julekstep Opublikowano wczoraj o 04:25 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 04:25 5 minut temu, kuba2419 napisał(a): #5 posłucham ofert jeszcze jakbyś trejd potwierdził zanim zaczniesz oferować pozyskane z niego assety to byłoby dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano wczoraj o 11:01 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:01 @eMeS opróżnij skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu @Szulim sprawdź czy ten multi jest dobrze wklepany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Godzinę temu, julekstep napisał(a): @Szulim sprawdź czy ten multi jest dobrze wklepany a jaki jest problem? salary powinno się zgadzać jak liczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 10 minut temu, Szulim napisał(a): a jaki jest problem? salary powinno się zgadzać jak liczyłem czy każdy ma tych grajków których miał mieć xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 17 minut temu, julekstep napisał(a): czy każdy ma tych grajków których miał mieć xD to niech inni sobie patrzą ja swoich mam XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi