profesora Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 15 minut temu, Pablo81 napisał(a): Przecież jeden jest z lotto protekcja, więc do Portland idzie Hawks. Nie mów, że nie czytałaś treści wymiany, która oceniasz Ok, mój błąd dalej uważam, że za drogo ALE TO MOJE ZDANiE!!! Nie wyboldowalam tego w pierwszym poście Każdy ma prawo do swojej opinii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 4 minuty temu, profesora napisał(a): Ok, mój błąd dalej uważam, że za drogo ALE TO MOJE ZDANiE!!! Nie wyboldowalam tego w pierwszym poście Każdy ma prawo do swojej opinii Ale po co pisać, że mogłem mieć Sadowskiego, skoro mam McCaina. Cmon Nie ta klasa. I to mimo kontrowersyjnego zbiegu okoliczności i dodatkowych punktów potencjału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 49 minut temu, Pablo81 napisał(a): Ale po co pisać, że mogłem mieć Sadowskiego, skoro mam McCaina. Cmon Nie ta klasa. I to mimo kontrowersyjnego zbiegu okoliczności i dodatkowych punktów potencjału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca Uuuu jest szansa na drame, nie porzucajmy tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 37 minut temu, elwariato napisał(a): Uuuu jest szansa na drame, nie porzucajmy tematu Już nie dramatyzuj że dziś nie ma porannej @julekstep , @Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca Ci jak próbują wbić się na imprezę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia @Pablo81 @gimmie @LAF @elwariato sprawdźcie tam czy wszystko jest ok, bo wyjątkowo nieprzyjemny trejd zrobiliście (praktycznie wszystko musiało iść ręcznie przez edit) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 6 minut temu, gimmie napisał(a): Jazz sign Kemba Walker Cut bez kosztowo jak jest opcja. (Jack Coleman) Kemba już poszedł do Grizz a bez kosztowo można cutować tylko do ASG w 1szym sezonie drugorundowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 6 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Ok my bad. To nie cut'uje jak Kemba zajęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 19 minut temu, Qcin_69 napisał(a): Hawks-Spurs Hawks out:B.Portis i 2 moje najbliżej dostępne picki 2 rundy Hawks in: White , T.Rozier, J.Richardson, R.O’Neal przed wymianą Spurs zwalniają McDanielsa i podpisują Whita @Pablo81 Jbc to zwolniłem Smitha w osobnym temacie i podpisałem White. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia składy zupdejtowane -> można zmieniać taksy @Pablo81 @matiwrona @LAF @Reikai @Sylvinho. @Qcin_69 czas do 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września @Cichy poszły oferty na PM dla 76ers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Września Udostępnij Opublikowano 19 Września W dniu 26.06.2026 o 10:48, Pablo81 napisał(a): Spurs - Bulls Spurs in: 1st Bulls 56 Spurs out: - Bulls in: - Bulls out: 1st Bulls 56 @Reikai ***Wymiana wchodzi w życie na początku draftu 2051*** Jakby można mi dopisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano Poniedziałek o 12:33 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 12:33 @julekstep o co chodzi z tym dealem że oddałeś Embiida i Bezulisa za rookasa i Mitchella? Rozumiem że chciałeś dobrze zrobić Rockets którzy posiadają Twoje dwa najbliższe picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Poniedziałek o 12:38 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 12:38 4 minuty temu, kuba2419 napisał(a): @julekstep o co chodzi z tym dealem że oddałeś Embiida i Bezulisa za rookasa i Mitchella? Rozumiem że chciałeś dobrze zrobić Rockets którzy posiadają Twoje dwa najbliższe picki Dokladnie o to chodzilo! Licze na rekompensate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu @Cichy czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Teraz, Qcin_69 napisał(a): @Cichy czemu? nie chcialem by szedl bezposrednio z Sixers do Hawks;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 11 minut temu, Cichy napisał(a): nie chcialem by szedl bezposrednio z Sixers do Hawks;) Dokladnie, trzeba przeczołgać białasa niech se nie myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Nie wiem po co te jęki. @Cichy aby się włączyć o walkę o top 8 musiałby dać swoje picki a i mogło by się skończyć jak ostatni sezon gdzie ani picku ani top 8. Poza Maxeyem tam ilość assetów jest wątpliwa mocno więc lepiej sobie wziąć tę paczkę i spróbować dołożyć kogoś ze swoich picków i później już na poważnie włączyć się o walkę o top 8 Edytowane 2 godziny temu przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Cichy napisał(a): nie chcialem by szedl bezposrednio z Sixers do Hawks;) wlasnie Laf pochwalił Twoją strategię xd Gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi