Qcin_69 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 9 minut temu, SlaKB napisał: Jeszcze Kobe + Odom i może coś z tego będzie Za Kobe pewnie bym musiał ruszyć Wiekkiego Gallo wiec wątpliwe bym się skusił 13 minut temu, eMeS napisał: Planujesz inside grac? Bynum słabo kończy inside ale zajebiscie zbiera w ofensywie, Gasol zajebiscie kończy inside ale słabo zbiera w ofensywie dość specyfincznybto duet ale zaryzykujemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Godzinę temu, eMeS napisał: Planujesz inside grac? Inside jest trochę niedoceniany mam wrażenie przez wielu GMów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 8 minut temu, MarcusCamby napisał: Inside jest trochę niedoceniany mam wrażenie przez wielu GMów Czy CambyGOAT pochwali wzmocnienia wielkich Trailblazers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: Czy CambyGOAT pochwali wzmocnienia wielkich Trailblazers? Co tu chwalić? Jednego Pau Gasola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 11 minut temu, MarcusCamby napisał: Co tu chwalić? Jednego Pau Gasola? Rondo-Gallo-Pippen-Gasol-Bynum z ławki Beverley, Carrol,Baynes! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Pippen Przecież on już odszedł na wieczne łowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 1 minutę temu, Krzemo napisał: Przecież on już odszedł na wieczne łowisko. Ale jak? Przecież on podpisał kontrakt za 10 mln na sezon xd sam chciał @Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: Ale jak? Przecież on podpisał kontrakt za 10 mln na sezon xd sam chciał To podobnie jak kiedyś Manu Ginobli u Januarego w BeGM. Najpierw wziął kontrakt, a potem ogłosił zakończenie kariery. Stary Jasiek płacił i płakał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Widać to była tylko umowa przedwstępna. Łowi ryby. Hakeem też chciał od NYK miliony monet i się zawinął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 6 minut temu, Qcin_69 napisał: Rondo-Gallo-Pippen-Gasol-Bynum z ławki Beverley, Carrol,Baynes! Swoją drogą ławka z trzema rookie? To szykuje się równie mocna jak ta Warriors z zeszłego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Teraz, Krzemo napisał: Widać to była tylko umowa przedwstępna. Łowi ryby. Hakeem też chciał od NYK miliony monet i się zawinął A gdzie są takie informacje?:D ja do dzisiaj byłem pewny ze zostaje u mnie Teraz, MarcusCamby napisał: Swoją drogą ławka z trzema rookie? To szykuje się równie mocna jak ta Warriors z zeszłego roku Raczej z dwoma, bo Beverley właśnie awansował do s5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 1 minutę temu, january napisał: tbh to bardziej płakałem, że nie zagrał jeszcze 1 sezonu, nawet mając 140 lat by się mega przydał z swym skillsetem na kilkanaście minut wtedy:) No Pippen i Hakeem też jeszcze mogli robić spokojnie za elite rolesów w tej zabawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: A gdzie są takie informacje?:D ja do dzisiaj byłem pewny ze zostaje u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Raczej z dwoma, bo Beverley właśnie awansował do s5 To kto ma picki Blazers? Pachną miejscem z środka loterii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 8 minut temu, Qcin_69 napisał: Ale jak? Przecież on podpisał kontrakt za 10 mln na sezon xd sam chciał it's a prank bro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 2 minuty temu, Krzemo napisał: I Mutombo tez ?:D a jeszcze wczoraj nim handlowałem dobra, to mam prośbę, żeby był jakiś odrębny temat odnośnie tak istotnych wiadomości na przyszłość, bo tak w komentarzach (jeszcze na samym końcu strony, to łatwo przeoczyć No nie wierze, całe moje trio rolsow skończyło karierę 🥲🥲🥲 5 minut temu, MarcusCamby napisał: To kto ma picki Blazers? Pachną miejscem z środka loterii No chyba nie myślałeś ze będę handlował swoimi pickami wielcy Trailblazers zawsze maja plan B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 11 minut temu, Qcin_69 napisał: dobra, to mam prośbę, żeby był jakiś odrębny temat odnośnie tak istotnych wiadomości na przyszłość, bo tak w komentarzach (jeszcze na samym końcu strony, to łatwo przeoczyć Ok Wszystko jest też tu http://simbasket.pl/html/ w zakładce transactions. No i składy są aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 18 minut temu, Koelner napisał: Byron Scott , Chauncey Billups , Raja Bell oddam Chcesz wymienic, czy oddajesz za cap space? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Chcesz wymienic, czy oddajesz za cap space? Trade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 January ma siłę perswazji! Dla ekip z Zachodu lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi