Skocz do zawartości

Transfery - komentarze, uwagi

gimmie

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, julekstep napisał(a):

mogli równie dobrze brać Sailorsa i oddać pozostałe picki za free -> prawdopodobnie wyszli by na tym lepiej niż na przyszłorocznym picku Kings

Wiem, że go chciałeś, ale niestety teraz (w przeciwieństwie do poprzednich lat) nie masz assetow na pozyskanie go :(

22 minuty temu, Krzemo napisał(a):

Deal dobry dla obu stron, LAC czyszczą salary, DEN oszczędzają kilka dolców i pozyskują fajnych rolesów. 

RWIII i Keyshawn George poszli wcześniej za spadający kontrakt Capeli + wisi w salary LAC jeszcze ostatni rok Jamala Murraya, więc kierunkowo decyzja LAC zrozumiała i pensja AD idealnie się w to wpisuje ;]   

Pick jest pick, może być 25 może być i 6-10. 

Wstydziłbyś się pisać takie rzeczy :)

1 minutę temu, julekstep napisał(a):

mogli równie dobrze brać Sailorsa i oddać pozostałe picki za free -> prawdopodobnie wyszli by na tym lepiej niż na przyszłorocznym picku Kings

Jak Giannis lub LaMelo wypadnie z kontuzją ala SGA z zeszłego sezonu to mogą być ciężary. Trzy nazwiska w rosterze, brak kasy. Ktoś za MLE do piątki i reszta składu za minimum. Może być różnie. Schemat trzy mocne nazwiska i odpady już tutaj nieraz okazał się flopem jak chociażby Bulls w zeszłym sezonie. Tu mamy dwa wybitne i nic więcej na ten moment. 

No jeszcze jest Favors z MLE*. Ice potrafi rzeźbić, ale nie jest tak, że ten niechroniony pick nie ma potencjału.

3 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

Wiem, że go chciałeś, ale niestety teraz (w przeciwieństwie do poprzednich lat) nie masz assetow na pozyskanie go :(

yup, liczyłem że się ostanie do mojego picku bo w tym drafcie z takim numerem to steal....ale to nie jest grajek na którego bym się rzucał z assetami (no chyba że zaliczy mega campy ofc)

2 minuty temu, kuba2419 napisał(a):

Gdyby Logan nie ostał się do #14 to Kenny by poszedł szybciej.

Dawaj na mess na chwilę :)

10 minut temu, julekstep napisał(a):

yup, liczyłem że się ostanie do mojego picku bo w tym drafcie z takim numerem to steal....ale to nie jest grajek na którego bym się rzucał z assetami (no chyba że zaliczy mega campy ofc)

C A- A- B- PG z 95 potencjału - to może coś fajnego z tego wyjść.