elwariato Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Lays są overrated, a jeszcze serowo-cebulowe? Biorę pakiet z orzeszkami ziemnymi z Biedry! Wiedziałem że sie przypierdzieli choc fakt laysy topka nie jest, ale orzeszki nie w skorupce także tego na moje win win Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: dam Dariusa Millera Ty to mógłbyś rzucić tą firmową kiełbachę z Avatara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 KOŃCZYMY KOLEJNY FASCYNUJĄCY TRADE DEADLINE DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA UDZIAŁ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: KOŃCZYMY KOLEJNY FASCYNUJĄCY TRADE DEADLINE DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA UDZIAŁ! Wszystkie teamy już przygotowane do playoffs. Wniosek jeden Julek - zbyt mało kontuzji.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 4 godziny temu, julekstep napisał: KOŃCZYMY KOLEJNY FASCYNUJĄCY TRADE DEADLINE DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA UDZIAŁ! Gratki ze udalo ci się powklepywac to wszystko i jeszcze simnać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 6 minut temu, Pablo81 napisał: WOJ BOMB! "Prawdopodobnie w ciągu najbliższych godzin/dni dojdzie do skutku wymiana, w wyniku której obecni Mistrzowie odmładzą skład, a na Wschodzie pojawi się nowy Contender (przez duże C)!" Czyli contender klasy nie A, nie B , a C Qcin dostał team na Wschodzie, tak? Davisa mu upchnąłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 3 godziny temu, Alonzo napisał: Qcin dostał team na Wschodzie, tak? Davisa mu upchnąłeś? Mam dług do spłacenia gdzie indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Mam dług do spłacenia gdzie indziej Indiana Spurs ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 2 minuty temu, Sylvinho. napisał: Indiana Spurs ? A w drugą stronę pewnie Griffin, Valanciunas i ze dwa first picks! Fair deal jak zawsze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Jak z @julekstep się śmiali, to łzy jak grochy leciały na klawiaturę, a teraz pierwszy do podjudzania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 13 minut temu, elwariato napisał: Chcielista blockbustera to macie!!! Gotowi Pacers in: GSW 3 pick 2 rd 38 GSW in: Pacers 2rd 40 @geniuz Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 7 minut temu, Pablo81 napisał: Potwierdzam. Zaraz zedytuje, jakie to tam ci picki zostały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 W dniu 10.08.2022 o 18:06, SlaKB napisał: Jako, że Iverson udał się na zasłużoną emeryturę to mogę oddać Nelsona, Ala oraz Chandlera Wyczyść skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, Pablo81 napisał: SPURS - PACERS SAS in: Griffin, Lee, Evans, 1st SAS 41 SAS out: Davis, Hawes IND out: Griffin, Lee, Evans, 1st SAS 41 IND in: Davis, Hawes @elwariato No chłopaki, nie zawiedliście mnie Na następny Wasz deal czekamy w przyszłym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Napisałem @elwariato że możemy nie robić tej wymiany. Mam wyjebane. Grajmy draft klik-klik, draft i będzie fajnie, z ekscytacją. Wyjebane. Ogólnie to gratuluję @julekstep twoje komentarze sprawiły, że jeden GM złamał nawet GA. Nie piszę oczywiście o El, bo to ja tę wymianę wyjebalem. Teraz Pacers będą grali w tym samym składzie co rok temu, więc wynik na pewno będzie lepszy. No ale będą mieli Griffina na umowie, szkoda tylko, że nie zauważyłeś łaskawie, że za dwa sezony Indiana będzie miała puste salary i te 18 mln z kontraktu Griffina mogłaby lepiej wykorzystać. Ale trzeba ze mnie zrobić dziada. Po co się gimnastykować z wymianami - jebnę sobie za 4 sezony trzyletni tank i będzie klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 (edytowane) 42 minuty temu, Pablo81 napisał: Napisałem @elwariato że możemy nie robić tej wymiany. Mam wyjebane. Grajmy draft klik-klik, draft i będzie fajnie, z ekscytacją. Wyjebane. Ogólnie to gratuluję @julekstep twoje komentarze sprawiły, że jeden GM złamał nawet GA. Nie piszę oczywiście o El, bo to ja tę wymianę wyjebalem. Teraz Pacers będą grali w tym samym składzie co rok temu, więc wynik na pewno będzie lepszy. No ale będą mieli Griffina na umowie, szkoda tylko, że nie zauważyłeś łaskawie, że za dwa sezony Indiana będzie miała puste salary i te 18 mln z kontraktu Griffina mogłaby lepiej wykorzystać. Ale trzeba ze mnie zrobić dziada. Po co się gimnastykować z wymianami - jebnę sobie za 4 sezony trzyletni tank i będzie klasa. oj nie mazgaj się, ja tam bym się cieszył jakby ludzie tak komentowali moje wymiany (miałbym poczucie wygranej ) jakoś moje komentarze nie potrafią sprawić że ludzie mi dają grajków których chcę - przeceniasz mnie kurde - sam 9 godzin temu potwierdzałeś inne trejdy Pacers bawiąc się dobrze w tej konwencji a nagle się fochasz jak baba Edytowane 12 Sierpnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Nie chodzi o fochy, ale działasz czasem jak "Wiadomosci" i u niektórych rodzi się poczucie niechęci do SAS, związane z ideą, że gram nie fair. Jak El będzie dalej, po przeczytaniu tego wszystkiego, chciał iść w wymianę, to nie ma sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 7 minut temu, Pablo81 napisał: Nie chodzi o fochy, ale działasz czasem jak "Wiadomosci" dziękuję za komplement 7 minut temu, Pablo81 napisał: i u niektórych rodzi się poczucie niechęci do SAS to dobrze - emocje są dobre 8 minut temu, Pablo81 napisał: związane z ideą, że gram nie fair. oj tam od razu nie fair - zwykła niechęć do cyganów - @Qcin_69 podpytaj, ma to samo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 9 minut temu, Pablo81 napisał: Jak El będzie dalej, po przeczytaniu tego wszystkiego, chciał iść w wymianę, to nie ma sprawy. Jestem niezłomny Julek ekspert jak karnowscy najlepsze ze miotanie sie miedzy po a brakiem awansu z obecnym składem jest lepsze niż to samo z Baronem Griffa rynek zweryfikował, jedyna konkretna w miarę ofertę, poza Pablo, dał kolega Szulim, tak podbijalem kilka razy do różnych osób, ale albo nie zainteresowani albo jak to w życiu takie gadanie dla gadania. Jedno musze oddac Julkowa propaganda daje radę, w sumie żałuję że sam sie sugeruję, bo nagle daj legit, love to samo, hughes jeszcze w zeszlym rs sobie radził, no nic oby z Baronem było podobnie bo lepszego grajka w swojej przygodzie simkowej nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 1 minutę temu, elwariato napisał: Jestem niezłomny Julek ekspert jak karnowscy najlepsze ze miotanie sie miedzy po a brakiem awansu z obecnym składem jest lepsze niż to samo z Baronem Griffa rynek zweryfikował, jedyna konkretna w miarę ofertę, poza Pablo, dał kolega Szulim, tak podbijalem kilka razy do różnych osób, ale albo nie zainteresowani albo jak to w życiu takie gadanie dla gadania. Jedno musze oddac Julkowa propaganda daje radę, w sumie żałuję że sam sie sugeruję, bo nagle daj legit, love to samo, hughes jeszcze w zeszlym rs sobie radził, no nic oby z Baronem było podobnie bo lepszego grajka w swojej przygodzie simkowej nie miałem Do mnie nie podbijałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi