LAF Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Pomijając Thybulle Aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 8 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Pomijając Thybulle 1. Oladipo 2. Suggs 3. Daniels 4. Beal 5. Black 6. Sheppard Dipo - tak jak pisałem Suggs - tu faktycznie przeoczyłem, ale różnica minimalna Daniels - nie traktuję backupa Dipo na 10 mpg jako 'liczącego się SG' Beal - no nie, Reed jest lepszy Black - daj spokój, tutaj Reed jest lepszy w każdym aspekcie (perD, driveD, steal) -> not even close więc niech będzie że 3ci obrońca wśród liczących się SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 32 minuty temu, julekstep napisał(a): Dipo - tak jak pisałem Suggs - tu faktycznie przeoczyłem, ale różnica minimalna Daniels - nie traktuję backupa Dipo na 10 mpg jako 'liczącego się SG' Beal - no nie, Reed jest lepszy Black - daj spokój, tutaj Reed jest lepszy w każdym aspekcie (perD, driveD, steal) -> not even close więc niech będzie że 3ci obrońca wśród liczących się SG Ta kufa tylko ze Khris ich wszystkich zjada ta przyslowiowa dupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Teraz, elwariato napisał(a): Ta kufa tylko ze Khris ich wszystkich zjada ta przyslowiowa dupa Musimy zrobić własny PR , przyjacielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 7 minut temu, elwariato napisał(a): Ta kufa tylko ze Khris ich wszystkich zjada ta przyslowiowa dupa Khris dostał swoje kwiatki w PR ale defensywnie Reed lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego (edytowane) Jak widzę te Suggsy, Sheppardy czy Blacki w tierze Jalena Williamsa czy Edwardsa, to mnie śmiech ogarnia Już 100x było udowodnione, że 12PPG Guarda z super obrona nie daje impaktu, ale cyferki to cyferki, nie? Edytowane 8 Lutego przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Jak widzę te Suggsy czy Shepparda w tierze Jalena Williamsa czy Edwardsa, to mnie śmiech ogarnia Już 100x było udowodnione, że 12PPG Guarda z super obrona nie daje impaktu, ale cyferki to cyferki, nie? Uwaga Jalen, na sprzedaż xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Uwaga Jalen, na sprzedaż xD Trochę to już nudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Trochę to już nudne Oj tam, nie jest prawdą że masz wszystkich na handel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 13 minut temu, Pablo81 napisał(a): Jak widzę te Suggsy, Sheppardy czy Blacki w tierze Jalena Williamsa czy Edwardsa, to mnie śmiech ogarnia Już 100x było udowodnione, że 12PPG Guarda z super obrona nie daje impaktu, ale cyferki to cyferki, nie? Sheepard 10, a Jalen Greena w ogóle nie ma? Jak to przeszło przez klawiaturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Sheepard 10, a Jalen Greena w ogóle nie ma? Jak to przeszło przez klawiaturę Mechanizm kompensacji po campach 4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Oj tam, nie jest prawdą że masz wszystkich na handel? Oczywiście, że jest prawdą, jak prawdą są coroczne sprzeczki w PR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 27 minut temu, Pablo81 napisał(a): Jak widzę te Suggsy, Sheppardy czy Blacki w tierze Jalena Williamsa czy Edwardsa, to mnie śmiech ogarnia uściślając Jalen Williams to tier niżej niż Suggs/Sheppard/Edwards 13 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Sheepard 10, a Jalen Greena w ogóle nie ma? Jak to przeszło przez klawiaturę przeszło tak jak zeszłoroczny RS C's pod wodzą wspomnianego Greena xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Teraz, julekstep napisał(a): uściślając Jalen Williams to tier niżej niż Suggs/Sheppard/Edwards przeszło tak jak zeszłoroczny RS C's pod wodzą wspomnianego Greena xD Ranking imienia Franka Nkitiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Ranking imienia Franka Nkitiny Frank niestety poleciał mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 13 minut temu, Pablo81 napisał(a): Spurs - Heat - Hawks Spurs in: Jorgensen + Williams J. + Beasley Spurs out: Garuba + 1st Heat 50 Heat in: Rabb + Mamukelashvili + Miye Oni + 1st Heat 50 Heat out: Seymour + 1st Bulls 53 Hawks in: Garuba + Seymour + 1st Bulls 53 Hawks out: Jorgensen + Mamukelashvili + Miye Oni + Rabb + Bradley @profesora @Qcin_69 ***GMkę Heat proszę o zwolnienie jednego slotu przed wymianą*** Cos sie zle wpisalo w tym trejdzie (inni wchodza inni wychodza) popraw pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego @profesora brak cuta z Twojej strony blokuje deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 21 godzin temu, julekstep napisał(a): @profesora brak cuta z Twojej strony blokuje deal poszedł cut, możesz aktualizować bo nie wiem ile mam siana do wydania na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 11 minut temu, Qcin_69 napisał(a): Hawks in: jarek Sullinger Sullinger przez 48 h jest na liście waivers, więc post nieważny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 1 minutę temu, kuba2419 napisał(a): Rockets in: Cameron Krutwig Wcale sie nie domyslam z kim Rockets zaraz beda trejdowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Teraz, julekstep napisał(a): Wcale sie nie domyslam z kim Rockets zaraz beda trejdowac Hmm, Drew Timme wraca do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi