SAS out: Love, worse 1st Ind/SAS 39 Ind in: Love, worse 1st Ind/SAS 39 Ind out: Young, Andersen, Vasquez, Carroll, 1st SAS 40 (8-29), 1st Ind 38, better 1st Ind/SAS 39 @elwariato Deal Spurs - Pacers - dawno nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 28 minut temu, Alonzo napisał: Deal Spurs - Pacers - dawno nie było Tylko po co im ten Love jak na nowej pozycji SF mają Larryego a na PF Hawesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi