Skocz do zawartości

Transfery - komentarze, uwagi

gimmie

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, profesora napisał(a):

Heat 

Dostępne picki 2052 2053 2054 w kombinacji z pickami Magic możesz stworzyć Graala - zbierz swojego Graala!

Dostępny jest również Jokic interesuje mnie wzmocnienie SF.

Szukam wyłącznie wzmocnień pozostali raczej nie do ruszenia :)

Twoje picki w tym i w następnym sezonie są coś warte. Jak Scolari, Sado i Miller się rozwiną a Jok wypadnie z payrolla, to Heat będą sympatyczną ekipą.

25 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Twoje picki w tym i w następnym sezonie są coś warte. Jak Scolari, Sado i Miller się rozwiną a Jok wypadnie z payrolla, to Heat będą sympatyczną ekipą.

Dziękuję za reklamę o większą rekomendacje nie mogłam prosić 🫶 

50 minut temu, LAF napisał(a):

Czyli wychodzi na to, że jak ktoś w jednym drafcie będzie miał picki @julekstep , @profesora i Alonzo to uzyska jedynego Graala simbasketu

Wystarczą picki magic i heat 🤭,jak zdobędziesz do tego pick Alonzo to będzie koniec simkowego świata 🫣

Edytowane przez profesora

9 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Ja tam bardziej obserwuje ze zdziwieniem panic move ze strony Cavs...

Van Vleet - Fox - Doncic - Siakam

Dodać tu Bol Bola za MLE na C i Lakers będą ciekawi do obserwowania.

Przecież tu nie ma kompletnie obrony na pozycjach 2, 3, 4. Bol tego nie ogarnie.

Zamiana Lauri -> Doncic nic tu nie zmieni.

4 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

Przecież tu nie ma kompletnie obrony na pozycjach 2, 3, 4. Bol tego nie ogarnie.

Zamiana Lauri -> Doncic nic tu nie zmieni.

Zawsze można zostawić tego nieszczęsnego Ntilikinę w S5, a Foxa dać w podobnej roli jak grał u mnie w zeszłym sezonie jako super-rezerwowy na pozycje PG/SG/SF.

Doncic (ofensywny superstar) to jest solidna nadwyżka nad Lauri, zwłaszcza że Fin strasznie się męczył na trójce przy Siakamie.

Na FA leży całkiem sporo sensownych opcji, które będą do wzięcia niemal za darmo. Jak Lakers dobrze podziałają to z mocnym trzonem będą znowu groźni po uzupełnieniu rotacji.

6 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Zawsze można zostawić tego nieszczęsnego Ntilikinę w S5, a Foxa dać w podobnej roli jak grał u mnie w zeszłym sezonie jako super-rezerwowy na pozycje PG/SG/SF.

Doncic (ofensywny superstar) to jest solidna nadwyżka nad Lauri, zwłaszcza że Fin strasznie się męczył na trójce przy Siakamie.

Na FA leży całkiem sporo sensownych opcji, które będą do wzięcia niemal za darmo. Jak Lakers dobrze podziałają to z mocnym trzonem będą znowu groźni po uzupełnieniu rotacji.

Dostają PPG na SF, a tracą na desce. Brakuje tu trochę bilansu 0/D.

4 godziny temu, MarcusCamby napisał(a):

Ja tam bardziej obserwuje ze zdziwieniem panic move ze strony Cavs...

Van Vleet - Fox - Doncic - Siakam

Dodać tu Bol Bola za MLE na C i Lakers będą ciekawi do obserwowania.

4 godziny temu, Koelner napisał(a):

szczególnie na zachodzie to jest w stanie zrobić finał a na pewno przejść 2 rundę 

4 godziny temu, MarcusCamby napisał(a):

podpuszczajcie go bardziej xD

4 godziny temu, piotreksuper napisał(a):

nie bądź zły o tego vanvletta, dam Ci szansę za 3 lata.

ten podpis dla Lakers to większa krzywda niż brak tego podpisu dla Magic 🙃

1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a):

Tak, tak topowy PG ligi na spoko kontrakcie to krzywda dla Lakers.

Weź Gruby idź na spacer, bo pierdolisz.

Mały, to nie ja rozpisuje plan budowy w oparciu o MLE którego już nie ma xD

Edytowane przez julekstep

8 godzin temu, MarcusCamby napisał(a):

Na zachodzie będzie więcej takich przeciętnych zespołów w tym sezonie, 3/4 teamy które będą raczej odstawać i później kolejne około 8 zespołów które będą gonić i walczyć o pozostałe wolne miejsca w PO, pewnie w trakcie sezonu się to troszkę zmieni bo ktoś będzie mógł nie wytrzymać i wcisnąć tank mode 😉😅

2 minuty temu, kuba2419 napisał(a):

Na zachodzie będzie więcej takich przeciętnych zespołów w tym sezonie, 3/4 teamy które będą raczej odstawać i później kolejne około 8 zespołów które będą gonić i walczyć o pozostałe wolne miejsca w PO, pewnie w trakcie sezonu się to troszkę zmieni bo ktoś będzie mógł nie wytrzymać i wcisnąć tank mode 😉😅

Czy to już ten sezon w Houston czy nadal trust the process?🫠

2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

Czy to już ten sezon w Houston czy nadal trust the process?🫠

Zależy co masz na myśli "ten sezon", mistrza tutaj jeszcze nie będzie bo za słabe jest Houston ale powalczyć na pewno powalczymy. Zobaczymy jak długo 😅😂