elwariato Opublikowano 15 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2025 12 godzin temu, LAF napisał(a): Bum Trzech All Starow w Portland 12 godzin temu, julekstep napisał(a): z tego co widzę to aktualnie w składzie PTB nie ma jednego gracza z choćby jednym występem w ASG Wszystko sie zgadza, zależnie od narracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2025 4 minuty temu, LAF napisał(a): Wypożyczę do końca sezonu Austina. @Krzemo @Cichy zapraszam do rozpatrzenia tego ogłoszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2025 34 minuty temu, LAF napisał(a): Tu nie po co rozpatrzyć. Jak RoLo szedł na wypożyczenie to było wszystko cacy. I nie chodzi mi o takie wypożyczenie jakie było ostatnio po prostu chciałbym aby było sprawiedliwie. Wypożyczenie RoLo odbywało się za zamkniętymi drzwiami pokoju Alonzo i było fair. Tutaj jest wszystko czytelne. Udowodnij a nie pierdolisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 17 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2025 47 minut temu, LAF napisał(a): Tu nie po co rozpatrzyć. Jak RoLo szedł na wypożyczenie to było wszystko cacy. I nie chodzi mi o takie wypożyczenie jakie było ostatnio po prostu chciałbym aby było sprawiedliwie. Wypożyczenie RoLo odbywało się za zamkniętymi drzwiami pokoju Alonzo i było fair. Tutaj jest wszystko czytelne. Jaki koleś! To był spisek masońsko - żydowski zaplanowany przez elity na spotkaniu Grupy Bildenberg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 18 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2025 2 minuty temu, eMeS napisał(a): Cavs - Clippers Cavs in : Donovan Mitchell, Balcerowski, Wesley, Christie Cavs out : Jusuf Nurkic Cavs cut: Balcerowski Clippers in: Jusuf Nurkic Clippers out : Donovan Mitchell, Balcerowski, Wesley, Christie @SzuLcU Chyba jak cutowany jest balcerowski to trafia na waiversy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 21 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2025 9 minut temu, kuba2419 napisał(a): Rockets - Nets Deal1 Rockets in: 1st Rockets/Nets worse 2048 Rockets out: 1st Sonics 2048 Nets in: 1st Sonics 2048 Nets out: 1st Rockets/Nets worse 2048 Deal2 Rockets in: 1st (Rockets/Sonics better 2048)/Nets worse 2048 Rockets out: --- Nets in: --- Nets out: 1st (Rockets/Sonics better 2048)/Nets worse 2048 @matiwrona Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2025 24 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Rockets - Nets Deal1 Rockets in: 1st Rockets/Nets worse 2048 Rockets out: 1st Sonics 2048 Nets in: 1st Sonics 2048 Nets out: 1st Rockets/Nets worse 2048 Deal2 Rockets in: 1st (Rockets/Sonics better 2048)/Nets worse 2048 Rockets out: --- Nets in: --- Nets out: 1st (Rockets/Sonics better 2048)/Nets worse 2048 @matiwrona a po Polsku? Rockets ostatecznie koncza z 1 pickiem (gorszy z Nets albo lepszego Rockets/Sonics) a Nets z dwoma pozodtalymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2025 1 minutę temu, julekstep napisał(a): a po Polsku? Rockets ostatecznie koncza z 1 pickiem (gorszy z Nets albo lepszego Rockets/Sonics) a Nets z dwoma pozodtalymi? Rockets kończą ze środkowym pickiem. Aż łezka się w oku kręci jak @Qcin_69 takie potworki w BeGM tworzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2025 3 godziny temu, julekstep napisał(a): a po Polsku? Rockets ostatecznie koncza z 1 pickiem (gorszy z Nets albo lepszego Rockets/Sonics) a Nets z dwoma pozodtalymi? Ostatecznie jest tak że kolejność z tych trzech lickow ma być taka: 1.Nets 2. Rockets 3. Sonics --->nets Ja zamieniam pick sonics który mam na swój ale nie może być lepszy niż pick nets ani gorszy niż pick Sonics po losowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2025 3 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Ostatecznie jest tak że kolejność z tych trzech lickow ma być taka: 1.Nets 2. Rockets 3. Sonics --->nets Ja zamieniam pick sonics który mam na swój ale nie może być lepszy niż pick nets ani gorszy niż pick Sonics po losowaniu To może lepiej tak zapisz: Rox in: Sonics/Rockets/Nets - środkowy Rox Out: Sonics/Rockets/Nets - najlepszy i najgorszy. Bo w tamtym zapisie handlujesz czymś czego nie masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2025 52 minuty temu, Pablo81 napisał(a): To może lepiej tak zapisz: Rox in: Sonics/Rockets/Nets - środkowy Rox Out: Sonics/Rockets/Nets - najlepszy i najgorszy. Bo w tamtym zapisie handlujesz czymś czego nie masz. Handlowanie nie posiadanym jest absolutnie najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2025 @Pablo81 @elwariato @Principe @Ice23 @kuba2419 trejdy wklepane, sprawdźcie rostery i ustawcie taktyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2025 56 minut temu, Krzemo napisał(a): @Pablo81 @elwariato @Principe @Ice23 @kuba2419 trejdy wklepane, sprawdźcie rostery i ustawcie taktyki. Dzięki Taksa wklepana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2025 Mam w gierce Pick 1st Lakers 48, a powinien być w Pacers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2025 (edytowane) 15 minut temu, Pablo81 napisał(a): Mam w gierce Pick 1st Lakers 48, a powinien być w Pacers. nie masz? 2048 2049 2050 Round Team Round Team Round Team 2 Wizards 1 Rockets 2 Jazz 2 Sonics 2 Lakers 2 Hawks 2 Pacers 2 Jazz a pick Lakers 48 wygląda tak w tym momencie: Lakers 1st 2048 -> 1-12 Raptors, 13+ Nets (jeśli pick będzie 1-12 to Nets dostają Spurs 1st 2051) aaaa no i przy okazji, zapomniałem pogratulować dealu być może to się ziści: W dniu 19.06.2025 o 23:08, julekstep napisał(a): 1. Spurs -> Bezkonkurencyjni w swojej konferencji. O ile rezerwy tam posysają o tyle s5 wygląda przepotężnie a duet Harden & Embiid jest najlepszym duetem superstarów w lidze. Świetny ruch z Rubio, który sprawił że Spurs znaleźli się nie tylko w czubie swojej konfy (o co nie trudno), ale też wyprzedzili w rankingu Magic i Bulls. Nie rozumiem tylko co ten ruch dał innym kontrahentom. Dwie nadzieje dla reszty ligi (głównie ekip z zachodu, które na chwilę obecną nie mają podjazdu) to kontuzje (które w związku z kiepską ławką mogą im dać mocno w kość) oraz mentalność GMa który zazwyczaj po serii dobrych deali robi jakieś gówniane aby nakarmić swoje uzależnienie i przywrócić równowagę galaktyce...a ostatnie kilka trejdów było zdecydowanie na plus dla Spurs... może to właśnie ten deal bo za dobrze wyglądali Spurs! Edytowane 24 Czerwca 2025 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2025 (edytowane) 16 minut temu, julekstep napisał(a): nie masz? 2048 2049 2050 Round Team Round Team Round Team 2 Wizards 1 Rockets 2 Jazz 2 Sonics 2 Lakers 2 Hawks 2 Pacers 2 Jazz a pick Lakers 48 wygląda tak w tym momencie: Lakers 1st 2048 -> 1-12 Raptors, 13+ Nets (jeśli pick będzie 1-12 to Nets dostają Spurs 1st 2051) aaaa no i przy okazji, zapomniałem pogratulować dealu być może to się ziści: może to właśnie ten deal bo za dobrze wyglądali Spurs! A spoko, pomylił mi się Rockets z Lakers Edytowane 24 Czerwca 2025 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2025 W dniu 23.06.2025 o 07:11, Pablo81 napisał(a): Spurs out: Banchero + Dosunmu + Clark + Horton-Tucker + Prosper + 1st Rockets 49 Pacers in: Mobley + Clark + Horton-Tucker + Prosper + 1st Rockets 49 22 minuty temu, Pablo81 napisał(a): A spoko, pomylił mi się Rockets z Lakers Ale tego picku też nie posiadasz. Powędrował do Pacers w ostatnim dealu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2025 (edytowane) 1 minutę temu, kuba2419 napisał(a): Ale tego picku też nie posiadasz. Powędrował do Pacers w ostatnim dealu. Pisałem , że ma być w Pacers. Pomyliłem Lakers z Rockets po prostu Rockets ma być i Sz.P. Nadkomisarza. Edytowane 24 Czerwca 2025 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2025 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): Pisałem , że ma być w Pacers. Pomyliłem Lakers z Rockets po prostu Jest wpisany w temacie z pickami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 27 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2025 Gangbang na Principe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi