LAF Opublikowano 11 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2025 26 minut temu, Koelner napisał(a): typowy ślizgacz z warszafki On z Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2025 3 minuty temu, LAF napisał(a): On z Marek Marek nieogarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2025 Modelowa współpraca na linii Spurs Magic! Reid i Bol -> Ingram Sheppard + Edey -> Edwards + Barnes. Spurs & Magic -> BFF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2025 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Modelowa współpraca na linii Spurs Magic! Reid i Bol -> Ingram Sheppard + Edey -> Edwards + Barnes. Spurs & Magic -> BFF Nawet Wariat na początku gry nie dawał takich prezentów jak Julek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2025 5 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Nawet Wariat na początku gry nie dawał takich prezentów jak Julek. Po czasie zwrot Reid + Ból + Picki nie był taki zły. Tylko Reid został oddany. A Sheppard też konkret. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2025 miał lepszych prospektów ale nie poszły campy to zaczął tank aby wziąć gorszych prospektów i liczyć na campy -> tanker/przegryw całej okazałości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2025 Godzinę temu, julekstep napisał(a): W Magic dostępni! (za picki, prospekty itp) Saddiq Bey -> 234 scoring + 60 handling + solidny all-arounder, co daje fajnego SFa na poziomie starter/3cia opcja bez żadnej czerwonej flagi na przyjemnym kontrakcie Kris Dunn -> fajny rotacyjny guard, idealny 6th man bez czerwonych flag Cameron Payne -> kolejny przyjemny combo-guard do rotacji z przyjemnym kontraktem. Championship DNA Andre Drummond -> wybitna zbiórka (99/98), jeśli masz braki w tym elemencie to będzie jak znalazł Russell Westbrook -> kto ma wiedzieć ten wie, ale tu - ze względu na wysokość kontraktu - deale będą bardziej wymagające. tu do każdego w ramach trejdu mogę dodać młodych Rollinsa i Tshiebwe jak ktoś chce zaryzykować (jakby co będą do zwolnienia za free na FA) dodatkowo za jakikolwiek spad: Kendrick Nunn -> Fajny scoring punch (231 scoring + 65 handling) z ławki 5 minut temu, profesora napisał(a): W heat dostępny wszyscy za wzmocnienia picki również dostępne Dwa ogłoszenia idealnie pasujące do siebie. Nie wstydźcie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2025 Teraz, Pablo81 napisał(a): Dwa ogłoszenia idealnie pasujące do siebie. Nie wstydźcie się. nie no, Heat do sensownych trejdów muszą niestety wciskać Aytona -> a ja nie brać na siebie jego kontraktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2025 W dniu 17.10.2025 o 08:53, julekstep napisał(a): Tak jak pisalem - typowe dymanko na korzysc 76ers ale po tej probie rozbojnczej kelnera trzba oszczedniej uzywac slow 'tragedia' itp bo poprzeczka c***owosci 'deali' poszla bardzo w gore xD Jak tam było dymanko to tutaj jest prawdziwy gang bang, pomijam fakt że poprzeczka c***owosci została pokonana bez wysiłku niczym Duplantis xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2025 Teraz, agresywnychomik napisał(a): Jak tam było dymanko to tutaj jest prawdziwy gang bang, pomijam fakt że poprzeczka c***owosci została pokonana bez wysiłku niczym Duplantis xD Synku, mało wiesz jeszcze o simce i jej niuansach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2025 Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Modelowa współpraca na linii Spurs Magic! Reid i Bol -> Ingram Sheppard + Edey -> Edwards + Barnes. Spurs & Magic -> BFF Jeszcze sobie Julcio polewki z ciebie robi, dla mnie był chociaż miły 28 minut temu, julekstep napisał(a): Synku, mało wiesz jeszcze o simce i jej niuansach! Ta i dlatego zrowna sie pewnie zaraz z toba sukcesami PS a tak zupelnie serio to trzeba mieć jakas dysfunkcję zeby odpalic taki deal jak ten ze scottiem to jest casus walla tylko wtedy pick miałes, teraz oddasz tych wszystkich prospectow za wlasne picki. Te dwa poprzednie deale to moze sie jakos bronily, ale ten to juz porażka, wyszło Tatum->Szepard ... ja pierdyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2025 beka w c*** z niego, spełnia swoją rolę jako konferansjer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 11 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2025 (edytowane) 3 minuty temu, elwariato napisał(a): Jeszcze sobie Julcio polewki z ciebie robi, dla mnie był chociaż miły Ta i dlatego zrowna sie pewnie zaraz z toba sukcesami PS a tak zupelnie serio to trzeba mieć jakas dysfunkcję zeby odpalic taki deal jak ten ze scottiem to jest casus walla tylko wtedy pick miałes, teraz oddasz tych wszystkich prospectow za wlasne picki. Te dwa poprzednie deale to moze sie jakos bronily, ale ten to juz porażka, wyszło Tatum->Szepard ... ja pierdyle Do tego jeszcze dostał dwa picki 1rd Edytowane 11 Listopada 2025 przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2025 41 minut temu, elwariato napisał(a): Jeszcze sobie Julcio polewki z ciebie robi, dla mnie był chociaż miły Ta i dlatego zrowna sie pewnie zaraz z toba sukcesami PS a tak zupelnie serio to trzeba mieć jakas dysfunkcję zeby odpalic taki deal jak ten ze scottiem to jest casus walla tylko wtedy pick miałes, teraz oddasz tych wszystkich prospectow za wlasne picki. Te dwa poprzednie deale to moze sie jakos bronily, ale ten to juz porażka, wyszło Tatum->Szepard ... ja pierdyle Z @julekstep negocjacje topka. Tak lub nie w ciągu kilku godzin, ewentualnie konkretna kontroferta, a nie męczenie buły w nieskończoność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2025 19 minut temu, Pablo81 napisał(a): Z @julekstep negocjacje topka. Tak lub nie w ciągu kilku godzin, ewentualnie konkretna kontroferta, a nie męczenie buły w nieskończoność. widocznie sympatyczny z niego koleś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 11 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2025 2 minuty temu, LAF napisał(a): PTB in : McBride na razie jest on na waivers, zglos sie o czasie albo wyslij wiadomosc do komiszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2025 Godzinę temu, Koelner napisał(a): widocznie sympatyczny z niego koleś A to na pewno, i szybko pociaga za spust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2025 1 godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Z @julekstep negocjacje topka. Tak lub nie w ciągu kilku godzin, ewentualnie konkretna kontroferta, a nie męczenie buły w nieskończoność. Ja jak byłem młodszy i miałem koleżankę do ruchania to też nie powiedziałem o niej złego słowa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2025 9 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Ja jak byłem młodszy i miałem koleżankę do ruchania to też nie powiedziałem o niej złego słowa xD a też chodziła i opowiadała że jest WIELKA I LEGENDARNA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2025 7 minut temu, Koelner napisał(a): a też chodziła i opowiadała że jest WIELKA I LEGENDARNA? Nie, mówiła że nie tankuje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi