kuba2419 Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2 minuty temu, Reikai napisał(a): Wyprzedazy nie bedzie. Mamy core na wiele sezonow, do tego wszyscy sa wzglednie mlodzi lub bardzo mlodz Embiid przyszłego sezonu będzie miał 30 lat, Beal 31 i jedynie Hali 24 graty ryzyka i trzymam kciuki za zjazd skillowy od przyszłorocznych campów ogólnie ruch allin i to się chwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 10 minut temu, kuba2419 napisał(a): Embiid przyszłego sezonu będzie miał 30 lat, Beal 31 i jedynie Hali 24 graty ryzyka i trzymam kciuki za zjazd skillowy od przyszłorocznych campów ogólnie ruch allin i to się chwali Pewnie, że się chwali Podobnie Raptors, którzy poszli po Bricka. Kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana! I gra jest ciekawsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) @Reikai ma tyle mistrzostw co @julekstep i świeższe i nie darowane więc wie co robi Edytowane 25 Sierpnia przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia W dniu 15.08.2025 o 13:58, Pablo81 napisał(a): Spurs - Celtics Spurs in: 1st Spurs 48 Spurs out: 2nd Jazz 49 + 2nd Spurs 52 Celtics out: 1st Spurs 48 Celtics in: 2nd Jazz 49 + 2nd Spurs 52 @Szulim @julekstep Jbc to 1st SAS 48 jest i mnie (jeszcze przez jakieś kilka minut). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Harden jaki upadek xD z kandydata do Mt.Rushmore simki do etatowego worka gnoju do przerzucania przez Spurs xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 23 minuty temu, julekstep napisał(a): Harden jaki upadek xD z kandydata do Mt.Rushmore simki do etatowego worka gnoju do przerzucania przez Spurs xD Gnój to ty se za plotem poprzerzucaj działkowcu, Harden jest wsparciem obydwu organizacji, taki dobry ze potrafi obo wagoniki pociagnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 15 minut temu, elwariato napisał(a): Gnój to ty se za plotem poprzerzucaj działkowcu, Harden jest wsparciem obydwu organizacji, taki dobry ze potrafi obo wagoniki pociagnąć no właśnie widziałem jak ładnie Cię pociągnął w tym roku prosto do 9tego miejsca w konfie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 44 minuty temu, julekstep napisał(a): Harden jaki upadek xD z kandydata do Mt.Rushmore simki do etatowego worka gnoju do przerzucania przez Spurs xD Ale za to jaki ruch się zrobił w interesie xD a jeszcze okienko nie jest otwarte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 11 minut temu, kuba2419 napisał(a): Ale za to jaki ruch się zrobił w interesie xD a jeszcze okienko nie jest otwarte dokładnie, @Pablo81 ożywia simkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 56 minut temu, Alonzo napisał(a): Houston Rockets - Seattle SuperSonics: HOU out: Dennis Schroeder HOU in: Kyrie Irving, Bruno Fernando, Andrew Nembhard SEA out: Kyrie Irving, Bruno Fernando, Andrew Nembhard SEA in: Dennis Schroeder @kuba2419 death, taxes, i Sonics z bottom3 kontraktem w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): no właśnie widziałem jak ładnie Cię pociągnął w tym roku prosto do 9tego miejsca w konfie! Po transferze po Hardena, do momentu kontuzji Zubaca Pacers byli 17-2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 6 minut temu, julekstep napisał(a): death, taxes, i Sonics z bottom3 kontraktem w lidze Już nie przesadzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 1 godzinę temu, Koelner napisał(a): dokładnie, @Pablo81 ożywia simkę Nie tylko on. Dużo trade robi również @kuba2419 oraz @elwariato no i moja skromna osoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 27 minut temu, kuba2419 napisał(a): Już nie przesadzaj 35 potencjału.... oj będzie się działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia ten jaki wieczny maruda, zjedz kebsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 25 minut temu, julekstep napisał(a): 35 potencjału.... oj będzie się działo A Irving ma 40 i co z tego? Schroder ma skille pg jakich żaden pg u mnie nigdy nie miał (wreszcie z normalnym i passingiem i handlingiem)- więc będę miał możliwość pograć wreszcie klasycznym pg w s5. A że ma wysoki kontrakt? - trudno. Jedni tak jak Ty idą w tank żeby się wzmocnić młodymi talentami - a inni jak ja ściągają przepłaconych graczy. Experyment Irving się nie powiódł - to był chyba mój najbardziej frustrujący sezon (z tym przekotem Irvingiem wygrałem raptem 2 mecze więcej niż ze starym Conleyem). Rozpoczynamy projekt Schroder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 3 godziny temu, julekstep napisał(a): no właśnie widziałem jak ładnie Cię pociągnął w tym roku prosto do 9tego miejsca w konfie! Zaszczytne 9 miejsce kontuzje rzecz losowa 7 minut temu, Alonzo napisał(a): A Irving ma 40 i co z tego? Schroder ma skille pg jakich żaden pg u mnie nigdy nie miał (wreszcie z normalnym i passingiem i handlingiem)- więc będę miał możliwość pograć wreszcie klasycznym pg w s5. A że ma wysoki kontrakt? - trudno. Jedni tak jak Ty idą w tank żeby się wzmocnić młodymi talentami - a inni jak ja ściągają przepłaconych graczy. Experyment Irving się nie powiódł - to był chyba mój najbardziej frustrujący sezon (z tym przekotem Irvingiem wygrałem raptem 2 mecze więcej niż ze starym Conleyem). Rozpoczynamy projekt Schroder. Najwazniejsze to sie nie poddawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2 minuty temu, elwariato napisał(a): Zaszczytne 9 miejsce kontuzje rzecz losowa Najwazniejsze to sie nie poddawać Trzeba zrobić reformę play in. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Trzeba zrobić reformę play in. A to już do @eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 28 minut temu, Alonzo napisał(a): z tym przekotem Irvingiem wygrałem raptem 2 mecze więcej niż ze starym Conleyem ja przecież od zawsze jebałem Kyriego xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi