MarcusCamby Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 @SzuLcU pośpiech to jest dobry przy łapaniu pcheł. Asik i Thompson tak tanio? Sam miałem ochotę na powrót Turka do Nowego Orleanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 (edytowane) Czy ja wiem czy tak tanio? Dostałem to na czym mi głównie zależało. Draft 42 zapowiada się na równie mocny co tego roczny. A szanse żeby utrzymać Asika na przyzwoitym kontrakcie raczej miałem małe. Edytowane 16 Października 2022 przez SzuLcU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 @julekstep @kuba2419 @Krzemo Po simce day 91 proszę o wprowadzenie wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 jak dobrze mieć picki Wariata xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: jak dobrze mieć picki Wariata xd no ty masz te picki co by josha juz u mnie nie było wiec faktycznie jest sie z czego cieszyc plus @SzuLcU mowi ze draft 42 mocny to wierzę na słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Teraz, elwariato napisał: no ty masz te picki co by josha juz u mnie nie było wiec faktycznie jest sie z czego cieszyc plus @SzuLcU mowi ze draft 42 mocny to wierzę na słowo daj no panie jakiś w top3, a najlepiej oba! jak któryś się przemieni w top3 to dostaniesz Bruno ode mnie w prezencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: daj no panie jakiś w top3, a najlepiej oba! jak któryś się przemieni w top3 to dostaniesz Bruno ode mnie w prezencie musiałby isc z korym browarem w pakiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 33 minuty temu, Pablo81 napisał: Spurs - Pacers Spurs in: Smith, Sessions, Thabeet, Mason Spurs out: Arenas, Valanciunas, Ridnour, OQinn, 1st Orl 42 (top 5 protected) Pacers out: Smith, Sessions, Thabeet, Mason Pacers in: Arenas, Valanciunas, Ridnour, OQinn, 1st Orl 42 (top 5 protected). @elwariato ***proszę o wprowadzenie jak minie 20 dni od ostatniego pobytu graczy - Ridnour, Sessions, Mason w Spurs lub Pacers*** Nie licząc Jonasa to mega słaby deal dla Pacers...już chyba mój Nate Robinson i Greg wydają się lepszą alternatywą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 28 minut temu, Pablo81 napisał: @julekstep @kuba2419 @Krzemo Po simce day 91 proszę o wprowadzenie wymiany. to napisz to przy wymianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Teraz, julekstep napisał: to napisz to przy wymianie Wychodzi środa po porannej simce. @Pablo81przypomnij się jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: to napisz to przy wymianie Napisałem, że po 20 dniach, a deal był wklepany wtedy po D71. Przypomnę się w środę rano jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Nie licząc Jonasa to mega słaby deal dla Pacers...już chyba mój Nate Robinson i Greg wydają się lepszą alternatywą Spurs in: Davis, Valanciunas, Haywood, Gasol, Baynes, Watson, Ross Spurs out: Smith, Marjanovic, Boozer, Gibson, Curry, Brennan, Baxter, 2nd SAS 42, 2nd SAS 43 Pacers in: Smith, Marjanovic, Boozer, Gibson, Curry Pacers out: Davis, Valanciunas, Haywood, Gasol, Baynes Tak wyglądał ten deal wtedy. Za Josh Smitha poszedł Baron Davis i wzięcie na kontraktu Bobana. Oraz oczywiście Valanciunas. Teraz w drugą stronę idzie sam Valanciunas, a zamiast Barona Davisa - Gilbert Arenas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 2 minuty temu, kuba2419 napisał: Nie licząc Jonasa to mega słaby deal dla Pacers...już chyba mój Nate Robinson i Greg wydają się lepszą alternatywą Val>>>Monroe, nie zebym ja wiedzial specjalnie co robię ale tego jestem pewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 no to furtka na PO na wschodzie dla kogoś z grupy Pistons-Bucks-Hornets się otworzyła baaaaaardzo szeroko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 13 minut temu, julekstep napisał: no to furtka na PO na wschodzie dla kogoś z grupy Pistons-Bucks-Hornets się otworzyła baaaaaardzo szeroko meh to już dawno od kiedy zgarnales ak,ripa i derona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 2 minuty temu, elwariato napisał: meh to już dawno od kiedy zgarnales ak,ripa i derona Opowiesz Nam jak pokonałeś drogę Baron Davis - > Josh Smith - > Arenas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 (edytowane) Godzinę temu, MarcusCamby napisał: Opowiesz Nam jak pokonałeś drogę Baron Davis - > Josh Smith - > Arenas? była cieżka i mozolna ale gwoli sprawiedliwości Krzemik mial rację oddawanie barona i vala za josha było marnym posunięciem Edytowane 16 Października 2022 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 ale szaleństwo transferowe przypominam, gdyby ktoś był chętny to Heat dalej ma kilka ludków na sprzedaż, więcej w poście niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 8 godzin temu, MarcusCamby napisał: Opowiesz Nam jak pokonałeś drogę Baron Davis - > Josh Smith - > Arenas? W ostatniej wymianie idzie Ridnour, za którego dałem 2 prospekty. Ogólnie na wymianie Baron->Arenas Pacers zyskują 4 prospekty - Curry, Fournier, MKG, OQuinn i pierwszorundowy pick. Cena chyba wysoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Ale weźcie nie róbcie śmietnika z oddam/poszukuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi