Skocz do zawartości

Transfery - komentarze, uwagi

gimmie

Rekomendowane odpowiedzi

37 minut temu, Reikai napisał(a):

Sezon bez afer to nie sezon!

No to jedziemy z koksem

@Qcin_69 - czy Twoim (eksperckim) zdaniem trejdy @Alonzo nosza znamioma wypozyczen?

6 minut temu, Alonzo napisał(a):

Cichy,

Nie sądziłem, że ktoś tu w ogóle stworzy problem z niczego;)

Samo podpisanie Hukportiego uniemożliwia zrobienie najpierw dealu po DSJ. Tu kolejność może być tylko jedna. 

Nie wiem jak inni komisze ale ja zawsze podpisy 'pod trade' klikam bezposrednio przed trejdem.

51 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Kłócić się będą a simek nie ma komu robić....

Teraz każdy boi się zrobić bo będzie afera. Julek zrobił problem, gdzie go nie było, aby był weeked bez simek, no i udało się 😆

Edytowane przez profesora

7 minut temu, profesora napisał(a):

Teraz każdy boi się zrobić bo będzie afera. Julek zrobił problem, gdzie go nie było, aby był weeked bez simek, no i udało się 😆

Ale za to jak rozwiąże problem to będzie bohaterem 💪, trzeba odwracać uwagę od prawdziwego problemu - roz***ania Magicks xDDDDDDD

Edytowane przez agresywnychomik

Ale, że Julek najprostszą robotę spierdoli to się nikt nie spodziewał...

Długo teraz będziemy przez taką głupotę na postojowych? Już wczoraj jednej simki nie było...

A tak po za tym, to czy skoro nowi GMowie dostali mentorów to przypadkiem zasada pendingu nie powinna zostać zniesiona?

2 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

W mojej wymianie był pending, to nikt nawet słowa nie napisał. Nie ma tematu. Ale przerzucanie jakichś kasztanów to już jest temat do debaty ;)

c*** kogo obchodzą bieda-wymiany. Każdego boli, że simka stoi.

Zresztą chyba problem zgłosił Alonzo, bo tam deale potencjalnie łączone były, a Julek wprowadzał część i podejrzewam, że będzie problem to teraz ułożyć.

17 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Ale za to jak rozwiąże problem to będzie bohaterem 💪, trzeba odwracać uwagę od prawdziwego problemu - roz***ania Magicks xDDDDDDD

typowy urzędas. nie mam co robić -> zrobię problem -> rozwiązując go  wykażę się praca -> jestem potrzebny 

1 godzinę temu, agresywnychomik napisał(a):

Godzinę temu, Koelner napisał(a):

typowy urzędas. nie mam co robić -> zrobię problem -> rozwiązując go  wykażę się praca -> jestem potrzebny 

Socjalizm to ustrój który bohatersko walczy z problemami, które sam sobie stwarza.

Stefan Kisielewski