Skocz do zawartości

Transfery - komentarze, uwagi

gimmie

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, Koelner napisał(a):

taaaa jak każdy deal co nie pasuje konkurencji 

Ten deal z Giannisem w takim kształcie to przy dealu Vucevic - G. Hill byłby mały miki. 

Podejrzewam że byłby to najgorszy deal w historii simki. Przecież Knicks tam nie dawali żadnego pozytywnego assetu. Spady za Giannisa i średniak Herro? 

Bardzo dobrze, że to nie przeszło. 

8 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Bardzo dobrze, że to nie przeszło. 

To nie jest kółko dyskusyjne tylko fakt, że deal w PW został dograny i nie został zaakceptowany z powodu gownoburzy. Żeby nie @Pablo81 ogólnie rynek transferowy byłby zamarznięty w tej zabawie a tego typu akcje zniechęcają do jej uczestniczenia. Nie mam w ogóle pretensji do dyskusji tylko do faktu że ktoś może się sugerować komentarzami stron które zazwyczaj negują deale.

Edytowane przez Koelner

6 minut temu, Koelner napisał(a):

To nie jest kółko dyskusyjne tylko fakt, że deal w PW został dograny i nie został zaakceptowany z powodu gownoburzy. Żeby nie @Pablo81 ogólnie rynek transferowy byłby zamarznięty w tej zabawie a tego typu akcje zniechęcają do jej uczestniczenia. Nie mam w ogóle pretensji do dyskusji tylko do faktu że ktoś może się sugerować komentarzami stron które zazwyczaj negują deale.

Nic by się nie zadziało . Przecież komisze mają prawa weta więc @julekstep by zablokował go. 

17 godzin temu, Szulim napisał(a):

Jak już kij w mrowisko poszedł to słucham ofert za Giannisa do godziny 18:00

jeśli nic ciekawszego nie będzie - to już wiecie gdzie zagra od jutra ;) 

LOL

10 godzin temu, LAF napisał(a):

Przecież komisze mają prawa weta więc 

c***a mogą 

tylko robić zamieszanie bo są wydygani 

• 2 tygodnie później...

Taaaak, wiem, straszna kradziez, dymanko.

Nieee, Pablo niczego nie wciskal, to ja naciskalem. Pablo rzucil zaporowa cene, zebym sie odczepil a ja na nia od razu sie zgodzilem.

Raz, ze picki przy trio na kilka dobrych sezonow Haliburton Beal Embiid nie powinny byc zbyt atrakcyjne.

Dwa, jestem w totalnej desperacji bo w przyszlym sezonie place 80.2 mln na 6 graczy. Jedyna opcja inna, to oslabienie sie zrzucajac komus z cap space Hartensteina lub Randla, znacznie sie oslabiajac.

A na to nie ma zgody, bo Bulls musza pozostac contenderem(Cytujac AU).

Teraz czekam na fals hejtu i STRACHU!

1 minutę temu, Reikai napisał(a):

Taaaak, wiem, straszna kradziez, dymanko.

Nieee, Pablo niczego nie wciskal, to ja naciskalem. Pablo rzucil zaporowa cene, zebym sie odczepil a ja na nia od razu sie zgodzilem.

Raz, ze picki przy trio na kilka dobrych sezonow Haliburton Beal Embiid nie powinny byc zbyt atrakcyjne.

Dwa, jestem w totalnej desperacji bo w przyszlym sezonie place 80.2 mln na 6 graczy. Jedyna opcja inna, to oslabienie sie zrzucajac komus z cap space Hartensteina lub Randla, znacznie sie oslabiajac.

A na to nie ma zgody, bo Bulls musza pozostac contenderem(Cytujac AU).

Teraz czekam na fals hejtu i STRACHU!

Te picko 51,52 mogą być już atrakcyjniejsze niż te pierwsze :)

1 minutę temu, kuba2419 napisał(a):

Ale Ty nie przeplacales Giannisa ale miałeś dostać go w grobej promce 😉

Giannis w ofensywie to jest kasztan, elitarny role player który idealnie pasowałby do ofensywnego Porzingisa oraz Curryego dlatego konkurencja się tak obsrała a @Szulim łyknął 

Ty to @Reikai nie masz dysonansu poznawczego, że dwa sezony temu pozyskałeś Embiida za jeden first pick, fakt że wtedy pewniak do TOP5, ale jednak.

A teraz oddajesz dwóch graczy z TOP15 na swojej pozycji i jeszcze dorzucasz pięć picków? :)

Gdzieś już widziałem ten scenariusz i przewiduję co będzie za 2-3 sezony. Nerwowe handlowanie Halilburtonem by odzyskać swoje picki, tak lekko teraz oddane.

Kuba jest teraz z drugiej strony barykady :)

13 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Ty to @Reikai nie masz dysonansu poznawczego, że dwa sezony temu pozyskałeś Embiida za jeden first pick, fakt że wtedy pewniak do TOP5, ale jednak.

A teraz oddajesz dwóch graczy z TOP15 na swojej pozycji i jeszcze dorzucasz pięć picków? :)

1. Wtedy bylby duet Embiid Haliburton. Teraz mam big3. Najlepsze? W lidze.

2. No to top15 to akurat kontrowersyjne, bo obaj sa w Waszych rankingach daaaaaleko w tyle.

Tak jak mowilem, finanse zmusily do tego. Jedyna inna opcja bylo oddanie za cap space Hartensteina/Randle I przejscie z contendera na 6? Seed.

Wyprzedazy nie bedzie. Mamy core na wiele sezonow, do tego wszyscy sa wzglednie mlodzi lub bardzo mlodzi.

Poza tym jak to mówi Lebron - fuck them picks :)

jestem pewien ze deal sie obroni jak poprzednie krytykowane.