julekstep Opublikowano 11 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2025 (edytowane) 26 minut temu, LAF napisał(a): Akurat picki @Reikai są takie se a o Twoje @julekstep to ludzie non stop pytają. Jeszcze jak bys mial jakies moje firsty to moze ktos sensowny by w to uwierzyl A tak to zaimponowales pablo i kelnerowi Edytowane 11 Października 2025 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2025 23 minuty temu, julekstep napisał(a): Jeszcze jak bys mial jakies moje firsty to moze ktos sensowny by w to uwierzyl A tak to zaimponowales pablo i kelnerowi nie denerwuj sie -> pierdolnil sobie kebsa bo raczej nie mistrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2025 52 minuty temu, julekstep napisał(a): Jeszcze jak bys mial jakies moje firsty to moze ktos sensowny by w to uwierzyl A tak to zaimponowales pablo i kelnerowi Twoje dwójki to jak jedynki Nawet lepsze bo można zrzucić w razie jakiejś kontuzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 51 minut temu, LAF napisał(a): Tak San Antonio - Portland Portland out : Jaden Springer , 1st Soncis '53 Portland in : Jared McCain , Austin Reaves San Antonio in : Jaden Springer , 1st Soncis '53 San Antonio out : Jared McCain , Austin Reaves @Pablo81 trochę smutne że mi zawsze dajesz frajerskie propsy (np dobry grajek za dwóch totalnych gówniaków) a Pablowi się wystawiasz do takich dymanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 Portland zostało chyba w 2 sezony rozjebane, zespół który był 45-50W i miał perspektywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 12 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 3 minuty temu, Koelner napisał(a): Portland zostało chyba w 2 sezony rozjebane, zespół który był 45-50W i miał perspektywy Dobrze mieć ich pick nawet z top 10 protected Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 12 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 26 minut temu, julekstep napisał(a): trochę smutne że mi zawsze dajesz frajerskie propsy (np dobry grajek za dwóch totalnych gówniaków) a Pablowi się wystawiasz do takich dymanek 11 minut temu, profesora napisał(a): Dobrze mieć ich pick nawet z top 10 protected Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 (edytowane) 15 minut temu, LAF napisał(a): ale to nie ja się wystawiam, więc to nie dla mnie! 31 minut temu, Koelner napisał(a): Portland zostało chyba w 2 sezony rozjebane, zespół który był 45-50W i miał perspektywy to już dłuższy proces! tam ostatni raz PO było w 43 (a mówimy tu o historycznie słabym zachodzie!) takie uroki zbyt częstego trejdowania z SAMI WIECIE KIM Edytowane 12 Października 2025 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 12 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 A Ty @julekstep co? Próbujesz odwrócić uwagę od Twojego słabego offseason? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 2 minuty temu, LAF napisał(a): A Ty @julekstep co? Próbujesz odwrócić uwagę od Twojego słabego offseason? nie smutno mi jak ktoś ode mnie chce 5 tysi za noc, a za rogiem innemu darmo daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 36 minut temu, julekstep napisał(a): takie uroki zbyt częstego trejdowania z SAMI WIECIE KIM @Pablo81 chyba akurat jest jednym z nielicznym z którym można trejdować skutecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 12 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 7 minut temu, julekstep napisał(a): nie smutno mi jak ktoś ode mnie chce 5 tysi za noc, a za rogiem innemu darmo daje Przecież to gracz z #11 a nawet jeżeli pick skończy w TOP 5 to przecież teraz będzie jakaś prehistoria w draftach więc raczej Ci obecni są lepsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 (edytowane) 21 minut temu, Koelner napisał(a): @Pablo81 chyba akurat jest jednym z nielicznym z którym można trejdować skutecznie Tak -> raz na jakis czas to nawet wskazane (w tym FA skorzystali na tym Raptors) Po prostu jak przedobrzysz to konczysz jak Blazers, Rockets albo Pacers 18 minut temu, LAF napisał(a): Przecież to gracz z #11 a nawet jeżeli pick skończy w TOP 5 to przecież teraz będzie jakaś prehistoria w draftach więc raczej Ci obecni są lepsi. I to byl ten argument ktory Cie przekonal? Edytowane 12 Października 2025 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 12 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 8 minut temu, julekstep napisał(a): I to byl ten argument ktory Cie przekonal? Nie, czytałem też co było pisane po wyborze McCaina przez Pablo. Dobra albo wnieście jakąś merytoryczną odpowiedź albo nic nie piszcie już. Skład jest na walkę o PO czyli miejsca 6-10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): nie smutno mi jak ktoś ode mnie chce 5 tysi za noc, a za rogiem innemu darmo daje Umyj utasa i nie jęcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 Ja czekam, jak w panice będą oddawanie Tatum/Edwards za 1st Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 Teraz, Pablo81 napisał(a): Ja czekam, jak w panice będą oddawanie Tatum/Edwards za 1st Magic Tam może Tatuma nie być w przyszłym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 Teraz, kuba2419 napisał(a): Tam może Tatuma nie być w przyszłym sezonie No ja tez bym nie chciał w takim dziadostwie grać Nie dziwię się, że rozważa taka możliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 1 minutę temu, kuba2419 napisał(a): Tam może Tatuma nie być w przyszłym sezonie i dalej będę miał lepsze perspektywy niż Rockets po 5 latach w loterii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 13 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2025 @julekstep kiedy wyniki campów? Dziś czy idziesz do ortopedy z kolanami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi