MarcusCamby Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października @julekstep ja rozumiem, ze campy fatalne mogą wpędzić w depresje. Ale topowy talent to wypadałoby chociaż wrzucić na blok przy sprzedaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): @julekstep ja rozumiem, ze campy fatalne mogą wpędzić w depresje. Ale topowy talent to wypadałoby chociaż wrzucić na blok przy sprzedaży Mogłem Edeya ogłosić. To fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października PRZEGRYW TO PRZEGRYW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października Co tam się stanęło się @julekstep? Magic wracają do strefy komfortu i idą w tank? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października Teraz, Alonzo napisał(a): Co tam się stanęło się @julekstep? Magic wracają do strefy komfortu i idą w tank? no właśnie na odwrót -> Magic walczą kto nie trenuje nie jest godny bycia MAGIEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października Raz jesteś MVP turnieju a później Ciebie w zespole już ni ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października Teraz, LAF napisał(a): Raz jesteś MVP turnieju a później Ciebie w zespole już ni ma Skauci Magic oczywiscie zameldowali sie w lozy vip turnieju Jacka Danielsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października 2 minuty temu, LAF napisał(a): Raz jesteś MVP turnieju a później Ciebie w zespole już ni ma Zadecydowała porażka w późniejszym sparingu z Portland. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października Typowy panic trade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października Meh, poza tymi pickami to spoks deal, glebia w Magic nieporownana po nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października 1 minutę temu, elwariato napisał(a): Meh, poza tymi pickami to spoks deal, glebia w Magic nieporownana po nim o ile Tatum i Payton nie spierdolą to deal się wybroni topowy grajek na teraz? czek topowy prospekt? czek gówno prospekt, który a nóż odpali? czek a to wszystko za grajka na poziomie ~all-star, który może już nie wskoczyć do wagonika superstarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października 2 minuty temu, julekstep napisał(a): o ile Tatum i Payton nie spierdolą to deal się wybroni topowy grajek na teraz? czek topowy prospekt? czek gówno prospekt, który a nóż odpali? czek a to wszystko za grajka na poziomie ~all-star, który może już nie wskoczyć do wagonika superstarów Wielcy Magic jeszcze więksi, niczym ego GMa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Wielcy Magic jeszcze więksi, niczym ego GMa xD Wielcy Magic są Najwięksi! AUU! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października 4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Takich rookasow tu dawno nie było: Pistons out: Huerter, Simmons 49' 1st rd. Pistons in: Olapido ---------- 76ers out: Olapido 76ers in: Huerter, Simmons 49' 1st rd. ---------- @ernie9005 potwierdź. czy jak dwóch kotów z niby pendingiem trejduje ze sobą to czy jest pending? mam błąd systemu aczkolwiek dymanko wyśmienite (76ers strona aktywna, Pistons pasywna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października 3 minuty temu, julekstep napisał(a): czy jak dwóch kotów z niby pendingiem trejduje ze sobą to czy jest pending? Ja bym zostawił jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października 3 minuty temu, julekstep napisał(a): czy jak dwóch kotów z niby pendingiem trejduje ze sobą to czy jest pending? mam błąd systemu aczkolwiek dymanko wyśmienite (76ers strona aktywna, Pistons pasywna) Dlaczego dymanko? 3 minuty temu, julekstep napisał(a): czy jak dwóch kotów z niby pendingiem trejduje ze sobą to czy jest pending? mam błąd systemu Jak normalnie jest 24h to tutaj powinno być chyba 48h xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października 4 minuty temu, julekstep napisał(a): czy jak dwóch kotów z niby pendingiem trejduje ze sobą to czy jest pending? mam błąd systemu aczkolwiek dymanko wyśmienite (76ers strona aktywna, Pistons pasywna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października 2 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Dlaczego dymanko? dopłacanie pickiem za wzięcie gówno-kontraktu Dipo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października (edytowane) 2 minuty temu, julekstep napisał(a): dopłacanie pickiem za wzięcie gówno-kontraktu Dipo? Myślę że tutaj zadziałała magia rankingu CambyGOATA Edytowane 16 Października przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października 1 minutę temu, kuba2419 napisał(a): Myślę że tutaj zadziałała magia rankingu CambyGOATA To ja bym poczekał na ranking Ogórków to wtedy może dojść do odczarowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi