Skocz do zawartości

Transfery - komentarze, uwagi

gimmie

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, LAF napisał(a):

Dobra , dobra 

@elwariato podejmuje decyzję czy cofamy czy nie. W końcu po coś tutaj jest 

O i znowu mnie dowartosciowal, ja od blisko 40 lat sie zastanawiam po co tu jestem 😋 jako komiszasz na uchodźstwie uwazam iż rozwiazanie kolegi @Pablo81 w mysl którego pick idzie do hawks a deal portis za sabonisa zostaje wstrzymany do momentu powrót tego drugiego do zdrowia, jest własciwy

9 minut temu, ignazz napisał(a):

Jeżeli GM biorący trupa potwierdzi że nie wiedział bym cofnął. Po prostu nie znam intencji. Może taki był plan. 

a jakie to ma znaczenie czy wiedział czy nie? też nie wiedziałem, że Frazier ma 19 drive d gdy mu dawałem 10 mln na rok, a jakoś cofnięcia tego nie było. 

Odpowedzialnosc za sprawdzenie czy ktoś jest kontuzjowany/ ma birdy spada na osobę która dany deal klepie, lub inicjuje. 

Mają tylko deal potwierdziłem, nawet idąc na rękę Reikaiowi gdy coś tam chciał zmieniać. 

A to, że nie sprawdził, że Sabo połamany to już nie moja sprawa, nigdy tego nie ukrywałem, ani nie było to też zatuszowane na stronie. 

Błąd kosztowny pewnie, ale no niestety, takie są prawa simki. 

Uważaj co podpisujesz. 

13 minut temu, ignazz napisał(a):

Z drugiej strony jeżeli w lidze Tatuma @Qcin_69 gotowy byłby do powrotu BeGM to bym dodał że żartowałem w pierwszej części zdania. 

nie chce mi się wracać do ligi złożonej z botów i Spółdzielni Jaśkowej xd wy się tam sami babrajcie :D 

14 minut temu, elwariato napisał(a):

O i znowu mnie dowartosciowal, ja od blisko 40 lat sie zastanawiam po co tu jestem 😋 jako komiszasz na uchodźstwie uwazam iż rozwiazanie kolegi @Pablo81 w mysl którego pick idzie do hawks a deal portis za sabonisa zostaje wstrzymany do momentu powrót tego drugiego do zdrowia, jest własciwy

mądrego warto poczytać