SlaKB Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Scott zwolni hajs, nie martw się Julku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Ten Manu Ginobli, którego swego czasu odrzuciłem za Sprewella, to ze statystyk wydawał mi się swego czasu sporo gorszy niż Barbosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 3 minuty temu, SlaKB napisał: Scott zwolni hajs, nie martw się Julku no martwię się że faktycznie ktoś od Ciebie tego dziada weźmie...i jeszcze da coś w zamian 7 minut temu, piotreksuper napisał: przecież od zawsze można było przebijać trejdy, które są pendingieem.. czy coś się zmieniło? Chyba już czas zakończyć granie bo nie jestem na bieżąco. tutaj faktycznie chyba zabrakło komunikatu oficjalnego - generalnie od zawsze wszyscy marudzili na ten pending, więc poszło przejście na obowiązkowy pending dla nowych GMów + pending na życzenie dla starych (defaultowo jest bez) @Krzemo Ty dobry w regulaminy - dodasz to gdzieś jakoś ładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 moim zdaniem ten trade można przebić i chciałbym to zrobić, bo jestem w stanie dać cvbe więcej niż Slakb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 1 minutę temu, piotreksuper napisał: moim zdaniem ten trade można przebić i chciałbym to zrobić, bo jestem w stanie dać cvbe więcej niż Slakb. @Krzemo ratuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Wydaje mi się, że przebijanie ofert nie istnieje, odkąd pojawiła się grupa z BeGM. Przecież poszło kilka fatalnych tradeów i nie było w ogóle opcji przebicia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Wydaje mi się, że przebijanie ofert nie istnieje, odkąd pojawiła się grupa z BeGM. Przecież poszło kilka fatalnych tradeów i nie było w ogóle opcji przebicia. może było napisane że bez pendingu, natomiast w tym trejdzie dzisiejszym takiego zapisu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 GM z beGM raczej honorowo podchodzą do kwestii klepnietych i potwierdzonych oficjalnie deali. Rozumiem zasady pending u ale jak nie wykaże się totalnej pomyłki w ocenie wartości to lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 27 minut temu, piotreksuper napisał: może było napisane że bez pendingu, natomiast w tym trejdzie dzisiejszym takiego zapisu nie ma. Pending jest teraz zakladany tylko na gmów w ich pierwszym sezonie prowadzenia druzyny, dla wszystkich innych domyślnie trejdy są bez pendingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 @piotreksuper dziękuje za szybkie negocjacje. życzę aby Granger się świetnie rozwinął powodzenia w następnych latach choć proszę nie przesadź aby w tym 2035 coś mi spłynęło. bede obserwował z ciekawością jak rozwiną się lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Dzięki ignazz! po jakim czasie nowi zawodnicy będą w nowych drużynach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 beznadziejny ten trade deadline nikt nie chce ze mną dealować (na moich warunkach) kończyć to wpizdu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Ale bomba na koniec. Rewelacja 45 minut temu, julekstep napisał: beznadziejny ten trade deadline nikt nie chce ze mną dealować (na moich warunkach) kończyć to wpizdu! Zasłona dymna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Jebac Magic. #slakmusisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Wszystko w czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Fajny ten deal Pistons - Blazers tylko po czasie AK poszedł za 3 rolesów, 1 słaby pick i 2 swapy - po sezonie mogło być drożej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Pewnie wielu rzeczy nie rozumiem, ale z pewnością jest w tym ten deal Orl - Dal. Superstar za solidniaków i bieda picki. Ale z drugiej strony nie martwię się, mam przyszłoroczny pick Dallas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 3 minuty temu, ignazz napisał: Zasłona dymna Teoretycznie tak, praktycznie mój props z ostatniej chwili. Julek zarzucił szkielet zawodników z miesiąc temu, więc było na czym budować sam trejd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 3 minuty temu, Tecu napisał: Pewnie wielu rzeczy nie rozumiem, ale z pewnością jest w tym ten deal Orl - Dal. Superstar za solidniaków i bieda picki. Ale z drugiej strony nie martwię się, mam przyszłoroczny pick Dallas. Lepszy z DAL/POR mam ja wiec albo masz słabszy z tych dwóch albo zaszło jakieś nieporozumienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Szczerze powiedziawszy to w Simbaskecie zawsze podchodziliśmy do tego tak, że to zabawa i jak ktoś się z czymś spóźnił chwilę to było to dopuszczane (oczywiście poza FA bo tam musiały być sztywne zasady), ale to już Krzemo i Julek zdecydują czy to przepuszczą. Co do trejdu z Kirilenka to trzeba przyznać, że julek odpalił bombę, PR się opłacił. Dziwię się tylko, że taki stary wyga jak Roger się na to nabrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi