Roger Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Przyszłoroczny pick Mavs przy s5 Dee, Derek, Nocioni, Memo, Camby to będzie sztos fhuj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 To simka, tutaj jest się elastycznym, wiec wyjmij kij z dupy January Teraz, Roger napisał: Przyszłoroczny pick Mavs przy s5 Dee, Derek, Nocioni, Memo, Camby to będzie sztos fhuj ;] No niestety zobaczymy do czego mnie ten Scott zaprowadzi xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Teraz, SlaKB napisał: ale to już Krzemo i Julek zdecydują czy to przepuszczą. załóżmy że - jako osoby zainteresowane (rywale w konfie) Ty jesteś na tak ja jestem na nie Krzemo ustalał deadline + jest najbardziej neutralny w tej sprawie to niech ma głos decydujący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Mysle ze warto już trochę być słownym przy tych terminach. Kiedys jak graliście w 8 majac po 3 zespoły to może była inna moda. Obecnie weszło sporo ludzi którzy grają w gry gdzie ważna jest każda minuta. Dziwnie by to wyglądało jakby zacząć robić wyjątki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 6 minut temu, Qcin_69 napisał: Lepszy z DAL/POR mam ja wiec albo masz słabszy z tych dwóch albo zaszło jakieś nieporozumienie CHI out: Scottie Pippen, Mitch Richmond CHI in: Richard Hamilton, '34 Mavs 1st DAL out: Richard Hamilton, '34 Mavs 1st DAL in: Scottie Pippen, Mitch Richmond Puście trejd dziś, bo chcę pobidować w jutrzejszym fa. Edytowane 11 Czerwca przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 1 minutę temu, Tecu napisał: CHI out: Scottie Pippen, Mitch Richmond CHI in: Richard Hamilton, '34 Mavs 1st DAL out: Richard Hamilton, '34 Mavs 1st DAL in: Scottie Pippen, Mitch Richmond Puście trejd dziś, bo chcę pobidować w jutrzejszym fa. Edytowane 11 Czerwca przez Roger Zaraz sprawdzę bo może ja mam 35’ ale na 99%34’ i to z wcześniejszego dealu już nie pamietam jakiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Zaraz sprawdzę bo może ja mam 35’ ale na 99%34’ i to z wcześniejszego dealu już nie pamietam jakiego Sprawdź, ważna sprawa. W simce też wisi ten pick u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 (edytowane) 7 minut temu, Tecu napisał: Sprawdź, ważna sprawa. W simce też wisi ten pick u mnie. sprawdziłem - Qcin dostał ten pick 18 kwietnia (potem w innym trejdzie to się zmieniło w swap) - zostało to nawet dodane (19 kwietnia) do tematu 'draft pick protections' z tego co widzę trade Bulls - Mavs jest 11 czerwca, więc tutaj błąd komisza wprowadzającego (to było przy FA, więc jest duża szansa że to ja) i handlujących (bo jednak była wzmianka w stosownym temacie), więc teraz trzeba pomyśleć co z tym można zrobić @Tecu @Roger pomysł na jakieś dogadanie polubowne rekompensaty? Edytowane 29 Listopada 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: sprawdziłem - Qcin dostał ten pick 18 kwietnia (potem w innym trejdzie to się zmieniło w swap) - zostało to nawet dodane (19 kwietnia) do tematu 'draft pick protections' No dokładnie tak to pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Teraz, julekstep napisał: sprawdziłem - Qcin dostał ten pick 18 kwietnia (potem w innym trejdzie to się zmieniło w swap) - zostało to nawet dodane (19 kwietnia) do tematu 'draft pick protections' No to prosiłbym @Roger byś posprzątał bałagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 12 minut temu, Roger napisał: Przyszłoroczny pick Mavs przy s5 Dee, Derek, Nocioni, Memo, Camby to będzie sztos fhuj ;] Na PO bankera ten team nie wygląda, chociaż Mavs i tak byli w dość kiepskim położeniu. Kirilenko pozorujący na superstara otoczony 35 letnimi dziadkami na niechcianych, przepłaconych kontraktach. Hinrich, Nocioni, Okur to fajne kontrakty na uzupełnienie rosteru, ale nie podstawa core. Nie wiem jak to wygląda z pickami Mavs ( ale po komentarzach wyżej wychodzi, że słabo ), ale ten zespół wygląda jakby szykował się do przebudowy. Swoją drogą wychodzi, że Manu Ginobli poszedł drożej niż Danny Granger. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Trade Pistons - Blazers po czasie A co to za zamieszanie z pickiem, którego dzisiejszego trejdu dotyczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Teraz, Krzemo napisał: A co to za zamieszanie z pickiem, którego dzisiejszego trejdu dotyczy ? żadnego -> ale jest bałagan (Bulls w okolicach FA dostali od Mavs pick, którego Mavs już nie mieli) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Świat stanął na głowie żeby w Simce w której czasami gimnastykowano się 3 dni by skleić jakiś deal, czy handlowano pickami których się nie miało blokować deal 1minute po czasie No ale cóż, prawo jest prawo Scottie niech wprowadzi wielkich Blazers do PO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 54 minuty temu, MarcusCamby napisał: Swoją drogą wychodzi, że Manu Ginobli poszedł drożej niż Danny Granger. Nie wiem co zrobił Ignazz, ale cóż ... Taktyki wklepane, dziś już nie będę simowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 1 minutę temu, Krzemo napisał: Taktyki wklepane chyba transfery? wrzucisz jeszcze updejt składów żeby można było poustawiać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 14 minut temu, julekstep napisał: chyba transfery? dlatego juz dziś nie simuje 15 minut temu, julekstep napisał: wrzucisz jeszcze updejt składów żeby można było poustawiać? si juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 A ja bym puścił ten deal. Aż tak bardzo się boicie Pistons? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 19 minut temu, kolader napisał: A ja bym puścił ten deal. Aż tak bardzo się boicie Pistons? pytanie czy Grizzlies aż tak boją się PTB w walce o PO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 44 minuty temu, julekstep napisał: pytanie czy Grizzlies aż tak boją się PTB w walce o PO? Ja tam mam zbyt wyjebane w gierki internetowe by się tym przejmować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi