julekstep Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października 10 minut temu, agresywnychomik napisał(a): @julekstep kiedy wyniki campów? Dziś czy idziesz do ortopedy z kolanami? dziś jbc można śledzić na żywo po 22 -> https://discord.gg/hh8SmZnxhq zobaczysz jak chłopaki (i w sumie nie tylko! simka inkluzywna!) padają przed potęgą Magic i podlizują mi pod najmniejszy wymiar kary! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października 13 minut temu, agresywnychomik napisał(a): @julekstep kiedy wyniki campów? Dziś czy idziesz do ortopedy z kolanami? Dziś w nocy święto simbasketu - matki boskiej campowskiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października (edytowane) Widzę, że @agresywnychomik jest nowym adresatem terapeutycznych afirmacji @julekstep Edytowane 13 Października przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października 4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Dziś w nocy święto simbasketu - matki boskiej campowskiej! prawie jak matki boskiej pieniężnej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): Widzę, że @agresywnychomik jest nowym adresatem terapeutycznych afirmacji @julekstep chęci są ważne ale wątpię aby @agresywnychomik pomógł @julekstep w jego dwubiegunowości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października 13 minut temu, julekstep napisał(a): dziś jbc można śledzić na żywo po 22 -> https://discord.gg/hh8SmZnxhq zobaczysz jak chłopaki (i w sumie nie tylko! simka inkluzywna!) padają przed potęgą Magic i podlizują mi pod najmniejszy wymiar kary! Dobra @julekstep wszyscy wiemy, że przez Twoje głupie żarty @Koelner opuścił tę grupę. Teraz na cel wziąłeś sobie mnie , @elwariato i @kuba2419 Możemy sobie pożartować, ale są granice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października 4 minuty temu, LAF napisał(a): Dobra @julekstep wszyscy wiemy, że przez Twoje głupie żarty @Koelner opuścił tę grupę. ciągle nie wiem o czym piszesz lol teraz widzę - serio?!? jak mnie @Koelner przeprosi to może wrócić na discorda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października 1 minutę temu, julekstep napisał(a): ciągle nie wiem o czym piszesz A komu ostatnio zmieniałeś nicki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października 1 minutę temu, LAF napisał(a): A komu ostatnio zmieniałeś nicki ? punishment fits the crime! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października 12 minut temu, julekstep napisał(a): jak mnie @Koelner przeprosi to może wrócić na discorda! popierdolony jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października Ogólnie wiem, że teraz naraziłem się zespołom z Florydy, ale cóż. Tak czasami bywa. A McCain albo poprowadzi zespół do PO albo zostanie wkrótce wytransferowany dalej (mam już za niego ciekawego centra). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października 3 minuty temu, LAF napisał(a): Ogólnie wiem, że teraz naraziłem się zespołom z Florydy, ale cóż. Tak czasami bywa. Moich Heat, proszę w nic nie mieszać! Nie wiem co sobie wymyśliłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października Teraz, profesora napisał(a): Moich Heat, proszę w nic nie mieszać! Nie wiem co sobie wymyśliłeś Wiesz doskonale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października Ja tam przed campami nie miałem na myśli nic złego pisząc o klikającym. Żeby było jasne. Niech zdrowie psychiczne dopisuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Ja tam przed campami nie miałem na myśli nic złego pisząc o klikającym. Żeby było jasne. Niech zdrowie psychiczne dopisuje. Za takie rzeczy się obraża? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października oho widzę zawiązuje się kolejna koalicja słabych przeciwko Wielkim Magic (AUU) nowe, nie znałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października APEL DO WSZYSTKICH GMÓW : może dajmy mu wygrać mistrza tak jak zrobił @Krzemo? szkoda chłopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października 7 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): @julekstep kiedy wyniki campów? Dziś czy idziesz do ortopedy z kolanami? Chomi dobrze zaczynasz, jechanie Magic i ich, pożal sie boże, gma zawsze na propsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października 9 minut temu, elwariato napisał(a): Chomi dobrze zaczynasz, jechanie Magic i ich, pożal sie boże, gma zawsze na propsie chociaż to się robi trochę nudne i widać że to lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października 1 godzinę temu, Koelner napisał(a): chociaż to się robi trochę nudne i widać że to lubi A nie, jak lubi to nie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi