julekstep Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja 5 minut temu, kuba2419 napisał(a): #5 posłucham ofert jeszcze jakbyś trejd potwierdził zanim zaczniesz oferować pozyskane z niego assety to byłoby dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja @eMeS opróżnij skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja @Szulim sprawdź czy ten multi jest dobrze wklepany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja Godzinę temu, julekstep napisał(a): @Szulim sprawdź czy ten multi jest dobrze wklepany a jaki jest problem? salary powinno się zgadzać jak liczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja 10 minut temu, Szulim napisał(a): a jaki jest problem? salary powinno się zgadzać jak liczyłem czy każdy ma tych grajków których miał mieć xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja 17 minut temu, julekstep napisał(a): czy każdy ma tych grajków których miał mieć xD to niech inni sobie patrzą ja swoich mam XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja 14 minut temu, Pablo81 napisał(a): Zgadza się tylko tam ma iść 2nd Spurs 47 @elwariato potwierdzi Niech najpierw obecnosc potwierdzi bo na ten moment Indiana nie ma aktywnego GMa, wiec nie moze przeprowadzac trejdow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): Niech najpierw obecnosc potwierdzi bo na ten moment Indiana nie ma aktywnego GMa, wiec nie moze przeprowadzac trejdow No na moje jestem od lat aktywny, np niektorzy potwierdzajacy ni w uj nie sa aktywni i to ci podkomiszu nie wadzi jakos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2 minuty temu, elwariato napisał(a): No na moje jestem od lat aktywny, np niektorzy potwierdzajacy ni w uj nie sa aktywni i to ci podkomiszu nie wadzi jakos masz w temacie lista obecności napisać - gram, obecny itp -> jeśli chcesz dalej grać - nie gram, c*** Wam w dupę itp -> jeśli nie chcesz dalej grać serio to takie trudne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2 minuty temu, julekstep napisał(a): masz w temacie lista obecności napisać - gram, obecny itp -> jeśli chcesz dalej grać - nie gram, c*** Wam w dupę itp -> jeśli nie chcesz dalej grać serio to takie trudne? Tak uwazam, że to bez sensu ale niech ci będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja 3 minuty temu, elwariato napisał(a): Tak uwazam, że to bez sensu ale niech ci będzie zostałeś scoachowany przez OBCIĄGACZA , wstydź się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja Ciekawe czy RoLo wróci do Seattle i będziemy mieć narrację jak za trade DDR , że to nie wypożyczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja 11 minut temu, Koelner napisał(a): zostałeś scoachowany przez OBCIĄGACZA , wstydź się Rozbudził moją kreatywność Teraz, LAF napisał(a): Ciekawe czy RoLo wróci do Seattle i będziemy mieć narrację jak za trade DDR , że to nie wypożyczenie Juz wrocil tam gdzie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja 24 minuty temu, Koelner napisał(a): zostałeś scoachowany przez OBCIĄGACZA , wstydź się Wariacik jaki posłuszny piesek. Julek piękne gnojenie pieska z Indiany, trzeba przyznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja 8 minut temu, Qcin_69 napisał(a): Wariacik jaki posłuszny piesek. Julek piękne gnojenie pieska z Indiany, trzeba przyznać. Zamknij dupe clownie i tak sie opierałem dłużej niż ty kiedykolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja Godzinę temu, elwariato napisał(a): Zamknij dupe clownie i tak sie opierałem dłużej niż ty kiedykolwiek ja się nie musiałem opierać, bo żaden leszczyk mi nie podskoczy, znają miejsce w szeregu. Wiec japa tam Kundelku Julka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja 10 minut temu, Qcin_69 napisał(a): ja się nie musiałem opierać, bo żaden leszczyk mi nie podskoczy, znają miejsce w szeregu. Wiec japa tam Kundelku Julka Ty sie nie musisz opierać bo qtasa zawsze i wszedzie z entuzjazmem przyjmujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja Teraz, elwariato napisał(a): Ty sie nie musisz opierać bo qtasa zawsze i wszedzie z entuzjazmem przyjmujesz a co to dzisiaj Gwiazdka że przemówiłeś ludzkim głosem Kundelku? Hau Hau Hau Hau, Spytałeś Julka o pozwolenie na napisanie tego posta? hau hau Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja 21:00 wybiła @elwariato do budy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja (edytowane) Godzinę temu, Qcin_69 napisał(a): a co to dzisiaj Gwiazdka że przemówiłeś ludzkim głosem Kundelku? Nie, dzis chyba dzień matki, złożyłes swojej życzenia? Publiczny jak publiczny ale dom miałeś, także jeszcze zdażysz Godzinę temu, julekstep napisał(a): 21:00 wybiła @elwariato do budy! A ty co o 21 rowno swoja dziatki do budy chowasz Edytowane 26 Maja przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi