julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2025 37 minut temu, Reikai napisał(a): Sezon bez afer to nie sezon! No to jedziemy z koksem @Qcin_69 - czy Twoim (eksperckim) zdaniem trejdy @Alonzo nosza znamioma wypozyczen? 6 minut temu, Alonzo napisał(a): Cichy, Nie sądziłem, że ktoś tu w ogóle stworzy problem z niczego;) Samo podpisanie Hukportiego uniemożliwia zrobienie najpierw dealu po DSJ. Tu kolejność może być tylko jedna. Nie wiem jak inni komisze ale ja zawsze podpisy 'pod trade' klikam bezposrednio przed trejdem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2025 sami stwarzacie problemy jakbyście w budżetówce robili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 6 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2025 (edytowane) 51 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Kłócić się będą a simek nie ma komu robić.... Teraz każdy boi się zrobić bo będzie afera. Julek zrobił problem, gdzie go nie było, aby był weeked bez simek, no i udało się Edytowane 6 Grudnia 2025 przez profesora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2025 (edytowane) 7 minut temu, profesora napisał(a): Teraz każdy boi się zrobić bo będzie afera. Julek zrobił problem, gdzie go nie było, aby był weeked bez simek, no i udało się Ale za to jak rozwiąże problem to będzie bohaterem , trzeba odwracać uwagę od prawdziwego problemu - roz***ania Magicks xDDDDDDD Edytowane 6 Grudnia 2025 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2025 W mojej wymianie był pending, to nikt nawet słowa nie napisał. Nie ma tematu. Ale przerzucanie jakichś kasztanów to już jest temat do debaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2025 Ale, że Julek najprostszą robotę spierdoli to się nikt nie spodziewał... Długo teraz będziemy przez taką głupotę na postojowych? Już wczoraj jednej simki nie było... A tak po za tym, to czy skoro nowi GMowie dostali mentorów to przypadkiem zasada pendingu nie powinna zostać zniesiona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 6 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2025 Hop hop @elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2025 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): W mojej wymianie był pending, to nikt nawet słowa nie napisał. Nie ma tematu. Ale przerzucanie jakichś kasztanów to już jest temat do debaty c*** kogo obchodzą bieda-wymiany. Każdego boli, że simka stoi. Zresztą chyba problem zgłosił Alonzo, bo tam deale potencjalnie łączone były, a Julek wprowadzał część i podejrzewam, że będzie problem to teraz ułożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2025 51 minut temu, julekstep napisał(a): No to jedziemy z koksem @Qcin_69 - czy Twoim (eksperckim) zdaniem trejdy @Alonzo nosza znamioma wypozyczen? Royce zaliczył już kilka ekip jako zapchajdziura więc tutaj nie ma jak tego podpiąć pod wypożyczenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2025 17 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Ale za to jak rozwiąże problem to będzie bohaterem , trzeba odwracać uwagę od prawdziwego problemu - roz***ania Magicks xDDDDDDD typowy urzędas. nie mam co robić -> zrobię problem -> rozwiązując go wykażę się praca -> jestem potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2025 Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): W mojej wymianie był pending, to nikt nawet słowa nie napisał. Nie ma tematu. Ale przerzucanie jakichś kasztanów to już jest temat do debaty Bo Ty ladnie piszesz zeby wrzucic deal y po tym jak przejdzie deal x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2025 Jako nadpod komisarz popieram g. Burze jest ciekawie itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2025 1 godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): Ale za to jak rozwiąże problem to będzie bohaterem , trzeba odwracać uwagę od prawdziwego problemu - roz***ania Magicks xDDDDDDD Godzinę temu, Koelner napisał(a): typowy urzędas. nie mam co robić -> zrobię problem -> rozwiązując go wykażę się praca -> jestem potrzebny Socjalizm to ustrój który bohatersko walczy z problemami, które sam sobie stwarza. Stefan Kisielewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 6 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2025 7 minut temu, elwariato napisał(a): Jako nadpod komisarz popieram g. Burze jest ciekawie itd No dobra , @elwariato poparł decyzję @julekstep zostaje jak jest. Simka może ruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2025 Managerowie już dokonują samopendingow podczas transferów xD brawo Julas xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2025 11 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Managerowie już dokonują samopendingow podczas transferów xD brawo Julas xD i tak się wychowuje GMów! #KorczakSimbasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2025 lepszy komisz niż gm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2025 @Alonzo stosunkiem głosów 2:1 zadecydowano że Twoje trejdy zostaną przeprowadzone (mimo złej kolejności) ofc po okresie pendingu (czyli po wieczornej simce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 6 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi